6 februarie 2019

Afiș 7-13 februarie: Yardsale de Ziua Îndrăgostiților, bookurie fără etichetă, petrecerea inimioarelor

Ultima lună a iernii este luna dragostei. Așadar, în acest context la Chișinău se organizează diferite activități și evenimente cu această tematică. Dar, pe lângă inimioare și declarații de dragoste, mai avem posibilitatea să aflăm cum să avem un stil excelent fără cheltuieli suplimentare, să procurăm cărți fără a cunoaște ceva despre aceasta, să participăm la o ședință de terapie muzicală, să mergem la un târg de caritate. Detalii despre toate aceste evenimente aflați din afișul nostru.

10 februarie, duminică


EVENIMENTELE NOASTRE

13:00 Master-class "Imagine excelentă fără cheltuieli suplimentare".

Master-class moderat de Elena Ștogrina – expert de imagine (look). Scopul master-classului: Stilul tău vestimentar perfect, care îți va asigura o imagine de lux, cu investiții minime. La master-class veți afla: cum să încetați să cheltuiți bani în zadar, ci să investiți în noua dvs. imagine; ce haină de garderobă vi se potrivește anume astăzi; veți obține instrumente unice de creare a stilului personal; veți afla ce stil, model, culoare și imagine de haină vi se potrivește. În cadrul master-classului, veți reuși să creați propriul stil, vă veți afla pe sine însăși dintr-o nouă perspectivă, veți deveni mai încrezută în propria persoană și alegerea efectuată.
Preț: 400 lei. Numărul de locuri este limitat – maximum 15 persoane.
Adresa: str. Tighina, 13, nr. 9.
Telefon: 0 684 4-66-24.



8 februarie, vineri

14:45 Festivalul gravidelor.

Dacă ești în așteptarea unui copil sau îți dorești să devii părinte, atunci acest eveniment este pentru tine. De această dată, la cel mai frumos festival al „burticilor” se va discuta despre alăptarea la sân - una dintre cele mai provocatoare perioade din viața unei femei, satisfacerea nevoilor nutriționale a mămicilor care alaptează, pregătirea corectă pentru sarcină, factorii importanți pentru dezvoltarea armonioasă a sugarului etc.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.

18:00 Concert – ședință de terapie muzicală.

Concert-ședință de terapie muzicală în cadrul proiectului terapie prin muzică, ediția a V-a. Prezintă: Orchestra simfonică a Filarmonicii Naționale, director artistic și prim-dirijor Mihail Agafița, artist al poporului. În program: Franz Schubert.
Locul desfășurării: Filarmonica Naționă ”Serghei Lunchevici”.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

18:30 Ce nu este detoxifierea.

Scurt seminar despre ce e detoxifierea completă.
Se așteaptă o seară relaxantă pentru femei și bărbați ce-și doresc o detoxifiere completă a organismului. Cei prezenți vor afla care este cea mai corectă metodă de reechilibru, ce este detoxifierea cu adevărat, etapele prin care trecem pentru a ne ajuta corpul să se detoxifieze singur, dieta (restricții alimentare, produse sinergice și sucuri), cum să știm dacă facem totul corect?
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Rozmarin cafe.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 202.
Telefon: 0 607 8-42-76.

9 februarie, sâmbătă

11:00 Bookurie fără etichetă.

Proiectul „Bookurie fără etichetă” reprezintă un mic târg de carte, încurajat de succesul proiectului ”Blind Date With a Book” organizat anul trecut de Dragobete. Acest proiect constă în ambalarea întregii cărți într-o coală de hârtie în așa fel încât să nu i se vadă coperta (titlul, autorul, etc.), iar cumpărătorul, cititorul, o va cumpăra fără să știe despre ce carte este vorba. Pe acel ambalaj vor fi trecute câteva informații despre carte, care includ genul cărții, precum și cuvinte cheie în legătură cu subiectul abordat de aceasta.
Locul desfășurării: Shopping Malldova.
Adresa: str. Arborilor, 21.

12:00 Atelier de creație ”Borcănaș cu mesaj”.

Atelier de creație pentru copii.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: Magazinul ”GRIF”.
Adresa: str. Moscova, 15/4.
Telefon: 0 694 1-92-02.

17:00 Mommy’s Happy Hour.

Întâlnire pentru mămici. Vă veți revedea sau vă veți cunoaște, vă veți da sfaturi, veți genera idei și vă veți relaxa. Înregistrarea este obligatorie.
Locul desfășurării: Patiseria ”Caramel”.
Adresa: str. Bănulescu Bodoni, 4.
Telefon: 0 601 2-05-04.

9 și 10 februarie

10:00 Târg de caritate.

Târg de caritate organizat în susținerea lui Matei Bujor, un băiețel de 4 ani care are nevoie de operație urgentă. La târg găsiți: haine noi și folosite, dar în stare perfectă, pentru copii și adulți, încălțăminte, cărți, obiecte hande made și multe altele. Ședință foto romantică de caritate.
Locul desfășurării: CC ”Jumbo”, etajul 3.
Adresa: str. Decebal, 23/1.

10 februarie, duminică

12:00 Petrecerea inimioarelor.

Salonul distractiv de frumusețe pentru fetițe ”Glamour Girls” organizează petrecerea inimioarelor. Distracție cu proceduri de frumusețe: coafuri stilate, manichiură cu inimioare, facepainting cu sclipici, defilare pe podium, sesiune foto, cadouri.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0 -45-75.

12:00 Yardsale – Feel the love.

Un yardsale organizat în contextul Zilei Îndrăgostiților. În program: un perete pentru declarații de dragoste, nunțile tradiționale yardsale, zonă de înfrumusețare pentru doamne și domnișoare, cortul cu secrete pentru fete și precizarea viitorului în domeniul dragostei și multe cadouri pentru cei dragi – felicitări tematice, bijuterii hand made, haine și accesorii, elemente decorative, jocuri etc. Iubitorii de dulciuri vor avea un food court cu delicii.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: Atrium, etajul 3.
Adresa: str. Albișoara, 4.

14:00 Atelier de creație.

Cei prezenți la atelier vor picta pe căni mesaje personalizate pentru oamenii dragi. Vă vor fi puse la dispoziție o mulțime de cadouri, astfel la finele atelierului, veți împacheta cadoul ales sau confecționat.
Locul desfășurării: Kasandruta.
Adresa: str. V. Alecsandri, 111/7.
Telefon: 0 685 9-89-99.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 64
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.