7 noiembrie 2019

Afiș 7-10 noiembrie: Ziua Științei, picnicul anului, roller park festival

Noiembrie ne alintă cu zile senine și calde — vreme perfectă pentru plimbări la aer liber cu toată familia. La ce evenimente veți merge în acest week-end, ce locuri veți vizita, la ce activități veți participa? Dacă încă nu ați decis, afișul nostru vă va fi de mare ajutor.

8 noiembrie, vineri

15:00 Șezătoarea mamelor.

În cadrul evenimentului se va discuta despre cele mai comune afecțiuni ale copiilor în perioada rece a anului, cum să alimentăm corect micuții ca să nu se îmbolnăvească, care sunt remediile naturale ce ajută la combaterea și protejarea copilului de răceli și viroze. Discuțiile vor fi susținute de medici și specialiști în sănătate. Intrarea este gratuită, doar în bază de înregistrare. La eveniment sunteți rugați să veniți fără copii.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.

9 noiembrie, sâmbătă

9:00 Roller Park Festival.

Campionatul Internațional pentru copii este la cea de-a doua ediție. Competiția va avea loc atât între amatori, cât și între profesioniști.Toți participanții, dar și susținătorii vor avea parte de surprize plăcute, program distractiv, animatori și degustație.
Locul desfășurării: Roller Park, CC ”Jumbo”.
Adresa: str. Decebal, 23/1.

10:00 Plantăm livezi de cartier.

Sunteți invitați să participați la campania ”Plantăm livezi de cartier”, a cărei scop este plantarea unor arbori și arbuști comestibili în curțile din Chișinău. Se intenționează plantarea puieților de: nuc, măr, prun, cais, cireș, vișin (și alte varietăți fructifere), dar și arbuști precum alun, coacăz, zmeură, irga, aronie și altele.

10:00 Adoptă un copac.

Sâmbătă sunteți invitați în parcul La Izvor pentru a planta oxigen și a înverzi Chișinăul. 150 de puieți abia așteaptă să își găsească o casă nouă și să ofere acestui oraș o notă de prospețime. Evenimentul din acest weekend va fi unul cu totul deosebit și va demara cu prezentarea cărții poetului basarabean Sergiu Botezatu — "Grija pentru Pământ".
Locul desfășurării: Parcul "La izvor".

11:00 Ziua Științei.

Muzeul Național de Istorie se va transforma într-un adevărat campus Alma Mater de Ziua Științei. Cărțile și măturile zburătoare, laboratoarele, tehnica de știință, utilajele și echipamentele vor prezenta oaspeților știința altfel. Ghidul participanților în călătorie va fi un tânăr magician, care într-un final devine cercetător. Ediția din acest an se va desfășura sub genericul "Magia nu există! Totul e Știință". Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 121A.

11:00 Depășim legile naturii. Kids show.

Show distractiv pentru toată familie, de la mic la mare - știința poate fi distractivă pentru orice categorie de vârstă. Stăm pe scaune cu cuie, aflăm cum rezistăm gravitației, organizăm o explozie de hidrogen, creăm un vulcan adevărat. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Baby Hall.
Adresa: str. C. Negruzzi, 2/4.

9 și 10 noiembrie

10:00 Picnicul anului 2019.

Picnicul Anului este dedicat tuturor iubitorilor de odihnă activă alături de oameni veseli, plini de energie și voie bună. În program: nuntă cum se făcea pe vreme la țară; activități interative — drumeții, trageri cu arcul sau tiroliana cu obstacole; ateliere de creații pentru copii și părinți, foc de tabără, distracție cu muzica fanfarelor de altă dată. Cei prezenți vor gusta din mămăligă, tocăniță, ciorbă, plăcinte tradiționale și alte gustoșenii, vin fiert și ceaiuri din ierburi.
Preț: 219 lei (tot inclus) - pentru adulți, 109 lei - pentru copii.
Locul desfășurării: Complexul etno-cultural "Vatra".
Telefon: 0 795 5-11-33, 0 794 1-45-65.

12:00 Ronald Show.

Pe 9 și 10 noiembrie clovnul Ronald așteaptă picii la McDonald pentru a sărbători cei 40 de ani Happy Meal. Petrecerile vor avea loc în toate filialele McDonald: 9 noiembrie, ora 14:00 — Centru; ora 16:00 — Râșcani; 10 noiembrie, ora 12:00 — Botanica, 14:00 — Zity, 16:00 Shopping Malldova.
Intrarea este liberă.

10 noiembrie, duminică

10:00 Planetariu Dinozaurs.

Art-Studio Amighen vă invită în lumea dinozaurilor. Va fi un adevărat show, cu dinozauri de diferite dimensiuni. După programul educativ, pe copii îi așteaptă o surpriză - atelier de creație tematic. Sunt invitați toți copiii de la 4 ani. La ora 10:00 — program în limba română, la ora 12:00 — în limba rusă. Rezervați un loc din prealabil.
Preț: 90 lei.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Telefon: 0 686 4-80-20.

11:30 Adaptarea la școală în ciclul gimnazial. Seminar pentru părinți.

Timp de 2,5 ore, ce prezenți la seminar vor discuta despre: cauzele dezadaptării școlare a elevilor ciclului gimnazial, soluții pentru depășirea situației, rolul părinților în depășirea dificultăților de adaptare a elevilor din ciclul gimnazial etc.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: Asterix.
Adresa: str. Lisabona, 2/3.
Telefon: 0 600 0-16-15.

12:00 Art Workshop.

Atelier de pictură pe genți eco. Cei prezenți vor picta în nuanțe tomnatice: roșu, portocaliu, galben și nu doar. Workshop-ul este pentru toți doritorii. Toate materialele vor fi oferite de către organizatorii evenimentului. Rezervați-vă un loc din prealabil.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: DC Donuts & Coffee.
Adresa: str. Pușkin, 16.

17:00 Gașca Zurli la Chișinău.

Gașca Zurli pornește în jurul lumii! Și e gata să îi împrietenească pe copii cu geografia, dar, mai mult decât atât, să îi învețe că visurile se împlinesc atunci când ai curajul să mergi spre ele. Printre locurile în care ajunge se numără și Chișinău, un oraș tare drag Găștii Zurli.
Locul desfășurării: Palatul Național "Nicolae Sulac".
Adresa: str. Pușkin, 24.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 70
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.