12 septembrie 2019

Afiș 12-18 septembrie: IarmarEco, Must Fest, festivalul Adopt Me, târgul secțiilor sportive

Săptămâna aceasta gustăm must, culegem poamă, alegem o secție sportivă potrivită pentru copil, participăm la activitățile propuse de organizatorii IarmarEo, oferim șansa de a avea un stăpân animalelor fără adăpost. Detalii despre cele mai interesante evenimente organizate la Chișinău în perioada 12-18 septembrie, aflați din afișul nostru.

12 septebrie, joi

12:00 Seminar practic ”Masaj pediatric pentru copii de 1,5-3 ani”.

Seminar practic pentru părinți și viitori părinți. Tema: Anatomia și fiziologia corpului copiilor până la 3 ani; masaj și gimnastică pediatrică (tehnici principale, indicații/constraindicații). Seminarul este coordonat de: Ana Gherman - profesor universitar Catedra de reabilitare medicală, medicină fizică și terapie manuală a Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”N. Testemițanu” și Lia Avaliani - doctor-reabilitolog, șef Secției de Reabilitare în sanatoriul balnear Tbilisi, conducatorul Programului de reabilitare copiilor cu DCP și alte afecțiuni neurologice.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: CIE ”Moldexpo”.
Adresa: str. Ghioceilor, 1, pavilionul 3.
Telefon: 0 697 9-79-60.

13 septembrie, vineri

10:00 Workshop - Movement Research.

Einav Katan-Schmid, dansatoare și filosofă, vă invită la un workshop în cadrul căruia veți analiza texturile, ritmurile, efortul corpului, atenția somatică, claritatea intenției și sentimentele noastre interne precum și relația acestora cu mișcarea; veți analiza texturile, ritmurile, efortul corpului, atenția somatică, claritatea intenției și sentimentele interne precum și relația acestora cu mișcarea. Experiența în dans nu este necesară. Aduceți haine confortabile. Veți dansa cu picioarele goale sau în ciorapi.
Limba: Engleză
Locul desfășurării: Colegiul de Arte Plastice „A. Plămădeală”.

16:30 Master-class gratuit ”Crearea propriului site timp de o oră”.

Programul master-classului include: instrumentele care pot fi utilizate pentru a crea un site modern și atrăgător; platformele utilizate pentru dezvoltarea site-urilor web; impul necesare pentru profesioniști la crearea site-urilor; crearea propriului site de la 0 timp de o oră.
Locul desfășurării: STEP IT Academy Moldova.
Adresa: str. Alba Iulia, 75, etajul 4, of. 402.

14 septembrie, sâmbătă

12:00 Must Fest 2019.

Combinatul de Vinuri „Cricova” vă invită la o nouă ediție Must Fest, cu distracții și voie bună. Vă așteaptă un program încărcat cu veselie, tradiții, ateliere de artizanat și desigur mult must. În program: degustări profesionale ghidate de cei mai buni sommelieri; iarmaroc cu creațiile de artizanat a celor mai iscusiți meșteri populari; masterclass-uri de împletit sarmale, de făcut plăcinte, de olărit, țesut; expoziții de covoare și obiecte naționale; un program artistic incendiar - Zdob și Zdub, Alex Calancea Band; show-uri de magie pentru cei mai “mici” oaspeți etc.
Preț: 199 lei. Copiii cu vârsta de până la 12 ani, însoțiți de părinți, pot intra gratuit la eveniment.
Locul desfășurării: Cramele Cricova.
Adresa: or. Cricova, str. Chișinăului, 124.

12:00 Harvest 2019.

A venit momentul mult așteptat de strângere a recoltei și după tradiție este organizată festivitatea Harvest 2019. În program: coffee brake, instruire, culesul strugurilor / sesiune foto și un picnic cu vin și plăcinte tradiționale, cină festivă, concert susținut de ”Zdob și Zdub”.
Locul desfășurării: Et Cetera.
Adresa: Ștefan Vodă.

12:00 Iarmarocul secțiilor sportive.

Cum afli care activitate sportivă i se potrivește copilului? Box, fotbal, dans - alegerea sportului potrivit nu este deloc ușoară. Veniți la iarmarocul secțiilor sportive, aici vor fi reprezentanți ai tuturor secțiilor. Cei mai buni antrenori se vor aduna în Indoor Arena pentru a face cunoștință cu viitorii sportivi, pentru a le explica deschis și sincer argumentele pro și contra ale unui sau altui sport.
Adresa: str. Iu. Gagarin, 14.

14-15 septembrie

10:00 IarmarEco 2019.

Iarmarocul oportunităților ecologice și al antreprenoriatului social. La iarmaroc găsiți lucruri sănătoase, frumoase, de calitate, cu multe activități educative și captivante pentru cei mici și cei mari.
Locul desfășurării: Kentford.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 202.

15 septembrie, duminică

10:00 Festivalul Republican al Etniilor.

Festivalul minorităților etnice din Moldova organizat an de an la Chișinău. La evenimemt este invitată toată lumea.
Locul desfășurării: Parcul public ”Ștefan cel Mare”.

10:00 Adopt Me Fest.

Primul festival organizat în Moldova în susținerea animalelor fără adăpost. La festival vor fi câinișor și pisicuțe fără de stăpâni, care își caută o familie. Veți putea pleca acasă cu animalul de companie îndrăgit direct de la destival. La eveniment va fi amenajată zonă pentru fotografii, teren de joacă pentru copii, va fi ceai, apă și multă voie bună.
Locul desfășurării: Parcul ”Valea Morilor”, pe aleea Teatrului Verde.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 122
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.