11 decembrie 2019

Afiș 12-18 decembrie: Yardsale la Gara Feroviară, vernisajul vinului, Crăciunul copiilor, suflul iernii 2019

E mijloc de decembrie și magia sărbătorilor de iarnă cuprinde încet-încet tot Chișinăul. În centrul capitalei au fost deja aprinse luminițele principalului pom de Crăciun, în scuarul Teatrului de Operă și Balet și-a deschis porțile Orășelul de Poveste, în municipiu zilnic se organizează diverse evenimente tematice. Despre ce este vorba, aflați din acest afiș.

12 decembrie, joi

17:00 Jucăriile de Crăciun.

Jucăriile de Crăciun prind viață la Shopping MallDova. Un show interactiv plin de magia sărbătorilor de iarnă. Acces gratuit.
Locul desfășurării: Shopping Malldova.
Adresa: str. Arborilor, 21.

13 decembrie, vineri

16:00 Master-class gratuit: "Crearea propriului site timp de o oră".

În program: instruimentele care pot fi utilizate pentru a crea un site modern, platformele utilizate pentru dezvoltarea site-urilor web, timpul necesar profesioniștilo pentru a crea un site, crearea propriului site de la 0 timp de o oră.
Locul desfășurării: STEP IT Academy Moldova.
Adresa: str. Mircea cel Bătrân, 42/3.
Telefon: 022 85-46-80.

18:00 "Dansul perlelor de iarnă" — Vernisajul vinului.

Oaspeții vor avea ocazia să se delecteze cu cele peste 300 de vinuri spumante, albe, rosé și roșii, dar și divinuri produse de cei peste 50 de vinificatori reuniți sub brandul unic de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”. Sub îndrumarea somelierilor certificați și a vinificatorilor, vizitatorii interesați vor putea să afla mai multe despre vinurile produse în cele 4 regiuni cu Indicație Geografică Protejată.
Preț: 250 lei.
Locul desfășurării: Palatul Republicii.
Adresa: str. M. Cibotari, 16.

14 decembrie, sâmbătă

11:00 Master-class de Anul Nou — "Brăduț".

Atelier de creație cu tematica sărbătorilor de iarnă, organizat de Smart Start Kids Academy. Copiii vor confecționa un minunat decor cu tematica Anului Nou, pentru odaie, masa de sărbătoare sau pentru a fi oferit în dar persoanelor dragi. Înscrierea prealabilă este obligatorie.
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 792 0-02-70.

11:00 Petrecere pentru copii.

Copiii și părinții sunt invitați la un show interesant "Imposibilul devine posibil!". În această sâmbăt vă așteaptă un spectacol incredibil pe terenul de joacă din Baby Hall. Intrarea este gratuită!
Adresa: str C. Negruzi, 2/4.

16:30 A fost odată la castel. Avanpremiera de Crăciun.

"A fost odată la Castel..." este genericul unui șir de evenimente care se vor desfășura la Castel Mimi, în perioada sărbătorilor de iarnă. Vă așteaptă multe surprize feerice, multe trăiri memorabile, multe cadouri și multe amintiri plăcute. În program: concert susținut de Moldova National Youth Orchestra, "Trenul lui Moș Crăciun", care ne va duce de la Gara Feroviară din Chișinău direct la scările Castelului Mimi; izvar, multe gustări, un show de lumini, casa lui Moș Crăciun, Târg de Crăciun.
Preț: 350 lei.
Locul desfășurării: Castelul Mimi.
Adresa: r. Anenii Noi, s. Bulboaca.

14 și 15 decembrie

12:00 Yardsale "All Aboard! The Santa's express".

Pe 14 și 15 decembrie aveți posibilitatea de a participa la un adevărat basm de Crăciun. Două zile la Gara Feroviară Chișinău se va desfășura tradiționalul Yardsale de Crăciun. La cel mai mare iarmaroc de iarnă din oraș, puteți cumpăra cadouri, gusta din bucate gustoase și băuturi fierbinți, face fotografii inedite, ba chiar și să-l trageți pe Moșul de barbă. Târgul va fi deschis de la ora 12:00 până la 18:00.
Preț: 50 lei — până pe 13 decembrie, 60 lei — în ziua evenimentului. Gratuit pentru copii cu vârsta mai mică de 12 ani și pentru pensionari.
Locul desfășurării: clădirea gării, Piața Gării 1.

16:00 Suflul iernii 2019.

Gurinel TV invită toți copilașii împreună cu părinții și buneii la cea dea 7-a ediție a Spectacolului Suflul Iernii. Un spectacol minunat pentru copii, cu zâmbete, jocuri, cântece, dansuri și emoții pozitive. Participă cele mai cunoscute colective artistice de la noi, mici soliști talentați, dar și interpreții: Adrain Ursu & Bety, DoReDos, Tanti Ludmila Show, Mariana Mihailă, Ady, Victoria Lungu și Julia Sandu. De la spectacol nu vor lipsi nici Moș Crăciun, preferații eroi ai copiilor care vor aduce multe zâmbete pe fețele micuților.
Invitata specială — Tanti Ludmila Show.
Locul desfășurării: Palatul Național ”Nicolae Sulac”.

17:00 "Frumoasa și Bestia". Spectacol muzical.

O poveste muzicală în două acte, despre iubire și prietenie, cu personaje fantasmagorice, decor și costume extraordinare. Subiectul dramatic se bazează pe ruperea unei vrăji a unui prinț transformat într-o bestie hidoasă, care trebuie să câștige dragostea unei frumoase fete, pentru a-și redobândi înfățișarea.
Locul desfășurării: Teatrul de Revistă „Ginta Latină”.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.

15 decembrie, duminică

12:00 Crăciunul Copiilor 2019.

O petrecere creativă, cu multă distracție și cadouri îi așteaptă pe pici în această duminică. Copiii sunt așteptați la 25 de centre de creație: pictură, desen, jocuri matematice, aplicații, bucate, dulciuri, biscuiți și plăcințele, decoruri, tehnică robotică. Vor fi și zone unde copiii să poată sări pe trambulină, declama, poza, să se coafeze. Și, nu în ultimul rând – vor câștiga premii la Roata Magică. Vor fi prezenți eroi de poveste, spiridușii lui Moș Crăciun vor împărți fiecărui copil cadouri, iar părinții vor face poze la decorul de iarnă, vor urmări spectacolul deosebit de pe scena mare, pe care vor evolua Adrian Ursu, Valentin Uzun cu fiica Amelia, Natalia Gordienco cu feciorul Cristian, Corina Țepeș și Costi Burlacu cu fetițele lor — Smaranda și Ioana etc.
Preț: 300 de lei (include cadouri și acces la ateliere și distracții), 100 lei — pentru părinți.
Locul desfășurării: Palatul Republicii.
Adresa: str. M. Cibotari, 16.

12:00 Master-class pentru cu părinți și pici.

Decorațiune conus cu brad natural și accesorii — două decorațiuni unice pentru pomul de Crăciun confecționate cu mâinile proprii. La atelier poate participa toată familia, de la mic la mare.
Preț: 299 lei.
Locul desfășurării: inVerde.

17 decembrie, marți

17:00 Workshop de Crăciun "Laboratorul Magiei".

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO vă invită la Workshop-ul de Crăciun „Laboratorul magiei” — atmosfera feerică a poveștii. Activitate compusă din 4 master class-uri cu tematica poveștii „Frumoasa și Bestia”, destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 — 10 ani. Fiecare copil își poate alege anume acea activitate care îi place cel mai mult sau să creeze la fiecare atelier.
Preț: 25 lei per atelier, 100 lei — per general.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.

18 decembrie, miercuri

18:00 Concert de Crăciun "Santa Lucia".

Evenimentul aduce lumina căldurii celor 350 de artiști prin cântece de Crăciun suedeze, moldovenești și internaționale. Moldovan National Youth Orchestra alături de cei 130 de eroi La La Play Voices și două coruri pentru copii din Chișinău prezintă un mare concert de Santa Lucia și Sărbătorile de Crăciun.
Locul desfășurării: Sala cu Orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 81.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 98
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.