18 decembrie 2019

Afiș 19-25 decembrie: Târgul cadourilor de Anul Nou, maratonul de Crăciun, spectacole, expoziții, show-uri și master-classuri

Evenimente și activități pentru toate preferințele vor fi organizate în perioada 19-25 decembrie la Chișinău. Dar, până la urmă, toate au tematica sărbătorilor de iarnă, pe care le așeptăm cu toții de la mic la mare. Urmăriți afișul nostru și întocmiți un plan de vizite.

19 decembrie, joi

17:00 Cum evităm riscul de tromboze? - Școala inimii Medpark.

Seminar Gratuit: Tratamentul cu anticoagulante sau cum evităm riscul de tromboze? Medicul cardiolog "Medpark" — Natalia Lefterova a efectuat mai multe specializări în tratamentul anticoagulant oral și va veni cu informații de ultimă oră, în conformitate cu ghidurile internaționale.
Adresa: str. A. Doga, 24, etajul 5, sala de conferințe.

19-28 decembrie

17:00 Master-class de ceramică pentru copii.

Master-classuri de ceramică artistică pentru copii. În cadrul atelierului, copiii vor confecționa cu mâinile proprii decor de Anul Nou. Copiii vor învăța să modeleze din lut diferite figurine, dar și să picteze pe acestea. Atelierele vor avea loc pe: 19 decembrie — ora 17:00; 21 decembrie — 13:30; 24 decembrie - 17:00; 26 decembrie — 17:00; 28 decembrie — 13:00.
Preț: 150 lei — un master-class.
Locul desfășurării: Studio "Șapte culori ale fericirii".
Adresa: str. Pușkin, 12.
Telefon: 0 697 5-77-79.

20-24 decembrie

10:00 Crăciunul acasă 2019.

Târgul cadourilor de Crăciun - cel mai mare și magic iarmaroc al darurilor de Crăciun. La târg găsiți: cadouri pentru toată familia, produse pentru masa de sărbătoare, decor pentru Anul Nou, haine de sărbătoare — toate la prețuri speciale.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.

21 decembrie, sâmbătă

11:00 Sărbătorile de Anul Nou sub căciula lui Guguță.

Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță” a pregătit pentru sărbătorile de iarnă un program inedit. Spectacolul "Sărutul de gheață" cu matineu pentru copii, surprize, daruri pentru toți, focuri de artificii, dans și voie bună. La sfârșitul evenimentului — sesiune foto cu eroii din spectacol, iar la ieșirea din sală fiece copil va primi câte un cadou de la Moș Crăciun. Perioada spectacolelor — 21.12.2019-12.01.2020.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Teatrul "Guguță".
Adresa: str. M. Dragan, 1.

11:30 Ask a Mom Christmas Family Brunch.

Comunitatea Ask a MOM organizează pe 21 decembrie un Family Brunch de Crăciun pentru toata familia — mămici, tătici și copilași. La eveniment sunt așteptate estimativ 60 de familii cu copii. Toți adulții vor avea locuri la mese, iar mâncarea va fi de tip buffet all inclusive. Pentru copii va fi amenajată zonă separată. Buna dispozițe va fi creată de animatori, care vor prezenta un program distractiv. Fiecare pici va pleca acasă cu un cadou de la Moș Crăciun.
Locul desfășurării: Jolly Alon Hotel & Business Center.
Adresa: str. Maria Cibotari 37.

12:00 Show de Anul Nou pentru copii.

O întâlnire frumoasă cu Elsa, Olaf și Moș Crăciun. Mini-disco, spectacol și multe surprize plăcute. Rezervarea unui loc este obligatorie.
Preț: comandă minimă de 100 lei din meniul localului.
Locul desfășurării: Cats Cafe, CC "Sun City", etajul 4.
Adresa: str. Pușkin, 32.

12:00 Master-class "Jucării cu individualitate".

Atelier de confecționare a jucăriilor de Revelion. Este un master-class preconizat atât pentru adulți, cât și pentru copii. Meșter: Cojocaru Cătălina.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Costa Rica.
Adresa: str. Pușkin, 15.

13:00 Aventuri de Anul Nou.

Aventurile de Anul Nou a lui Moș Crăciun și Alba ca Zăpada — un show spectaculos pentru copii și adulți. În program: jocuri distractive, concurs de costume, cadouri și dispozițe pe măsură. Intrare liberă.
Locul desfășurării: CC "Atrium", etajul 1.

15:30 Arta pentru viață. Expoziție caritabilă de Crăciun.

Expoziție cu vânzare de tablouri. Mai mulți pictori din Moldova își vor expune lucrările pentru a ajuta o familie din capitală să procure o proteză. În program: licitație de tablouri, confecții exclusiviste a meșterilor populari, vin și șampanie, tombolă în baza biletelor de intrare, ședință foto.
Locul desfășurării: CC "Sun City".
Adresa: str. Pușkin, 32.

22 decembrie, duminică

9:30 Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019.

Veniți pe 22 decembrie 2019, începând cu ora 9:30, în Piața Marii Adunări Naționale împreună cu prietenii și familia. Sunteți așteptați la cea mai festivă cursă de alergare de 3 km cu multe cadouri și multă-multă bunătate. Și să nu uitați costumul de carnaval, deoarece cei mai inventivi participanți cu cele mai interesante costume vor fi premiați.

10:30 Aventuri de Crăciun pentru cei mai mici.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani și părinții acestora sunt invitați la un matineu fantastic cu Moș Crăciun și Albă-ca-Zăpada veritabili. În program: program muzical, jocuri dinamice și colorate, dansuri și multă magie. Durata — 1 oră.
Preț: dacă achitați până pe 21 decembrie — 210 lei, în ziua evenimentului — 260 lei.
Locul desfășurării: Arbuz Family Club.
Telefon: 0 794 0-24-20.

11:00 Program interactiv de Anul Nou- Frozen II.

Și în acest an, Smart Start Kids Academy organizează pentru copii program interactiv de Anul Nou, cu tematica celor mai populare povești din lume. Tematica petrecerii din acest an - povestea ”Frozen”. Copiii vor avea de înfruntat obstacole dificile, de rezolvat un puzzle, de ocolit o capcană de gheață, de învins un viscol puternic etc. La fel, micuții vor avea de găsit morcovi pentru Olaf și se vor juca cu un fulg uriaș. Pe copii îi așteaptă dulciuri de la Moș Crăciun și fotografii cu eroii preferați.
Vârsta recomandată: 4-9 ani.
Preț: procurând biletele până pe 19-21 decembrie — 400 lei, în ziua evenimentului — 450 lei.
Locul desfășurării: Radisson Blu Leogrand Hotel.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 77.
Telefon: 0 692 0-02-66, 0 792 0-02-70.

11:00 Spărgătorul de Nuci.

Spectacol pentru copii de 6-11 ani. Copiii vor avea parte de un spectacol interesant, cacao și eclere delicioase.
Preț: 180 lei. Tot inclus.
Locul desfășurării: Twins Cafe.
Adresa: str. Pușkin, 32.
Telefon: 0 680 8-50-00.

12:00 Master-class "Coronițe de Crăciun".

Master class de împletit Coronițe de Crăciun. Decor de sărbătoare, poze prefesioniste, atmosferă relaxantă și creativă. Toate materialele necesare vor fi oferite de către organizatorii evenimentului.
Durata master-classului: 2 ore.
Preț: 519 lei.
Locul desfășurării: Atelierul de creație "Art-Atribut".

23 decembrie, luni

18:30 Concert "Surprizele Anului Nou".

Serj Kuzenkoff, Stela Mitriuc, Kătălina Rusu, Aurel Chirtoacă, Cristina Scarlat, Anatol Mârzenco, Victoria Lungu și alți artiști autohtoni vă invită la concertul extraordinar — "Surprizele Anului Nou". Atmosfera de Crăciun și buna dispoziție — garantată . Toți copiii vor primi câte un cadou de la Moș Crăciun.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

25 decembrie, miercuri

14:00 Poveste de iarnă pentru copii.

Vă așteaptă un program distractiv,unde aveți posibilitatea de a-l întâlni pe Moș Crăciun și mulți alți eroi animați,cadou pentru fiecare copilaș și surprize frumoase.
Preț: 100 lei — indiferent de vârstă.
Locul desfășurării: Oscar Banquet Hall.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 69.
Telefon: 0 791 0-06-94.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 216
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.