24 octombrie 2019

Afiș 24-30 octombrie: Expoziție-târg de flori și grădinărit, cursă nocturnă pentru toată familia, Animest 2019

Săptămâna aceasta participăm la prima cursă noctură organizată pentru toată familia la Chișinău, admirăm și achiziționăm flori și echipament pentru grădinărit, vizionăm povești ce au făcut înconjurul lumii și ne pregătim de Halloween. Ce? Când? Unde — aflați din afișul nostru.

24-27 octombrie

19:00 Animest 2019 la Chișinău.

Festivalul Internațional de Animație Animest dă jos apostroful, schimbă locația și revine la Chișinău cu o selecție bogată de animație Sci-fi, filme de Oscar, povești care au făcut înconjurul lumii și animatori de elită. Maratonul de proiecții speciale și petreceri electrizante va avea loc în perioada 24-27 octombrie, la Artcor.
Adresa: str. 31 august 1989, 137.

26 octombrie, sâmbătă

9:30 Master-class — Un halloween vesel.

Atelier de creați pentru copii. Picii vor da viață unui liliac zburător din poveste, vor afla secretele aplicației, la fel îi așteaptă jocuri de gândire, ceai și biscuiți. Fiecare copil va pleca acasă cu liliacul confecționat de el însuși. Durata master-classului — 2 ore.
Preț: 120 lei.
Locul desfășurării: Studio "Genius".
Adresa: str. Moscova, 14/5.
Telefon: 0681 1-25-55, 0 699 2-80-07.

10:00 Master-class "Bostanul — decor pentru interior".

La master-class pot participa atât copiii, cât și adulții. Cei prezenți vor confecționa compoziții decorative, decoruri din bostan — cadouri de Halloween sau, pur și simplu, pentru a-și înfrumuseța interiorul. Toate materialele necesare vor fi oferite de organizatori.
Locul desfășurării: Muzeul Naționalt de Istorie a Moldovei.
Telefon: 0 695 6-05-48.

10:00 Master-class pentru copii — Coronițe de Halloween.

Celor mici le place nespus de mult surprizele. Acum poți să-ți uimești plăcut copilul chiar din prima zi de vacanță oferindu-i experiența de-a crea coronițe de toamnă. Îi va plăcea să vadă lucrarea făcută cu mâinuțele lui atașată la ușa de la intrare sau la ușa camerei. Înregistrarea prealabilă este obligatorie.
Vârsta: de la 7 ani.
Locul desfășurării: Art-Atribut.
Adresa: str. Bernardazzi, 83.
Telefon: 0 687 7-83-83.

10:00 Iarmaroc caritabil.

Iarmaroc caritabil organizat cu scopul colectării suportului financiar necesar pentru tratamentul unui băiețel de doar doi anișori. Pentru ca într-o bună zi Daniel Goloșnean să audă vocea mamei, micuțul are nevoie de implant cohlear.
La târg puteți atât să aduceți lucruri bune pentru a fi vândute, cât și sunteți invitați în calitate de cumpărători. Toți banii colectați în urma vânzărilor efectuate în această zi de magazinul "Shop-Mesto"(organizatorii iarmarocului) vor fi oferiți pentru tratamentului copilului.
Adresa: str. A. Russo, 15.

10:00 Sub umbrelă.

Toate doamnele, domnișoarele și domnițele sunt invitate la evenimentul "Sub umbrelă" cu tematica "Inima mea". În program: jocuri, discuții, muzică live, interviu - în căutarea bucuriei, "Inima mea" — discurs de Tanya Onu, șezătoare, prânz. Program pentru copii.
Preț: 50 lei — adult și copii de la 12 ani; 25 lei — copii 3-11 ani.
Locul desfășurării: Cru Moldova.
Adresa: Drumul Schinoasei, 6.

11:00 Atelier de origami.

Muzeul Național de Istorie invită toți prietenii săi mici și mari la o captivantă călătorie în lumea istoriei pentru a descoperi, cunoaște și înțelege împreună tainele ei. Avei posibilitatea să petreceți o zi interactivă printre exponatele muzeului, să facei origami cu tematica toamnei aurii.
Taxa de intrare: 2 lei pentru copii, 10 lei pentru adulți; și 30 lei împărțiți la întregul grup (pentru ghidaj).
Adresa: str. 31 August 1989, 121A.

11:00 Expoziție-târg de flori și grădinărit.

Grădina Botanică va găzdui o expoziție — târg, în cadrul căreia își v-a prezenta un șir de realizări. La târg găsiți: plante ornamentale, care îmbogățesc grădinile și casele oamenilor în perioada de toamnă spre iarnă, plante medicinale, aromatice, condimentare, exotice, arbori și arbuști decorativi, suculenți, cactuși, compoziții, material săditor, semințe, precum și consultanță, sfaturi utile. În program: dans, poezii și melodii tematice. Regina expoziției — crizantema.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.

11:00 Master-class "Flori în dovleac".

Atelier de creație cu tematica Halloween. Cei prezenți la master-class vor confecționa compoziții din dovleac, vor afla cum se îngrijesc florile din vază și vor pleca acasă cu o lucrare frumoasă.
Preț: 380 lei. Toate materialele sunt incluse în preț.
Locul desfășurării: Oliva, Botanica.
Adresa: str. Decebal, 139.
Telefon: 0 796 4-66-09.

13:00 Fantasy Show — Maleficent.

Un program de poveste pentru copii, cu personaje uimitoare și concursuri amuzante. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: CC "Atrium", etajul 1.

18:00 Hell Run by Naturalis.

Hell Run by Naturalis este prima cursă nocturnă din țară, la care se pot alătura atât copiii, cât și maturii, singura condiție pe care trebuie s-o respecte este "echipamentul" — cu cât mai haios și mai "înspăimântător", cu atât mai bine! Traseul de 4,2 kilometri, un mini-maraton, se diferențiază de cel al competițiilor obișnuite, deoarece este "bântuit" de creaturi ”înfricoșătoare”, al căror scop este acela de a distra și speria, în același timp, toți participanții.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.

27 octombrie, duminică

10:00 Atelier de creație: Ne pregătim de Halloween.

Atelier de creație pentru copii de la 5 ani. Copiii vor decupa lilieci din hârtie și vor făuri dovlecei cu surprize. Gazda acestei sesiuni va fi Carina Cracea, specialist în arta Hand-Made. Durata atelierului — 2 ore.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Global Store.
Adresa: str. Calea Orheiului, 28/1.

10:00 Expoziție ”Raze de lumină”.

Expoziție personală de pictură și artă obiect a pictorului și maestrului în artă Andrei Mudrea. Vino să vezi o adevărată comoară. Descoperă o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova și nu doar.
Locul desfășurării: Centrul expozițional "C. Brâncuși".
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 3.

12:00 Master-class gastronomic.

Master-classul vă permite să descoperiți arta culinară, să învățați cum să transformați cele mai simple ingrediente de sezon în delicii deosebite. Toți doritorii de a participa la master-class trebuie să-și rezerveze locul din timp.
Preț: 400 lei.
Locul desfășurării: Lo Chef — Studio gastronomic.
Adresa: str. Albișoara, 82/8.
Telefon: 0611 0-68-34.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 132
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.