29 august 2019

Afiș 29 august-1 septembrie: Kids Fest, hituri moldovenești ale anilor 70-80, pieton de nota zece

Ultimele zile de vară se anunță a fi nu doar calde, ci și bogate în evenimente pe măsură. Cumpărăm cărți, ascultăm hiturile moldovenești ale anilor 70-80, ne distrăm cu picii la Grădina Botanică, educăm pietoni disciplinați, pictăm pe sticlă — într-un cuvânt, ne diersificăm timpul liber plăcut și util.

28 august-1 septembrie

10:00 Bookfest 2019.

Bookfest trece Prutul cu cele mai bune cărți pentru a patra ediție consecutivă a Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău. Peste 50.000 de cărți, cu reduceri care merg până la 80% din prețul de copertă vor fi disponibile pentru cei interesați în cele cinci zile ale evenimentului.
Locul desfășurării: CIE ”Moldexpo”.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.

29 august, joi

19:00 Master-class gratuit de alimentație corectă.

Nutriționistul Veronica Onica va explica principiile fundamentale de influențare a alimentației asupra sănătății omului. De unde apar bolile și bătrânețea? De ce trebuie să bem apă? Unde se ”ascudne” grăsimea? La aceste întrebări aflați răspuns la master-class.
Adresa: str. Căpriana, 56.
Telefon: 0 692 1-12-36, 0 790 0-68-06.

30 august, vineri

18:00 Zity CoolToura Night.

Actorii a 5 teatre renumite din Chișinău, vor recita, regiza, poezii ale tinerilor poeți, transformând tot perimetrul într-o scenă, iar publicul va fi în contact direct cu aceștia. Jocul de lumini și instrumentele muzicale precum pianul, vioara, chitara, viola, violoncelul vor clădi sunet cu sunet o atmosferă romantică și memorabilă.
Oaspeții cei mai punctuali vor participa la o degustație de vinuri ce așteaptă sa fie gustate și apreciate! De asemenea, te vei putea bucura de diverse workshop-uri, expoziții de pictură tematice. Acces gratuit.
Locul desfășurării: terasa Zity Mall.
Adresa: str. Calea Ieșilor, 7.

31 august, sâmbătă

9:00 Târg de roadă.

De Ziua Limbii, în scuarul Catedralei Mitropolitane va fi organizat un târg de roade. Aici găsiți - prune, struguri, fructe uscate, miere de albine, gemuri, afine, mure și multe altele.
Locul desfășurării: Scuarul Catedralei Mitropolitane.

9:00 Master-class de pictură pe sticlă.

Master-class pentru copii, tineri și adulți. Atelier format din două părți - teoretică și practică. Din cuprins: simbolismul culorilor, simbolism și istorie pictură pe sticlă, pictură pe sticlă - realizarea unei lucrări.
Toate lucrările realizate vor rămâne participanților.
La sfârșit de curs se oferă Certificat de participare.
Locul desfășurării: Clubul de creația ”Apollo”.
Adresa: str. Tighina, 49, et. 2, of, 202.

10:00 Kinder fest.

Distracție de-o vară - încheie vacanța în stil Virtuality Show. Organizatorii vor pregăti zone și activități distractive atât pentru copii, cât și pentru părinții și bunicii acestora. În program: VR Oculus, Virtuality Tunell, 5D Cinema, Planetarium, Kids Zone, ateliere artistic-distractive pentru copii, face painting, selfie box, carusel, dulciuri, trambuline și multe altele.
Preț: 100 lei/persoană. Bilet familial - 300 lei/4 persoane. Copiii sub 10 ani și pensionarii intră gratis.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.

1 septembrie, duminică

10:00 Pieton de nota 10.

Lecție interactivă de circulație rutieră pentru copii. Prima parte a evenimentului este dedicată unei sesiuni teoretice, prin care cei mici vor afla de la polițiștii prezenți ce înseamnă fiecare semn de circulație și vor primi informații esențiale pentru siguranța lor în calitate de pietoni. A doua parte va include o sesiune practică, unde copiii vor fi introduși într-un orășel în miniatură, pentru a pune în aplicare informațiile primite – recunoașterea corectă a semnelor, activități și jocuri de traversare. La final, toți copiii participanți vor primi și o serie de premii.
Locul desfășurării: parcarea magazinului Linella.
Adresa: str. Miorița, 11.

12:00 Show pentru copii.

În program: competiții atractive, animale dresate, concert festiv, surprize, înghețată gratuită și multe altele.
Locul desfășurării: Grand Hall.
Adresa: str. Negruzzi, 2/4.

18:00 Hiturile moldovenești ale anilor 70-80.

Acompaniați de Orchestra simfonică și de estradă din Ucraina (dirijor – Dmitry ANTONIUC) vor readuce în scenă cântecele de altă dată: Brio Sonores, Iurie Sadovnic, Anișoara Puică, Gheorghe Țopa, Irina și Anatol Bivol, Vitalie Dani, Natalia Proca, Ricu Vodă, Cristina Scarlat, Corina Țepeș, Aurel Chirtoacă, Lidia Isac, Liviu Știrbu, Formația Catharsis, Victoria Lungu, formația Noroc, Constantin Moscovici.
Preț: Zona A - 120 lei, zona B - 90 lei, zona C - 70 lei, zona VIP - 200 lei.
Locul desfășurării: Teatrul de Vară din Valea Morilor.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 81
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.