19 mai 2017

21 mai — Ziua ușilor deschise la Centrul Republican pentru Copii și Tineret "Artico"

Duminică, 21 mai, Centrul Republican pentru Copii și Tineret "Artico" își deschide ușile pentru toată lumea.

Așadar, la ora 11:00, copiii și părinții acestora vor avea posibilitatea să se familiarizeze cu activitatea cercurilor pentru copii, programele pentru tineri și adolescenți, dar și alte oportunități de implicare în activitatea Centrului "Artico".

În fața piramidei se va desfășura un concert de divertisment, susținut de colectivele de dans, muzică și teatru. Doritorii de activități sportive vor putea participa la un fitness maraton, care va îmbina mișcările dansului și artelor marțiale, iar persoanele creative vor modela în grup o lucrare care va fi prezentată vizitatorilor printr-un flasmob dansant.

Program:

  • 11:00 — Excursie prin sălile Centrului;
  • 11:30 — Concert de divertisment, în care participă colectivele de dans, muzică și teatru (în fața piramidei);
  • 12:30 — "Fitness Maraton", în care participă cercurile de sport, colectivele de dans și oaspeții (terasa dreaptă), care interactiv, pe muzică vor studia procedeele și combinațiile tehnice ale artei marțiale și mișcări din diferite genuri de dans;
  • 12:30 — "Meșteșugăritul în grup", în care participă cercurile de arte plastice și oaspeții (hall-ul Centrului), vor modela o creație în grup, care va fi prezentată spectatorilor în final, într-un flashmob dansant;
  • 13:30 — Flashmob (în fața piramidei), în care participă beneficiarii și oaspeții evenimentului;
  • Evenimentul urmează să se încheie la ora 13:40.
Mai multe informații despre cercurile propuse de Centrul pentru Copii și Tineret "Artico", aflați din articolul nostru. Tot aici sunt prezentate și alte centre de dezvoltare din Chișinău care organizează gratuit diverse activități pentru copii.
Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 106
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.