Elitex — instituție de învățământ privat, genul de activitate al căreia este oganizarea învățământului preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

Servicii și particularități:

Idei pentru serbarea zilei de naștere a copilului în or. Chișinău. Partea 17

Unde puteți sărbători în or. Chișinău ziua de naștere a copilului? Sunt atât de multe opțiuni, încât am decis să divizăm informațiile în două părți: cafenele-restaurante și varianta activă de distracție. În prima parte, citiți prezentarea cafenelelor și restauantelor ce oferă posibilitatea de a organiza petreceri pentru copii.

Copiii iubesc sărbătorile, în special zilele lor de naștere. De aceea, noi, părinții, dorim ca această sărbătoare să fie una cu adevărat memorabilă — să fie interesant și distractiv. Dacă nu aveți nicio idee unde să sărbătoriți în acest an — vedeți opțiunile prezentate în acest articol.

Așadar, vă prezentăm lista localurilor din Chișinău în care ați putea organiza ziua de naștere a copilului. Puteți alege o cafenea cu meniu pentru copii, loc de joacă și program de divertisment.

Cafenea-restaurant "Safari"

Bucate delicioase din bucătăria europeană, tradițională, bucate vânătorești la cuptor și la grătar. O zonă de agrement atractivă — cu mini-menajerie, grădină și un decor neobișnuit. Pentru copii este amenajată o zonă de joacă spațioasă. Localul dispune de 3 săli, a câte 100, 35 și 8 persoane; 2 terase și 7 foișoare.

Costul: se stabilește în funcție de meniul ales. Decorul este oferit gratuit.
Adresa: or. Orhei.


Pizza "Corso" la Family Shopping Center

Un local confortabil, care dispune un mic teren de joacă pentru copii. Totodată, în preajmă este un teren de joacă spațios, dotat cu jucării de înaltă calitate și multe alte atracții pentru copii. Localul oferă un meniu special pentru organizarea petrecerilor pentru pici — 45-50 lei pentru un copil (cartofi fri, carne și suc). Bucatele din meniul standart pot fi procurate cu reducee de 5%. Suplimentar (contraplată), ați putea invita animatori.

Tortul festiv: obișnuit — 220 lei/kg, cu o anumită tematică — 350 lei/kg, cu fotografia omagiatului — 400 de lei/kg.
Adresa: str. M. Sadoveanu, 20/1.


Baza de odihnă "Sirius"

Un locușor liniștit și confortabil din centrul orașului, unde puteți organiza un picnic și vă relaxa de minune la aer liber. Oferă în chirie foișoare cu capacitatea de până la 50 de persoane, fiecare dintre care dispune de mangal și iluminare. Pe teritoriul bazei de odihnă sunt wc-uri și chiuvete. Iar foișoarele cu capacitatea de 15-50 locuri sunt dotate cu chiuvete și chiar frigidere.

Terenul de joacă pentru copii este comun și se vede foarte bine din fiecare foișor. În plus, teritoriul zonei de odihnă este îngrădit, astfel copiii nu vor avea acces în afara acestuia.

Loc de parcare pentru 30 de mașini, astfel încât veți avea întotdeauna unde parca dacă veniți cu propriul automobil. Iar cei care vin cu un taxi, vor economisi considerabil pentru călătorie, dat fiind faptul că toate celelalte zone de agrement sunt amplasate în afara orașului.

Pe tot teritoriul bazei de odihnă "Sirius" este acces gratuit la internet.

Preț: 600-2500 lei.
Amplasare: de la "Malldova" mergeți înainte și imediat după "Continent" (Tayota Center), până la restaurantul "MOST", cotiți la dreapta pe str. Natalia Gheorghiu. În spatele casei cu numărul 27 (aproximativ la 200 metri de la cotitură), cotiți la stânga în zona parcului. La prima intersecție, cotiți la dreapta și opriți la poarta verde, unde este panoul "Sirius".
Telefon pentru rezervări: 0 696 5-62-92.

Rețeaua de pizzerii "Don Cezar pizza & grill"

În restaurantele "Don Cezar pizza & grill" este foarte comod și profitabil să organizezi diverse săr-bători de familie și petreceri pentru copii. La dispoziția dvs. — interior agreabil, deservire atentă, bucătărie bună și meniu special pentru festivități, precum și spații de joacă pentru copii, unde cei mici se pot distra pe îndelete, în timp ce adulții discută în liniște și savurează din bucatele gustoase. Porțiile mari a bucatelor delicioase vor bucura invitații și vă vor ajuta să economisiți. Iar dacă petrecerea este organizată în zilele de odihnă, de la 12:00 până la 16:00, atunci invitații se vor bucura gratuit de serviciile unui animator pentru copii! De fapt, puteți invita și alți animatori — spațiul și condițiile necesare vă sunt puse la dispoziție.

Localurile de la Buiucani, Botanica și Râșcani sunt dotate cu terenuri de joacă pentru copii, iar pizzeria de la Sculeni este amplasată chiar lângă rollerdrome, ceea ce vă oferă posibilitatea de a organiza copilului o zi de naștere neobișnuită și activă!

Preț: Nu este necesar să efectuați vreo plată suplimentară, doar bucatele comandate din meniu.
Аdresa: Botanica, str. Trandafirilor, 13/1. Râșcani, str. Dumitru Râșcanu, 7/1. Sculeni în incinta CC "Zorile", str. Calea Ieșilor, 8, etajul 3. Buiucani, str. L. Deleanu, 1/3.


Zona de odihnă "Ciocârlia"

Aici puteți organiza ziua de naștere a copilului atât vara cât și iarna. În cadrul restaurantului se oferă meniu special pentru copii — 285 lei/persoană. Totodată, pe teritoriu sunt amplasate 11 foișoare din lemn de dimensiuni diferite. Foișoarele sunt echipate cu mese, scaune, grătare etc. Pentru copii este amenajat teren de joacă, iar pentru adulți — teren de volei.

Preț: foișor de 10-12 persoane — 1200 lei; 20 persoane — 1600 lei; 40 de persoane — 3500 lei.
Adresa: Șoseaua Balcani, 36.


Restaurantul "Vila Nouă"

Un restaurant elegant și confortabil, potrivit pentru organizarea diverselor sărbători de familie — zile de naștere a copiilor, jubilee, petreceri comune pentru copii și adulți. Este oferit meniu special pentru copii, iar în sală se pregătește spațiu pentru concursuri/jocuri, în caz de necesitate poate fi amenajată o zonă cu jucării pentru copii.
În perioada de vară, sărbătoarea poate fi organizată pe terasă, unde este amplasat terenul de joacă pentru copii cu trombuline, tobogane, căsuțe, jucării și zonă de desen.

Preț: Costul meniului pentru petrecerile copiilor — de la 350 de lei. Toate celelalte sunt gratuite.
Adresa: str. Ginta Latină. 5/3.


Rețea de restaurante Andy’s Pizza

Meniu pentru copii. Varietatea de torte aniversare (preț — 100-300 lei pe kg). Scenarii tematice pentru aniversări. Programul este conceput pentru copii în vîrstă de 3-12 ani. Se face în limbile rusă și română. Cadouri pentru sărbătorit și oaspeți. Costul organizării animației: 80-100 lei pentru fiecare copil. Cel puțin 6 copii.

Lanțul de restaurante McDonald’s

Programul de două ore este conceput pentru copiii de la 3 ani. Jocuri, concurs de karaoke. Doi animatori. Aqua make-up. Cadouri pentru sărbătorit și vizitatori, un CD cu fotografii.

Meniu pentru copii — Happy Meal (sandwich, cartofi fries, o băutură și o jucărie) — 50 lei.
Prețul organizării animației: 40 lei pentru un copil. Nu mai puțin de 6 copii.Cafeneaua Bisquit

O diversitate de prăjituri și dulciuri. O sală mică la parter, permite organizarea sărbătorilor festive și deservirea separată a meselor, pentru adulți și pentru copii. Teren de joacă nu este.

Costul tortului: cu cremă de la 150-190 de lei, decorat cu marțipan 170 la 220 de lei.


Cafeneaua Blinoff

Este un teren de joacă într-o sală separată. Meniu pentru copii. Sistem de reduceri pentru organizarea de sărbători festive. O alegere variată de clătite.


Cafeneaua Danielle

Meniu pentru copii. Mâncare variată pentru sărbătoarea festivă. Bucătărie de specialitate. Reduceri pentru organizarea sarbătorilor festive. Zonă separată pentru copii.


Restaurantul Salat

Meniu original. Zona pentru familii, teren de joaca și labirint spațios pentru copii.


Cafeneaua Old Riga

Posibilitatea de organizare a petrecerilor cu copii. Labirint de joacă pentru copii.


Cafeneaua Metaxa

Bucătărie grecească. O varietate de deserturi. Labirint pentru copii.


Bineînțeles, nu uitați de partea dulce a evenimentului. Copiii așteaptă cu nerăbdare momentul în care își vor putea pune o dorință, apoi vor sufla lumânarea de pe tort. Torta trebuie să fie atât originală, cât și gustoasă. De aceea, atunci când organizați sărbătoarea copilului, alegeți torta cu deosebită atenție.

Avocado

Gamă variată de accesorii pentru organizarea și decorarea sărbătorilor — fețe de masă de unică folosință; șervețele de hârtie; pahare de hârtie; flueiere; conuri pentru petreceri; obiecte iluminate cu neon (ochelari, urechi, brățări, agrafe); pocnitori și focuri de artificii etc. Totodată — baloane din latex și din folie (de forme și dimensiuni diferite); lampioane; panouri pentru ședințe foto. De asemenea, "Avocado" oferă servicii de aerodesign — decor cu baloane potrivit stilului ales pentru petrecere.

Preț: decor pentru zile de naștere — de la 200 de lei; foto-panou (2,5m*3m) — 59 euro; ghirlandă (La mulți ani, С Днем Рождения, Happy birthday) — de la 25 de lei; lumânări de sărbătoare — de la 5,5 lei; balon cu heliu — de la 13 lei; balon din latex (10 inch) — 1,5 lei; balon din folie cu heliu — de la 50 de lei; romanițe din baloane — de la 9 lei; con — 4 lei; șervețele cu desen (set 20 buc.) — 29 lei; farfurii cu desen (set 10 buc.) — 30 de lei; pahare cu desen (set 10 buc.) — 20 de lei; față de masă cu desen (180*108) — 29 lei; fluier (set 10 buc.) — 26 de lei.

În partea a doua a articolului va propunem variante de serbare fără accent pe mîncare — la terenuri de joaca, cluburi de copii și alte idei de o zi de naștere activă.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Produse și servicii la tema

Vezi harta
 • Family Shopping Center Торговый центр

  or. Chișinău,
  022 62-66-63, 022 62-66-65, 0 602 7-07-77

 • Safari Restaurant

  or. Orhei,
  0235 2-79-88, 0 795 2-37-95

 • Avocado Decorare și accesorii pentru sărbători

  or. Chișinău, str. Vasile Alecsandri, 13, of. 23
  022 92-04-09, 022 90-90-40, 0 794 1-50-00, 0 794 4-00-33

 • Vila Nouă Restaurant

  or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3
  022 45-03-09, 022 42-57-56, 0 697 7-75-75

 • Sirius База отдыха

  or. Chișinău, str. Melestiu, 29
  069 65-62-92

 • Ciocarlia Зона отдыха

  or. Chișinău, str. Balcani, 36
  0 783 7-83-78

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «De la 3 la 7 ani»

Articole populare a rubricii «De la 3 la 7 ani»