Apa Buna

11 august 2017

Lux la superlativ! Îngrijirea, tratarea și prevenirea îmbătrânirii pielii uscate de la Ericson Laboratoire!

Bazându-se pe cele mai recente cercetări științifice, Ericson Laboratoire a proiectat linia de lux Hydra Clinic: inovație absolută care acționează asupra mecanismelor naturale de hidratare a pielii.

Linia Hydra Clinic este îmbogățită cu hidrolipide INTELIGENTE, capabile de a regla nivelul de hidratare a pielii în funcție de umiditatea în aer liber. Acestea dispun de o performanță dublă, astfel încât să reproducă rolul fosfolipidelor în piele și paralel recreind structura hidro-lipidică naturală a pielii.

Tratamentul profesional este bogat în hidrolipide SMART capabil de a capta moleculele de apă aflate în mediul înconjurător, păstrîndu-le și împărtășindu-le cu pielea imediat ce se usucă.

Pentru a restabili nivelul de hidratare a pielii, Ericson Laboratoire a încorporat în gama Hydra Clinic, biotehnologia activă Aquaphyline capabilă de a acționa la nivelul pielii cu un efect de hidratare intens. Bogat în oligozaharide Aquaphyline stimulează sinteza Aquaporins și promovează circulația apei în epidermă.

Hydra Clinic este considerat amplificatorul științific de H20. Acest tratament intensiv hidra-nutritiv combină 4 tehnologii clinice inovatoare, cu 4 acțiuni diferite:

  1. Hidrolipideinteligente ce refac structura naturală a pielii, prin ajustarea cantității de hidratare pe care o furnizează pielii, în funcție de nivelul de umiditate din atmosferă.
  2. Tehnologia Aquaphyline stimulează aquaporinele din piele, acele mici canale care permit fluxului de apă să treacă cu o viteză uimitoare. Acestea pot crește, de asemenea, nivelul de acid hialuronic din epidermă.
  3. Microplasturii hidratanți fixează apa în țesuturi, garantând un nivel optim de umiditate pe durată întregii zile.
  4. Skin Repair Bio repară mecanismele de hidratare prin intensificarea sintezei de colagen cu 34%, ajutând pielea uscată sau deteriorată.
Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 358
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Belar Grup — Reprezentant multi-brand de produse cosmetice profesionale în RM str. Vasile Alecsandri, 54/1 Tel.: 022 93-14-41, 022 92-25-59, 0 684 5-05-50, 0 680 3-25-29 www.belar.md