8 ianuarie 2019

Grădinița privată ”Căsuța din povești"

Grădinița „Căsuța din povești” iși desfașoară activitatea în sectorul Centru, într-o zonă verde și liniștită lîngă parcul Valea Morilor , nu departe de intersecția srăzilor Pușkin – Mateevici.

În grup sunt 10-13 copii. Datorită faptului acesta, educătorul are posibilitatea de a acorda atenția cuvenită fiecărui copil în parte. Program de lucru 7:30 – 18:00.

Gradinița "Căsuta din Povești" funcționează într-o clădire cu 3 etaje cu suprafața de 500 m2 și dispune de:

  • Săli pentru jocuri și activități
  • Dormitoare
  • Sala muzicală
  • Cantina
  • Cabinet medical
  • Terenuri de joacă în aer liber.

Meniul Gradiniței "Căsuta din Povești" cuprinde zilnic 4 mese, Toate bucatele, sunt pregătite de bucătar pe loc din produse proaspete și au un gust exelent.

La Grădința "Căsuta din Povești" o atenție deosebită se atrage securității copiilor: videointerfonul, sistemul de anti-incendiu și supraveghere video.

Programul Centrului Educației și Învățământului Preșcolar "Căsuța din povești" include diferite obiecte , inclusiv studierea limbei engleze și pregătirea pentru școală.

Dacă copilul Dvs are vîrsta cuprinsă între 2 -7 ani ,și sunteți în căutarea pentru el a unui colțișor plin de afecțiune, veniți la Grădința "Căsuta din Povești". Îi voi învăța pe micuți sa se bucure de comunicare, îi vom ajuta să dezvolte aptidudinele personale.

Mai multe detalii pe site-l nostru www.casuta.md

+373 68-62-56-58

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 377
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Casuta din povesti — Grădiniţa privată str. Universității, 26, B. Tel.: 022 24-40-86, 0 68 62-56-58, 069 99-45-83 www.casuta.md