6 iunie 2016

Crestem și ne dezvoltăm impreună cu "Elite Academia"

Felicitări pentru Emilia!

Ești cu Elite Academia de de 9 luni la cursul de lecții "Pregătirea preșcolară"! La momentul de față ai obținut rezultate frumoase. Citești cu multă încredere în sine. Exercițiile la matematică nu mai prezintă pentru tine o dificultate, le faci ușor și prinzi esența repede. Ai mulți prieteni în cadrul grupului nostru, ai abilitatea de organizare și ești foarte carismatică. Aș fi vrut să te susțin și să te încurajez în toate începuturile de cunoaștere a lumii, pentru că sunt sigură că multe vei obține! Ești bravo!

Felicitările noastre! Familia ta și Elite Academia se mîndresc cu tine!

Felicitări pentru Eric!

Ești cu Elite Academia de 3 luni la cursul de lecții ”Citirea”! În această perioadă de timp, ai reușit să faci multe și bune! Cunoști bine literele. Citești cu îndrăzneală silabele. Conturezi bine vocalele si consoanele. Ai abilitatea de a rezolva exercitii de logică, gândire și atenție. Ești activ și te implici cu entuziasm în toate activitățile. Ne bucură mult succesele tale! Cu siguranță vei atinge cheia succesului împreună cu noi.

Familia ta și Elite Academia se mîndresc cu tine! Ești foarte bravo! Felicitările noastre!

Felicitări pentru Marius!

Ești cu Elite Academia de 2 luni la cursul de lecții ”Dezvoltarea timpurie”! În această perioadă de timp, ai reușit să faci multe și bune! Inveti literele, cifrele. Desenezi si colorezi, modelezi si construesti. Ești activ și te implici cu entuziasm în toate activitățile. Ne bucură mult succesele tale! Cu siguranță vei atinge cheia succesului împreună cu noi.

Familia ta și Elite Academia se mîndresc cu tine! Ești foarte bravo! Felicitările noastre!

Felicitări pentru Victoria!

Ai pășit pragul Elite Academia cu 8 luni în urmă la cursul “Pregătirea preșcolară”. În acest timp ai muncit și ai obținut cunoștințe, demonstrînd rezultate îmbucurătoare: rezolvi exercicii de comparare, adunare, scadere si descompunere și reușești să închegi silabele în cuvinte. Ne bucurăm pentru tine și îți urăm succes!

Поздравляем Анастасию!

Благодаря стараниям и труду на курсе «Подготовка к школе 5-7 лет» Анастасия овладела навыком чтения по слогам. Она научилась не только уверенно читать по слогам, но и находить идентичные слоги в других словах, а также отличать гласные буквы от согласных.

Твоя семья и Elite Аcademia гордимся тобой и желаем удачи!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 229
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.