1 august 2017

Admiterea în clasa I la liceul "Elitex" continuă

Liceul ”Elitex” este asemenea unei familii mari, unde copiii se simt foarte bine și se bucură de o ambianță confortabilă și prietenoasă.

Liceul cuprinde toate treptele de învățământ:

  • preșcolar primar;
  • gimnazial;
  • liceal.

Liceul dispune de clase tehnice dotate, laborator de fizică, chimie, biologie, educație tehnologică, geografie, istorie, limbi străine, de sală de sport și dans, dar și de o curte spațioasă și bine amenajată. În cadrul lecțiilor este utilizat un proiector pentru prezentarea materialelor. O atenție deosebită se acordă sărbătorilor și evenimentelor culturale. Sala festivă este decorată conform tematicii de Toamnă, Crăciun ,Paște, Primăvară etc.

Chiar din clasa întâi se începe studierea limbii engleze, din clasa a doua se învață și limba franceză. Puteți alege regim obișnuit sau regim cu hrană, dar și activități Afterschool, care se achită suplimentar. Liceul are bucătărie proprie și asigură un meniu traditional sănătos. Liceul "Elitex" dispune de camere de supraveghere video si sistem de securitate în toate sălile.

Instituția noastră își are sedii în orașul Chișinău, bd. Dacia, 53/2 și în orașul Bălți, str. Aerodromului, 14, în zone liniștite, ferite de trafic, poluare fonică și atmosferică, împrejmuite de zone verzi.

Program zilnic luni-vineri de la 8:00 la 17:00.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 595
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Grădinița & Liceul Privat "Elitex" — Instituţie de învăţământ privat str. Dacia, 53/2 Tel.: 022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95 liceul.elitex.md