18 octombrie 2022

Grădinițele din Chișinău sunt pregătite pentru a fi conectate la agentul termic

Anunțul a fost făcut de către șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport din municipiul Chișinău, Andrei Pavaloi, în ședința operativă a serviciilor municipal.

În instituțiile de educație a fost efectuată curățarea sistemului de încălzire. „Joi, 13 octombrie, în grupe, temperatura medie înregistrată a fost +15..+18°C. Totodată, în ultimele zile, se atestă o scădere a temperaturii, ceea ce înseamnă că în încăperi ar putea fi mai rece. Grădinițele sunt conectate la agentul termic atunci când temperatura aerului din interior înregistrează o medie mai mică de +18°C. Astăzi, managerii instituțiilor pot solicita conectarea acestora la agentul termic”, a spus Andrei Pavaloi.

La rândul său, directorul general interimar al „Termoelectrica”, Vasile Leu, a subliniat că „întreprinderea este pregătită tehnic pentru a conecta instituțiile preșcolare și alte instituții de utilitate publică la agentul termic”.

De asemenea, autoritățile municipale au anunțat că școlile, liceele și gimnaziile din capitală urmează a fi conectate la căldură după vacanța de toamnă, care va începe la 26 octombrie.

Sursa: www.moldpres.md
Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 21
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.