10 octombrie 2022

Zi de naștere în scop caritabil! 28 de ani de ILTC

ILTC a făcut o tradiție din a-și marca aniversările în scop caritabil. Nici la cei 28 de ani nu au făcut excepție!

Ziua de naștere a fost sărbătorită în mai multe etape. Cei mai mici au fost antrenați într-o activitate artistică - pictură în tehnica vitraliilor (pe sticlă), în limba engleză, cu tematica - „Travel with ILTC”.

La terasa școlii, fiecare student s-a delectat cu brioșe și ceai, iar câștigătorii concursului de TikTok “Ultimele trenduri la ILTC” au fost premiați cu vouchere valoroase: curs gratuit de limbi străine și reduceri de 15 și 25%.

Iar cea mai importantă etapă a fost reprezentată de traseul #ILTCforHOPE.

Acesta a inclus un Quiz-Quest, unde participanții au identificat QR-coduri ascunse prin oraș, dar și un flashmob organizat în PMAN, unde au format cuvintele cheie ale evenimentului: ILTC și HOPE.

Care a fost sensul acestor acțiuni? Pentru că se află în preajma Zilei Mondiale a Îngrijirilor Paliative, administrația școlii a decis să o sărbătorească cu gândul la cei care au mai mare nevoie de un zâmbet - pacienții în stadiul terminal al bolii.

Acest gest prelungește vieți, pe de o parte, și crește gradul de conștientizare al oamenilor de rând - pe de alta.

Astfel, achitând doar 100 de lei pentru bilet, fiecare participant a făcut o donație către organizația de caritate Hospices of Hope Moldova, suma totală acumulată fiind de 11.600 lei.

Atmosfera a fost una debordantă, echipele au avut parte de socializare calitativă, de zâmbete, de noi prietenii și, bineînțeles, de premii.

Cum ne puteți găsi:
https://instagram.com/iltcmoldova?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.facebook.com/ILTCMoldova

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 232
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

International Language Training Center — Centru Internațional de limbi străine str. Petru Rareș, 43 Tel.: 022 29-29-88, 0 798 8-29-88 www.iltc.md