19 iunie 2014

Tabară de vară la ILTC: Grow Smart from the Start!

Copilul Dvs. învață cu plăcere limba engleză — e minunat, iar dumneavoastră înțelegeți nevoia acestuia să o cunoască cît mai bine — aceasta înseamnă că simțiți pulsul timpului. Pentru atingerea celor dorite, sînt diferite căi. Ceea ce vă propunem noi este o cale experimentată, eficientă și atractivă.

Pentru al cîtelea an la rînd Centrul Internațional de Limbi Moderne ILTC organizează o tabără de vară pentru copiii cărora nu le plac vacanțele plictisitoare!Și întotdeauna așteptările acestora au fost răsplătite din plin: odihnindu-te, învățînd limba engleză, este mai mult decît un lucru exotic — reprezintă frumoasa posibilitate pentru a începe să vorbești limba fără dificultăți, să te debarasezi de încordare și timiditate, să te simți liber și să dai frîu liber fanteziei!

Plictiseala nu își va găsi aici locul: în cadrul programului de la 9 dimineața și pînă la 6 seara vor fi organizate excursii, jocuri, concursuri, activități în piscină — și toate acestea plonjînd cu siguranță în limba engleză sub supravegherea unor pedagogi grijulii și experimentați. Și desigur atu-ul nostru principal — în fiecare zi, ore de limbă engleză cu profesori nativi din Statele Unite și Marea Britanie, care vor aduce în procesul de învățare coloritul comunicării internaționale și îi vor ajuta pe copii să obțină progrese în aplicarea practică a limbii engleze.

În acest an sînt organizate doar trei schimburi. Grăbiți-vă să vă rezervați un loc!

  • Schimbul I: de la 02.06 pînă la 13.06.
  • Schimbul II: de la 16.06 pînă la 27.06.
  • Schimbul III: de la 30.06 pînă la 11.07.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 208
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

International Language Training Center — Centru Internațional de limbi străine str. Petru Rareș, 43 Tel.: 022 29-29-88, 0 798 8-29-88 www.iltc.md