pazl

14 mai 2016

Jos pălăria! Avem soluția pentru chelia ta

Transplant de păr prin metoda fir cu fir. Exclusiv la Medpark.

Transplantul de păr este o procedură tot mai populară în rândul bărbaților și femeilor care suferă de căderea părului. Aceasta presupune colectarea părului din spatele capului și inserarea acestuia în altă zonă. Pentru rezultate extrem de naturale, Spitalul Internațional Medpark îți recomandă cea mai modernă, eficientă și inofensivă metodă — EUF (Extracția Unității Foliculare).

Spre deosebire de celelalte metode, care necesită transplantarea fragmentelor mici de piele, EUF este o tehnică minim invazivă. Nu este nevoie de incizii sau suturi și nu rămân cicatrici, metoda fiind potrivită și pentru persoanele care poartă părul scurt. Utilizând un ac de mici dimensiuni, fiecare folicul de păr este colectat separat, fără a-i fi afectată structura, astfel transplantarea este mai eficientă, iar procesul de vindecare durează mai puțin. Firele de păr transplantate își păstrează caracteristicile naturale și vor crește normal în zona receptoare, peste aproximativ 3-4 luni.

Prețul unei operații de transplant de păr depinde de cantitatea firelor transplantate și se stabilește în funcție de caracteristicile individuale.

Avantajele metodei EUF:

  • sângerare redusă în timpul intervenției;
  • refacere rapidă după procedură;
  • nu lasă cicatrici;
  • semnele dispar în totalitate după 10-15 zile;
  • nu există senzația de amorțeală, ca după metoda STRIP;
  • în caz de necesitate, se mai pot face alte intervenții de-a lungul timpului;
  • rezultatul: un aspect foarte natural.

Specialiștii noștri te vor ajuta să îți recăpeți încrederea în sine, să scapi de complexe și să îți schimbi viața în bine.

Pentru programări: 022 40-00-40 sau www.medpark.md

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 139
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md