23 august 2016

Profilaxia infarctului miocardic: ofertă specială pentru pensionari

Riscul afecțiunilor cardiologice crește odată cu vârsta. De aceea, Spitalul Internațional Medpark vine cu un proiect social de prevenire a infarctului de miocard în rândul persoanelor în vârstă.

Începând cu luna august 2016 la Medpark funcționează Programul de Reduceri pentru Pensionari. Astfel, în fiecare joi, de la ora 12:00 până la ora 16:00, pensionarii care simt dureri în piept la efort fizic beneficiază de:

  • consultația gratuită a cardiologului;
  • electrocardiograma gratuită;
  • 30% reducere la:

ecocardiografie;
treadmill test;
testele de laborator (cholesterol LDL, colesterol total, urea serică, creatinina serică, analiza generală a sângelui).


Orice pensionar din Republica Moldova poate beneficia de oferta Centrului cardiologie și cardiochirurgie Medpark, dacă întrunește următoarele condiții:

  • are dureri în piept la efort fizic sau a fost diagnosticat cu angină pectorală clasa funcțională III;
  • a stabilit o programare obligatorie la 022 40 00 40, pentru consultația medicului cardiolog (pentru ziua de joi, în intervalul 12:00-16:00);
  • prezintă carnetul de pensionar la recepție.

După vizita la cardiolog, pacientul va primi indicații pentru celelalte investigații incluse în oferta specială sau recomandări pentru alte investigații necesare la preț standard. Pentru comoditatea pacientului, investigațiile recomandate vor fi efecuate în aceeași zi. În caz de necesitate acestea pot fi reprogramate pentru o altă zi, conform programărilor disponibile, păstrându-se reducerea de preț.

În plus, pentru a sensibiliza populația privind importanța controalelor cardiologice periodice, care pot preveni maladii grave, Medpark oferă fiecărui pacient, indiferent de vârstă, electrocardiograma gratuită, care este inclusă în costul consultatiei cardiologului.

Ai grijă de inima ta și de inimile celor apropiați!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 460
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md