3 octombrie 2017

4 octombrie — expoziția de mobilier Expo Mobila-2017

În data de 4 octombrie curent, la "Moldexpo", începe cea mai mare manifestare expozițională din Republica Moldova, dedicată industriei mobilei, EXPO MOBILA-2017.

La ediția curentă participă peste 30 de companii și magazine de mobilă din Moldova și Ucraina. Pe un spațiu de 5000 metri pătrați ai expoziției, încadrate în două pavilioane, companiile vor prezenta circa 1000 de modele de mobilier pentru casă și birou — de la dormitoare și bucătării, pînă la mobilă corp și tapițată. Doar 4 zile și numai la expoziție vei putea cumpăra mobilierul care-ți place, la preț special oferit de fiecare participant.

C.I.E. Moldexpo organizează Expoziția internațională specializată de mobilă Expo Mobila împreună cu Uniunea Producătorilor de Mobilă din Moldova, cu suportul oficial al Ministerului Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova. Partenerul programului este “Centrul Internațional al Profesioniștilor din Industria Mobilei” din Rusia.

Uniunea Producătorilor de Mobilă din Moldova și companiile Panmobili, Ambianța, Tiara Prim, Fabrica de mobilă Stejaur și mobila.md au pregătit cele mai atractive oferte. Companiile Ambianța, Donaro-Mob, Prima Mobila, Mezanin-V, Indart, Mobvaro-M, Artvent Rtd, Domino Mobila, Arama R, Panmobili, Clasic Mobili, ICAM propun mobilă pentru toată casa.

Doar cei înregistrați vor beneficia de un șir de facilități: întrare liberă la expoziție toate 4 zile, livrare gratuită a mobilierul ales în orice colț al Chișinăului, consultația designerului în ce privește alegerea mobilierului potrivit pentru orice încăpere.

Pe data de 5 și 6 octombrie Centrul Internațional al Profesioniștilor din Industria Mobilei (Rusia), organizează seminare practice la tema «Magazinul de mobilă este vizitat de un nou tip de cumpărător.

Cine este și cum să vă comportați ca să vindeți mai mult» și «16 + 1 metode de sporire imediată a vânzărilor de mobilă cu 48%», speaker fiind Serghei Aleksandrov, directorul general al Centrului.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 37
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.