17 septembrie 2015

Săptămâna locuinței inteligente

Între 17 și 20 septembrie la CIE Moldexpo se va desfășura Forum internațional interactiv săptămâna locuinței inteligente, care va înruni:

  • Expoziția internațională specializată de proiecte arhitecturale, soluții de design, materiale de construcții, tehnologii și echipamente pentru o casă modernă CONSTRUCT-HOME, ediția a IV-a;
  • Expoziția internațională specializată de mobilă, utilaje, scule, materiale și accesorii pentru fabricarea mobilei FURNITURE, ediția a XVI-a;
  • Expoziția internațională specializată de tehnologii și mijloace de protecție și securitate SECURITY, ediția a XIV-a.

Organizator: Centrul Internațional de Expoziții "Moldexpo" S.А.

Suport oficial:

  • Ministerul Economiei al Republicii Moldova.
  • Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor al Republicii Moldova.
  • Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Со-organizator: Uniunea Producătorilor de Mobilă din Republica Moldova.

Parteneri:

  • Centrul Internațional al Profesioniștilor din Industria Mobilei, Rusia.
  • Uniunea Arhitecților din Republica Moldova.
  • Asociația Arhitecților din Moldova.

Forumul va prezenta segmentele pieței de mobilă, materiale de construcții și sisteme de securitate. Formatul evenimentului are menirea să asigure interacțiunea a trei proiecte expoziționale, va permite prezentarea unui spectru complet de tehnologii și echipamente pentru amenajarea unei case/locuințe confortabile și sigure, și, cel mai important, va oferi participanților și vizitatorilor CONTACTE CORECTE și NECESARE.

CONSTRUCT-HOME este un proiect expozițional, orientat spre segmentul «casă privată/apartament» care oferă produse și servicii de construcții și reparații, amenajări interioare și soluții de proiectare; spațiu de interacțiune eficientă dintre profesioniștii din industria de referință - designeri, arhitecți, constructori, reparatori etc. și producătorii și distribuitorii de materiale de construcții și consumatorii finali. O abordare integrată, care reunește designul arhitectural, construcțiile, designul de interior și tehnologiile pentru a oferi în final utilizatorilor tot ce este necesar pentru amenajarea unei case moderne, confortabile și funcționale.

Etalajul Construct HOME 2015 va include o gamă vastă de servicii și produse din cadrul compartimentelor tematice: materiale de construcții și de finisaj, sisteme inginerești, instalații termice, sisteme de încălzire; ferestre, uși, porți automate; sisteme de tratare a apei și multe altele.

Concursul proiectelor arhitecturale la CONSTRUCT-HOME

În cadrul Concursului proiectelor arhitecturale, organizat de Uniunea Arhitecților din Moldova și Asociația Arhitecților din Moldova, vor fi expuse soluții arhitecturale originale pentru spații de locuit. Un juriu competent va selecta cele mai interesante proiecte.

În premieră la CONSTRUCT-HOME va fi lansat proiectul «Arta reciclării»

Reciclarea deșeurilor este un subiect social important care va fi reflectat într-un proiect nou, în al cărui cadru participanții vor executa din deșeuri industriale decorațiuni de interior. Proiectul va avea o mulțime de ateliere de lucru de folosire a deșeurilor.

FURNITURE — eveniment important pentru piața de mobilă din Republica Moldova, prezintă piața de profil, amenajări de interior, stilul și designul modern, cele mai recente tehnologii, materiale de finisaj și elemente de decor.

Expoziția are un rol important în dezvoltarea pieței de consum, asigurarea acesteia cu mărfuri de înaltă calitate, mobilier confortabil și estetic de la producători locali și străini.

EXPOZIȚIA va prezenta producători și distribuitori din Moldova și Ucraina, care vor expune la standurile FURNITURE 2015 colecții noi de mobilă și trandurile industriei mobiliere.

În oferta participanților — colecții de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, camere de zi, pentru camera copiilor, bucătării, precum și mobilier de birou. Accesoriile și furniturile - mecanisme de deschidere, balamale, mânere, lumini, profile de aluminiu și multe altele de la producatori europeni de renume, vor completa oferta expozițională.

Programul de afaceri: Evenimentul-cheie al programului de afaceri va fi SEMINARul INTERNAȚIONAL DE AFACERI pentru conducători ai companiilor de mobilier: Modalități de dezvoltare a afacerii cu mobilă în condițiile instabilității economice, organizat de Centrul Internațional al Profesioniștilor din Industria Mobilei - primul centru specializat din Rusia pentru rezolvarea problemelor profesionale cu care se confruntă industria mobilei.

SECURITY

Expoziția internațională specializată SECURITY va deneni platformă de întâlnire a principalilor jucători de pe piața securității — producători, distribuitori și consumatori de mijloace, tehnologii și servicii de securitate, dar și reprezentanți ai structurilor de forță, oferind o reflectare fidelă a situației actuale și a tendințelor principale de dezvoltare a pieței de securitate.

În cadrul expoziției își vor prezenta oferta cele mai importante companii de pe piața security din Moldova și Rusia, precum și subdiviziunile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Varietatea de tehnologii avansate și echipamente din cele mai noi vor oferi consumatorilor o oportunitate excelentă de a moderniza sistemele de securitate din dotare, de a eficientiza protecția persoanelor fizice, blocurilor rezidențiale, birourilor, clădirilor administrative.

An de an expozanții SECURITY demonstrează produse și servicii calitativ noi. La standuri vizitatorii vor găsi o gamă largă de soluții: participanții vor oferi o varietate de produse proprii, servicii integrate și produse de la producători internaționali de renume.

Programul de afaceri:

În cadrul expoziției va avea loc prezentarea "Dahua – fă-ți viața sigură", organizată de compania EXTERIOR SRL.

Pe toată durata expoziției vizitatorii vor avea posibilitatea să asiste la un program spectaculos de aplicații demonstrative, prezentat de subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Programul detaliat al evenimentelor este disponibil pe site-urile:

Inaugurare oficială a Săptămânei locuinței inteligente va avea loc la 17 septembrie 2015, ora 11.00, în fața pavilionului nr. 2 al C.I.E. Moldexpo.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 59
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.