7 septembrie 2017

Familia.md pune în joc un smartphone modern!

Începutul anului școlar — un moment atât festiv, cât și destul de stresant. Pentru ca cititorii noștri să uite de griji și să se bucure de aspectul de sărbătoare a momentului, portalul Familia.md a decis să pună în joc un premiu minunat pentru școlarii dumneavoastră — smartphone-ul LG K4 2017 prevăzut cu ecran de 5 inch și două camere, principală + pentru selfie, a câte 5 MP!

Pentru a participa la concurs, trebuie:

  1. Să vă abonați la pagina de pe Facebook a portalului Familia.md (dacă încă nu sunteți abonat).
  2. Să dați share public la anunțul concursului.
  3. Să etichetați în comentarii 3 prieteni care au elevi ce visează la un smartphone și să postați poza școlarului dvs (de la careu, din clasă sau curtea școlii).

Câștigătorul va fi desemnat și anunțat de redacția portalului Familia.md pe data de 18 septembrie — acesta va fi autorul celei mai expresive, pozitive și interesante fotografii! Doar persoanele care vor respecta toate condițiile concursului, vor avea șansa de a deveni câștigători! Înainte și cu succes!

Detalii privind condițiile concursului:

În cadrul concursului pot participa toți locuitorii R. Moldova! Premiul nu se livrează — câștigătorul trebuie personal să-l ia de la sediului portalului Familia.md, din Chișinău.

Premiul — smartphone-ul LG K4 2017: dimensiunea ecranului de 5 inch. Camera principală 5 MP, camera-selfie de 5 MP, baterie cu o capacitate de 2500 mAh, sistem de operare Android OS, v6.0.1. Telefonul este nou, fără defecte, complet echipat.

Organizatorii concursului nu sunt responsabili pentru nuanțele de lucru a smartphone-ului, nu oferă garanție, posibilitate de schimb/servicii de reparare, nu oferă premiul echivalent în bani.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 35
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.