23 octombrie 2017

Cursuri de germană pentru copii la centrul de limbi europene "Oratorica"

Fiecare părinte modern știe cât de important este să investești în copilul tău timp și energie, oferindu-i cât mai multe oportunități de dezvoltare. Una dintre oportunitățile, ce i le puteți oferi copilului Dvs. acum, este studierea limbii germane la cel mai înalt nivel.

Cunoașterea acestei limbi va oferi copilului Dvs. posibilități avansate de comunicare, socializare și interacționare, și-i va asigura un viitor de succes.

Oratorica vă propune un curs de germană pentru copii la Chișinău și Bălți. Conceptul acestor lecții de limba germană este creat astfel încât să ofere copiilor posibilitatea de a învăța limba distractiv, interactiv și nu în ultimul rând eficient. Profesorii experimentați, sălile de clasă confortabile și bine dotate, materialele eficiente și atmosfera relaxantă, vor permite copilului Dvs. să învețe germana într-o ambianță plăcută, combinând jocul, distracția și studiul.

Beneficiile unui curs de limbă germană de la Oratorica:

  • Sporirea capacităților de comunicare;
  • Îmbunătățirea reușitei școlare, în special pentru această disciplină;
  • Oportunități de participare la diverse școli sau tabere de vară din țară sau de peste hotare; schimburi interculturale; concursuri; festivaluri ș.a.
  • Posibilitatea de a-și continua studiile la una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din lume;
  • Garanția unui viitor de succes.

Pe parcursul orelor sunt utilizate diverse metode de predare a limbii germane printre care: materiale audio și video, jocuri, lucrul în echipă ș.a. Aceste metode sunt orientate spre antrenarea fiecărui copil în parte pe tot parcursul desfășurării orei de germană. Școala noastră de limbi moderne din Chișinău și Bălți dispune de toate materialele necesare organizării unor ore interactive și interesante, care să placă și să motiveze copiii.

Pentru detalii sună acum la: 079 00-77-46 (Fil Buiucani), 060 73-55-33 (Fil. Botanica) 078 80-90-58 (Fil. Râșcani), 078 76-50-00 (Fil. Ciocana), 079 00-33-43 (Fil. Bălți).

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 763
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Oratorica — Centru de limbi europene str. Dacia, 23, et.5, of. 501 Tel.: +373 (22) 89-69-59 www.oratorica.md