4 august 2021

Programul evenimentelor pentru luna august 2021: spectacole, filme, ateliere pentru toată familia

Deja e august, încă puțin și se apropie un nou an școlar. Profitați din plin de ultima lună a verii, petreceți cât mai util, activ și interesant timpul liber.

Atenție! În fiecare săptămână, informația din afiș este actualizată. Încercăm să cuprindem toate evenimentele interesante, concepute pentru copii, dar și pentru părinți.

Circ

Circul din Chișinău

Adresa: str. Renașterii Naționale, 7.

Spectacol: Epicentrul Veseliei

Când: 3 iulie – 15 august (în fiecare sâmbătă și duminică)
Ce: Circul din Chișinău revine pentru toți iubitorii circului adevărat! Toți copiii dornici de zâmbet și distracție sunt așteptați pe arena mică a Circului, pentru acrobații extraordinare, animale prietenoase și inteligente, clovni amuzanți și multe surprize pentru toată lumea.
Preț bilet: 150-250 lei.
Detalii

Evenimente pentru adulți

Cămara Fest
Când: 21-22 august. Ora 9:00.
Ce: Fructe proaspete, miere de albini, fructe deshidratate, ciocolată autohtonă, cașcavaluri și vin, toate le găsiți la Cămara Fest.
Unde: parcul "Alunelul".
Detalii

Festivalul ”Dor de școală”
Când: 21-22 august, 10:00
Ce: Festivalul va fi o combinație dintre târg școlar, activități distractive pentru copii și două concerte. Ambele zile de festival vor culmina cu concert GRATUIT susținut de Cleopatra Stratan și Iuliana Beregoi.
Unde: ZityMall
Detalii

Festivalul Covorului și Portului Național ediția a VI
Când: 22 august, 10:00
Ce: Zeci de meșteri populari din diferite localități din țară și de peste hotare, se vor întâlni la a VI-a ediție a Festivalului Covorului și Portului Național sub genericul ”Firicel țesut cu dor de ACASĂ”. Nu va lipsi muzica bună și bucătăria tradițională specifică localităților participante la eveniment.
Unde: s. Mihăileni.
Detalii

LATINO SIMFONIC - E timpul muzicii fierbinți
Când: 22 august, 19:00
Ce: un concert de muzică incendiară. Vă așteaptă un program bazat pe stilul muzical al dansurilor flamenco, tango, malambo, cha-cha, bossa nova, samba, bolero, danzon, cumbia, la bamba, mambo, ce a adunat cele mai renumite creații semnate de: A. Ginastera, C. Gardel, A. Piazzolla, A. Márquez, C. Velázquez, L. Bermúdez, V. Vargas, A. Barosso ș.a.
Unde: Eco Resort Butuceni.
Telefon: 0 798 4-65-07, 0 689 0-46-57.
Detalii

La mulți ani, Moldova Play!
Când: 22 august, 20:00
Ce: concert dedicat Zilei Independenței Republicii Moldova
Unde: Teatrul Gastronomic
Detalii

Master Class: Dezvoltarea gândirii logice la copii
Când: 23 аugust, 16:00
Ce: În cadrul master-classului veți descoperi tehnici și exerciții interactive pentru copii, precum și veți afla cum se poate dezvolta logica și gândirea critică la copii.
Preț: gratuit
Unde: online
Detalii

Summer Fest 2021
Când: 29-30 august, 12:00.
Ce: festival. În program: Carla’s Dream, Jony, Smiley, Elman, Andro, Mohito, Sunstroke project, Manuel Riva, Natalia Gordienko, Monatik, Mumii Troll, Filatov & Karas, Rasa, Zvonkii, Ivan Valeev, Andrew Rayel, Хабиб, Doredos.
Unde: Grădina Botanică din Chișinău
Detalii

Evenimente pentru copii

Master-class ”Panou floral”
Când: 22 august, 11:00
Ce: Master-class pentru copii de 6-12 ani. Florile strălucitoare de vară se vor potrivi perfect în interiorul oricărei camere și vă vor încânta mulți ani.
Unde: Art studio "Семь цветов счастья"
Adresa: str. Pușkin, 12.
Telefon: 0 697 5-77-79.
Detalii

Filme

Filme difuzate în luna august la cinematografele din Chișinău – Cineplex și Patria

Familia Crood: Vremuri Noi.
Data premierei: 5 august
Vârsta: 6+
Descriere:Familia Crood a reușit să supraviețuiască unei serii întregi de pericole și dezastre, de la creaturi preistorice cu colți ucigași, la nici mai mult, nici mai puțin decât apocalipsa! Acum ei au de înfruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pământ.

Luca
Format: 3D
Vârsta: 6+
Descriere: Pe riviera italiană, crește o prietenie puțin probabilă, dar puternică, între o ființă umană și un monstru marin deghizat în om.

Croazieră în junglă
Vârsta: 6+
Format: 2D
Descriere:Acțiunea este plasată la începutul secolului XX, unde căpitanul Frank, care conduce o mică ambarcațiuni fluvială, pleacă împreună cu Lily Houghton, om de știință, și cu fratele acesteia, într-o misiune în junglă pentru a găsi Arborele Vieții, despre care se crede că deține puteri vindecătoare. În tot acest timp, cei trei trebuie să lupte împotriva animalelor sălbatice și a unei expediții germane concurente. Filmul are la bază una dintre atracțiile principale ale parcului tematic Disneyland.

Spirit neîmblânzit
Format: 2D
Vârsta: 0+
Descriere: Viața lui Lucky Prescott se schimbă pentru totdeauna când se mută de la casa ei din oraș într-un oraș mic de frontieră și se împrietenește cu un mustang sălbatic numit Spirit

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 289
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.