4 mai 2023

Programul evenimentelor pentru luna mai 2023: spectacole, filme, ateliere pentru toată familia

În mai, de obicei, se dă start sezonului de picnic. Totodată, bugetarii au și câteva zile libere, ați planificat deja cum le veți petrece? Vă prezentăm lista celor mai atractive evenimente ce vor avea loc la Chișinău în luna mai.

Atenție! În fiecare săptămână, informația din afiș este actualizată. Încercăm să cuprindem toate evenimentele interesante, concepute pentru copii, dar și pentru părinți.

Spectacole

Programul Teatrului Republican pentru copii ”Licurici”

Când: 6, 7, 13, 14, 15, 20, 21, 24, 25, 27, 28, 31 mai.
Ce: Spectacole pentru copii.
Adresa: str. 31 august 1989, 121.
Preț: Copii – 75 lei, adulți – 75 lei. Costul unui bilet la premieră - 100 lei / copii și 100 lei/adulți. Costul biletului la matineul de Anul Nou și spectacol – 150 lei/ copii și 150 lei/adulți.
Detalii

Micul Prinț

Când: 30 mai, 17:00.
Ce: spectacol pentru întreaga familie.
Preț: 150 lei.
Unde: Teatrul ”Alexei Mateevici”, str. A. Șciusev, 93.
Detalii

Evenimente pentru adulți

Bumbăcel Fest

Când: 20 mai, de la 10:00.
Ce: Multă culoare, muzică bună, târg de excepție, divertisment pentru copii și renumitul pilaf din Uzbekistan! T
Unde: parcul Valea Trandafirilor.
Preț: gratuit.
Detalii

Starturi Olimpice 2023

Când: 20 mai, 10:00.
Ce: Starturile Olimpice vor demara cu o Cursă Olimpică, la care vor participa elevi și studenți, medaliați și participanți ai Jocurilor Olimpice, președinți și antrenori ai Federațiilor Naționale Sportive.
Detalii

Friends & Family Picnic Party

Când: 27 mai, de la 12:00.
Ce: picnic obișnuit într-un eveniment public grandios, dar călduros, plin de savoarea bucatelor pregătite la food courtul extins, cu zone tematice romantice, dar comode, masterclassuri tentante și utile pentru adulți, copii, părinți și bunici, muzică armonioasă de calitate, decor și compoziții pentru ședințe creative foto, vinuri selecte și bună dispoziție pentru amintiri perpetue. Cei mici vor găsi aici activități distractive, sportive și ingenioase, dar și surprize memorabile!
Unde: Château Purcari.
Preț: Preț bilet familie: 400 lei (2 adulți + 2 copii); gașcă: 800 lei (3 + 1 gratuit); coș picnic cu gustări pentru 2-3 persoane – 750 lei;transport Chișinău - Château Purcari - Chișinău – 200 lei.
Detalii

Cămara Fest

Când: 27-28 mai, de la 10:00.
Ce: Târgul producătorilor locali.
Unde: Aleea bd. Mircea cel Bătrân.
Detalii

MAI Folk

Când: 27 mai, 19:00.
Ce: concert de muzică balcanică.
Unde: Chișinău Arena.
Detalii

Evenimente pentru copii

Master-class ”Pictură pe tricou”

Când: 20, 27 mai, с 11:00.
Ce: Participanților le va fi prezentat tehnicile de bază de pictare a suprafețelor textile. Copii vor avea posibilitatea să aleagă desenul preferat care il vor putea picta pe tricou.
Unde: Restaurant ”Oliva”
Preț: 300 lei.
Detalii

Ziua Internațională a Copilului

Când: 27 mai, с 11:00.
Ce: Concert, program distractiv cu animatori, face painting, lectură de povești, program de bule de săpun, ateliere creative, master-classuri și multă distracție.
Unde: Grădina Publică ”Ștefan cel Mare”.
Detalii

Master-class ”Ciocolată PoP It”

Când: 28 mai, 11:00
Ce: Academia culinară și creativă Oliva așteaptă picii la un nou Master Class. Copiii vor invăța noi ingrediente și vor crea ciocolata de forma jucariei Pop it.
Preț: 200 lei.
Unde: Oliva Restaurant.
Telefon: 022 78-00-00.
Detalii

Master-class ”Pictăm pe turtă dulce”

Când: 24 mai, 19:00.
Ce: Copiii vor putea să-și încerce mâna la arte culinare și să creeze capodopere dulci unice folosind coloranți alimentari.
Preț: 150 lei.
Unde: ”Andersen”, str. Onisifor Ghibu 10 și str. Igor Vieru 8/3.
Теlefon: 0 22 01-12-21
Detalii

Filme

Filme difuzate în luna mai la cinematografele din Chișinău

Gardienii Galaxiei
Vârsta: 12+
Descriere: Încă procesând pierderea Gamorăi, Peter Quill își adună echipa pentru a proteja universul și pe unul de-ai lor - o misiune al cărei eșec ar însemna sfârșitul Gardienilor galaxiei...

Furios și iute X
Vârsta: 12+
Descriere: În acest al zecelea film din seria Fast and Furious, regizat de Louis Leterrier, Dominic Toretto (Vin Diesel) și familia lui devin ținta răzbunătorului fiu al lui Hernan Reyes - temutul traficant de droguri ucis de Luke Hobbs în Fast Five (2011)..

Mavka. Zâna Pădurii
Vârsta: 0+
Descriere: Mavka, Zâna Pădurii, se confruntă cu o alegere imposibilă între dragoste și datoria ei de gardian față de Inima Pădurii, atunci când se îndrăgostește de un om, tânărul muzician Lucas. O animație plină de amuzament, aventură și magie, producția este perfectă pentru întreaga familie.

The Super mario Bros.
Vârsta: 6+
Descriere: Adaptare cinematografică a jocului care nu mai are nevoie de nicio prezentare, lungmetrajul animat semnat de Aaron Horvath și Michael Jelenic spune povestea instalatorului Mario care pornește, alături de fratele său, Luigi, într-o călătorie printr-un labirint subteran cu misiunea de-a salva din captivitate o prințesă.

Din nou îndrăgostită
Vârsta: 12+
Descriere: O tânără care încearcă să treacă peste moartea logodnicului ei și care trimite ocazional mesaje romantice către fostul lui număr de telefon leagă o relație neașteptată cu bărbatul căruia i-a fost alocat acel număr.

Rock Dog 3
Vârsta: 0+
Descriere: Când tinerii interpreți dintr-un spectacol de concurs de muzică recunosc că nu au auzit niciodată de Angus Scattergood, Bodi este obligat să se alăture spectacolului pentru a restabili numele bun al Legendei Rock.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 176
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.