1 februarie 2017

Afiș 1-5 februarie: Expoziția Fabricat în Moldova, terapie prin muzică, șezătoare cu Hello Kitty

Săptămâna aceasta se preconizează a fi una mai mult informativă, decât distractivă. În capitală vor fi organizate un șir de evenimente cu scop educativ — aveți posibilitatea de a afla informații privind siguranța copiilor, diversitatea alimentară la sugari, biodiversitatea zonelor umede din Moldova. Cei mici vor putea viziona filme despre spațiul cosmic, dar și se vor putea distra la o șezătoare cu Hello Kitty.

1-5 februarie

9:00 Expoziția Națională Fabricat în Moldova.
Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț și Industrie a R. Moldova cu scopul de a contribui la crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovării imaginii Republicii Moldova. Spațiul expozițional este rezervat de 15 Consilii raionale și Asociația Patronală din Industria Ușoară, care vor participa cu standuri colective ale companiilor din industria ușoară.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

2 februarie, joi

15:00 Expoziția "Biodiversitatea zonelor umede ale Moldovei".
În expoziție sunt etalate specii de plante, păsări și mamifere din patrimoniul natural al Muzeului, care își au habitatul în cele trei zone umede ale Republicii Moldova, incluse în Lista mondială a zonelor umede: Lacurile Prutului de Jos, Nistrul Inferior și Unguri-Holoșnița.
Piesele expuse reprezintă biodiversitatea floristică și faunistică a zonelor umede, demonstrează importanța cercetării și protejării acestora, ca parte componentă a patrimoniului natural național.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

19:00 Seminar — Nepoți și bunici, și cum să supraviețuim noi, mamele.
Un seminar coordonat de Ludmila Semina-Ghițu, psiholog. Temele puse în discuție: relația bunică-nepot și relația bunică-mamă.
Preț: 150 lei. Dacă veniți cu bunica — 200 lei pentru ambele persoane; dacă veniți cu soțul sau o prietenă — 250 lei.
Locul desfășurării: Oliva Restaurant.
Adresa: str. Moscova, 5.
Detalii...

3 februarie, vineri

18:00 Terapie prin muzică — muzică meditativă.
Filarmonica Națională te invită la o ședință inedită de terapie muzicală în cadrul proiectului "Terapia prin Muzică". Datorită formatului concertului — muzică meditativă însoțită de texte relaxante pentru stimularea imaginației — a apărut, pentru prima oară în Republica Moldova, ceva nou și interesant – un concert fără aplauze! Pentru a asigura starea de confort necesară, programul muzical a fost minuțios selectat. Printre lucrările care vor fi interpretate se numără adevărate capodopere ale muzicii clasice universale — Intermezzo din opera Cavaleria Rusticana de Pietro Mascagni, Adagio de Tomaso Albinoni, Vocaliza de Serghey Rachmaninov etc. Lucrările vor fi interpretate în paralel cu intervențiile declamative ale moderatoarei, astfel artiștii de pe scenă vor crea o atmosferă de poveste publicului din sală.
Preț: 50-70 lei.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

4 februarie, sâmbătă

9:30 Șezătoarea buburuzelor cu Hello Kitty.
Picii sunt invitați la "Căsuța Buburuzei" pentru a porni într-o aventură incredibilă, plină de jocuri, distracție, muzică, face painting cu Hello Kitty. Totodată, va fi organizat un atelier de creație.
Preț: 120 lei (3 ore pentru 1 matur și 1 copil).
Locul desfășurării: Centrul de dezvoltare "Căsuța Buburuzei".
Adresa: str. Ginta Latină, 38/5.
Telefon: 0 794 2-23-66.
Detalii...

11:00 Workshop "Secretele magiei feminine".
În cadrul workshop-ului veți beneficia de: relaxare, ceai aromat cu petale de iasomie, masaj. Veți învăța să preparați ceaiuri aromate din plante magice și să percepeți aroma minunată a uleiurilor afrodisiace. Pentru participare trebuie să vă programați din prealabil.
Preț: 480 lei.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă "Veiany".
Telefon: 0 788 3-77-38.
Detalii...

11:00 "Acordarea primului ajutor copiilor".
"Acordarea primului ajutor copiilor" — curs pentru părinți, bunici, educatori, bone etc. Va fi un curs interactiv. Veți învăța cum să acordați primul ajutor medical copiilor în următoarele situații: pierderea conștiinței, convulsii, pătrunderea unui corp străin în nas sau plămâni, sângerări, traume, arsuri, mușcături de insecte sau animale, numere de urgență și transmiterea corectă a informațiilor.
Preț: 250 lei/un participant, 400 lei — pentru cupluri.
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.
Telefon: 0 697 9-27-97, 0 684 8-83-35.
Detalii...

16:00 Planetariu.
Copiii de la 3 ani sunt invitați la Planetariu.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miariam".
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 792 0-02-80.
Detalii...

5 februarie, duminică

10:00 Hot chocolate family day.
Sesiune foto pentru toată familia. Vor fi pregătite decorațiuni cu tematica ciocolatei. Va fi cafea, ciocolată fierbinte, biscuiți și muzică. Vor fi 7 sesiuni la număr.
Locul desfășurării: ArtStage Studio.
Adresa: str. Moscova, 21.
Detalii...

11:00 Seminar "Siguranța copiilor".
La seminar sunt invitați părinții și copiii acestora.
În program: informații pe care trebuie să le cunoască atât părinții, cât și copiii; metodele de asimilare a tehnicilor de auto-apărare; gadget-uri utile și dăunătoare; siguranța în rețelele de socializare; siguranța pe drum.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Energy Kids Club.
Adresa: str. Dacia, 31/1.
Detalii...

14:00 Workshop "Diversitatea alimentară la sugari".
Cum începem diversificarea și cum îmbinăm diversificarea cu alăptarea; ce alimente și la ce vârstă recomandă Organizația Mondiale a Sănătății (OMS) să fie introduse în alimentația copilului; cum organizăm diversificarea ca acest proces să îi placă și copilului dvs.; ce oferim micuților: mâncare preparată acasă sau din borcănașe — la aceste și multe alte întrebări veți afla răspuns în cadrul seminarului.
Coordonator: Olga Gutium.
Preț: în ziua evenimentului — 300 lei, până în ziua evenimentului — 250 lei.
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.
Telefon: 0 798 4-10-46.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 151
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.