1 martie 2017

Afiș 1-6 martie: Beauty 2017, târgul cadourilor de 8 martie, Ronald Show

Oficial e primăvară, deși zilele însorite încă se lasă așteptate. Așadar, până se mai încălzește timpul, vedeți ce evenimente vor avea loc la Chișinău în prima săptămână a lunii martie. Petreceți timpul liber util și activ împreună cu familia!

Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

1 martie, miercuri

16:00 Seminar "Principiile unei alimentații echilibrate".
În cadrul seminarului veți afla: care sunt alimentele esențiale și care trebuie evitate; la ce riscuri de îmbolnăvire ne expun produsele alimentare nerecomandate; care este secretul unei diete perfecte și pașii pentru adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase. Participanții vor beneficia Gratuit de analiza compoziției corporale cu identificarea greutății corporale și a Indicelui de masă corporală, a procentului de țesut adipos din organism, a masei musculare, a masei osoase precum și a procentului de apă din organism.
Locul desfășurării: CSC Moldova.
Adresa: str. Armenească, 61/13.
Detalii...

16:30 Atelier de creație "Buchet pentru mama".
Copiii vor picta câte o floare pentru mama și bunica. Vor utiliza guaș și carton colorat. Atelierul este preconizat pentru copii de la 4 ani.
Preț: 60 de lei.
Locul desfășurării: Centrul de dezvoltare "Elite Academia".
Adresa: str. Sciusev, 49.
Telefon: 022 22-01-96, 0 690 2-60-72.
Detalii...

2-5 martie

Expoziția "Beauty 2017".
La CIE "Moldexpo" se va desfășura Expoziția Internațională specializată de produse cosmetice, parfumerie și echipamente pentru saloane de frumusețe, ediția a XX-a.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

3 martie, vineri

15:00 Hour of Code.
Copii sunt invitați să învețe să programeze personajele Minecraft și StarWars. Hour of Code este o mișcare globală ce atins zeci de milioane de elevi și studenți din peste 180 de țări. Lecția este destinată copiilor de 9-14 ani, care sunt interesați de știința calculatoarelor. La final copiii vor primi diplomă de participare. Intrare liberă. Locurile sunt limitate, este necesar să vă înregistrați.
Locul desfășurării: STEP it Academy Moldova.
Adresa: str. Decebal, 139, etajul 3.
Telefon: 022 85-46-80.
Detalii...

4 martie, sâmbătă

9:00 Competiția Națională "Odyssey of the Mind 2017".
Competiția este organizată anual de către Asociația pentru Dezvoltare Creativă, cu suportul Ambasadei SUA în Moldova. În cadrul acestui eveniment, echipele înregistrate au ocazia să își demonstreze abilitățile în soluționarea creativă a problemelor, agerimea și capacitatea de a gândi în afara cutiei. Toată această sărbătoare a creativității are loc în limba engleză. La eveniment sunt așteptate echipele, antrenorii, jurații și voluntarii evenimentului, dar și susținătorii — părinții, prietenii, curioșii.
Locul desfășurării: Artico.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.
Detalii...

11:00 Târgul cadourilor de 8 martie.
Peste 60 de meșteri populari și meșteri în artizanat și cosmetică vor expune la târg obiecte lucrate manual, articole vestimentare, cosmetică etc. De asemenea, va fi amenajată o zonă cu produse bio sau gătite ca la mama acasă.
Locul desfășurării: Teatrul Republican de Păpuși "Licurici".
Adresa: str 31 august 1989, 121.
Detalii...

12:30 Master-class "Caracatițe".
Master-class preconizat pentru copii de 5-7 ani.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Art-Studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Telefon: 0 686 4-80-20.
Detalii...

5 martie, duminică

13:00-16:00 Master-class "Pictură pe apă în tehnica Ebru".
Toți doritorii sunt invitați la un master-class de pictură pe apă, într-o tehnică neobișnuită. Apa, vopselele și însăși procesul de pictare au efect terapeutic. Desenul reprezintă starea interioară a copilului.
Preț: 120 lei.
Locul desfășurării: CC "Baby Hall", etajul 1.
Adresa: str. Negruzzi, 2/4.
Detalii...

15:00 Workshop "Sănătate. Frumusețe. Sport în alăptare".
Olga Gutium, consultant superior în alăptare, vă invită la un workshop despre: proceduri de îngrijire și înfrumusețare compatibile și incompatibile cu alăptarea; sportul în timpul alăptării; alimentația unei mame care alăptează; cum stoarcem laptele; tratamentele, intervențiile și manipulările medicamentoase permise în timpul alăptării. Puteți veni împreună cu bebelușii.
Preț: 250 lei, dacă procurați din timp biletul; 300 lei în ziua evenimentului.
Telefon: 0 695 3-66-37.
Detalii...

16:00 Ronald Show.
Vine Ronald la McDonald în Chișinău. Copiii sunt așteptați la marea veselie la toate cele trei filiale McDonald. Astfel, sâmbătă la ora 14:00, Ronald va fi la filiala Botanica, iar la 16:00 — la McDonald Mall. Duminică, la 16:00 — la filiala Râșcani.
Detalii...

6 martie, luni

10:00 Centrul "Oratorica" se deschide la Ciocana.
Cu ocazia evenimentului, toți vizitatorii vor avea parte de fourchette, jocuri pentru copii și posibilitatea de a participa la tombolă. Toți cei care se vor înscrie la cursuri, vor beneficia de o reducere de 500 lei.
Locul desfășurării: Centrul Oratorica, Ciocana.
Adresa: str. Mircea cel Bătrân, 12/2.
Telefon: 0 787 6-50-00.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 199
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.