6 aprilie 2016

Afiș 6-10 aprilie: Kids Sport Fest 2016, atelier culinar în aer liber, campionat de aruncat electronice la distanță

Și în această săptămână, în capitală vor avea loc diverse master-classuri, seminare pentru părinți, expoziții. Totodată, vor fi organizate evenimente mai puțin obișnuite — campionate de aruncat tastatura, festival sportiv pentru copii, ateliere culinare în aer liber, quest pentru copii și multe altele.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

6 aprilie, miercuri

17:00-19:00 Campionat de aruncat tastatura.
Concurs de aruncat electronicele la distanță, organizat de Tinerii Moldovei. Competiția are un principiu simplu — câștigă cel/cea care aruncă cel mai departe mouse-ul sau tastatura.
Organizatorii vă vor pune la dispoziție câteva obiecte pe care să le aruncați, dar ar fi bine să veniți și cu ceva de acasă. Toate "ruinele" electronice de la concurs vor fi trimise spre reciclare.
Locul desfășurării: Strada Pietonală.
Detalii...

17:30 Arta de a fi părinte — eveniment pentru părinți.
Căsuța Buburuzei & Marcelina Uncu invită toți părinții la un eveniment grandios, cu oameni excepționali, pentru oameni superbi. Veți avea parte de sfaturi, experiențe, gânduri și vise din vasta experiență a meserie de părinte. Teme: Cornelia Ștefaneț — "Cum să fii o mamă superbă și să ai și o carieră de succes."; Mihail Costrov — "Cum să îngrijim dințișorii copilașilor la vîrstă fragedă!"; Daria Gorosenco — "Îngrijirea estitică a mamei! Cum să ne îngrijim tenul rapid și eficient!"; Alina Magnet — "Importanța sprîncenelor! Cum să avem grijă de sprîncene și de ce!" .
La sfârșit, va fi organizat un mini-târg, dar și o tombolă.
Preț: 150 de lei, primele 2 rânduri — 200 de lei.
Locul desfășurării: Jolly Alon Hotel.
Adresa: str. M. Cibotari, 37.
Telefon: 0 601 2-05-04.
Detalii...

18:00 Training "Arta manipulării. Beneficii și pericole".
La training veți face cunoștință cu tehnici de influențare, veți depista care sunt beneficiile influențării și ce puteți face pentru a vă feri de manipulatori.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: ArtCafe.
Adresa: str. O. Goga, 25.
Telefon: 0 781 2-22-35.
Detalii...

19:00 Camino de Santiago. Vizionare film, discuții și vernisaj de fotografie.
X-style și Tucano Coffee Moldova vă invită la o seară specială, dedicată uneia dintre cele mai importante rute mondiale de pelerinaj — Drumul lui Iacob (sau Camino de Santiago).
În program: vizionarea filmului artistic "Drumul" consacrat parcurgerii traseului Camino de Santiago; lansarea expoziției de fotografie a traseului Santiago, discuții despre film și răspunsuri la întrebările cu privire la ruta legendară. Intrare liberă. Numărul de locuri este limitat.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

7-10 aprilie

9:00 Expoziția Internațională "Tourism. Leisure. Hotels". Ediția XXI.
Expoziția va prezenta gama completă de servicii turistice, de la organizarea excursiilor în diferite colțuri ale lumii până la servicii de transport aerian și terestru, cazare și rezervarea hotelului, organizarea de tururi de afaceri, prestarea serviciilor de asigurare etc. Expoziția se va desfășura în două pavilioane și pe spațiile în aer liber. Pavilionul nr.2 va găzdui companii specializate în turismul receptor, în pavilionul central vor fi amplasate companii care operează în turismul emițător.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

7 aprilie, joi

18:00 O seară sănătoasă.
Seminar de nutriție în cadrul căruia veți avea posibilitatea să aflați informații utile despre detoxifiere, dar și veți putea testa ingredientele Bio de ultimă oră, ce sunt folosite pentru o detoxifiere corectă și de durată.
Coordonator: Marcela Badia — medic nutriționist.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Casa BIO.
Adresa: str. M. Eminescu, 48.
Telefon: 0 604 4-49-00, 022 85-70-02.
Detalii...

18:00 Aromaterapie de primăvară.
Un seminar, în cadrul căruia veți învăța cum să utilizați corect uleiurile esențiale.
Program: Uleiurile esențiale recomandate în prevenirea și tratamentul infecțiilor respiratorii; contraindicațiile uleiurilor esențiale; ce uleiuri esențiale putem utiliza pentru copii și la ce vârstă.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba-Iulia, 168.
Telefon: 0 788 3-77-38.
Detalii...

8 aprilie, vineri

14:00 Expoziția cu genericul "Taina creației în culorile Curcubeului".
Expoziția este organizată de Centrul Național de Conservare și Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial și Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
În cadrul expoziției, veți avea ocazia să admirați: fețe de masă, prosoape, milieuri, icoane, tablouri executate în diferite tehnici de croșetare.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

17:00 Art Tusovka.
Sunteți invitați la un eveniment interesant, în cadrul căruia veți putea crea, cânta, socializa și viziona filme bune.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: Cocoșul Roșu.
Adresa: str. Sciusev, 79.
Detalii...

9 aprilie, sâmbătă

10:00 Ziua mondială a sănătății.
Centrul de Sănătate Publică Chișinău organizează un șir de activități de informare și de divertisment în aer liber: testarea gratuită a glicemiei, calcularea indicelui masei corporale; degustarea produselor alimentare destinate cu preponderență persoanelor care suferă de diabet zaharat; consultații gratuite ale specialiștilor referitor la complicațiile diabetului — endocrinolog, cardiolog, neurolog; activități fizice alături de antrenori profesioniști; participarea la concursuri și o mulțime de cadouri.
Locul desfășurării: Grădina publică "Ștefan cel Mare", lângă havuz.
Detalii...

11:00 Atelier de creație "Borcănașe din poveste decorate cu lut polimeric".
Miriam vă invită la un atelier rupt din poveste. Coordonatorii atelierului îi vor învăța pe copii să lucreze cu lutul polimeric, ce reprezintă acest material și cțte lucrări frumoase pot fi realizate cu el. Decorând și pictând, copiii vor decora borcănașe.
Preț: 95 de lei. În preț sunt incluse materialele și o gustare.
Vârsta: 4,6-12 ani.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 601 5-50-18, 022 44-61-62.
Detalii...

12:00 Atelier — bucate de post din aluat cu făină integrală și maia. Un mini-atelier dedicat tuturor celor care doresc să gătească cu adevărat sănătos, simplu și frumos, pentru doritorii de a se perfecționa în arta aluatului integral cu maia, dar și pentru cei ce doresc să mănânce pizza, turte și fugas. Atelierul va avea loc în aer liber. În cadrul atelierului veți măcina făină, veți prepara, coace și mânca pizza și alte bunătăți.
Preț: 250 de lei. Toate ingredientele sunt incluse în preț.
Locul desfășurării: lacul Valea Morilor.
Telefon: 0 782 9-48-79.
Detalii...

12:30 Kids Sport Fest 2016.
În cadrul evenimentului, veți avea posibilitatea să vă consultați cu cei mai buni antrenori, pentru a afla la ce secție sportivă v-ați putea înscrie copilul. Totodată, vor fi organizate master-class-uri în cadrul cărora copiii își vor putea încerca talentele în anumite tipuri de sport.
Locul desfășurării: Baby Hall.
Adresa: str. C. Negruzzi, 2/4.
Detalii...

12:30 Atelier de creație "Iepuraș de Paște din lut".
Sâmbătă toți copiii de la 4 ani sunt așteptați la un atelier de creație în cadrul căruia vor învăța să modeleze iepurași de Paște. Pentru aceasta vor folosi lutul.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Art-Studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Telefon: 0 686 4-80-20.
Detalii...

17:00 Master-class în arta fotografică.
Împreună cu Geta Bagheta și Dinu Bubulici veți afla lucruri noi despre portretistică și fotojurnalism.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: Liceul teoretic "Gh. Asachi".
Adresa: str. București, 64.
Telefon: 0 601 2-23-31.
Detalii...

10 aprilie, duminică

10:00-16:00 Târg de caritate Ask a Mom, ediția II.
Orice are lucruri în stare bună sau noi, pentru maturi sau copii, poate veni la târg pentru a le vinde. Banii colectați în urma vânzărilor vor fi donați celor trei copii care luptă pentru a-și recăpăta viața: Elena, Valentin și Beatrice.
Locul desfășurării: Hotelul Codru.
Adresa: str. 31 august 1989, 127.
Detalii...

10:00 Ziua faptelor bune.
Sunt așteptați toți doritorii de a participa la un șir de acțiuni de voluntariat. Așadar, pe 10 aprilie, pentru prima dată, în Moldova va fi organizată Ziua faptelor bune. La finele zilei, la 18:00m, va fi organzat un Open Air "Good Deeds Day 2016". Detalii...

10:30 Quest — Duminica aceasta salvăm lumea.
Imaginați-vă așa o situație: Dețineți jurnalul cu însemnările unui savant care a creat un virus periculos, și aveți doar 60 de minute pentru distrugerea acestuia!
De ce doar 60? Pentru ca e vorba de un quest pentru copii.
Vârsta: 4-10 ani.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: PizzaMania.
Adresa: str. Ismail.
Telefon: 0 793 4-56-78.
Detalii...

11:00 Seminar "Diversificarea alimentară și continuarea alaptării".
Un workshop dedicat părinților care urmează să înceapă diversificarea alimentară a bebelușului(lor) sau deja au început această nouă etapă, dar au încă întrebări referitoare la cum să acționeze. Durata evenimentului: 2-2,5 ore.
Preț: 200 de lei. Al doilea membru al familiei, achită doar 40 de lei.
Locul desfășurării: Centrul de Yoga al Eugeniei Ionel.
Adresa: str. Praga, 55.
Telefon: 0 795 1-57-27, 0 607 8-11-18.
Detalii...

11:00 Master-class de confecționare a unui panou decorativ.
Un master-class tematic, participanții căruia vor învăța să confecționeze cu propriile mâini panouri stilate din pânză, care le vor înfrumuseța locuința. Durata atelierului — 3 ore. Preț: 400 de lei. Materialele sunt incluse în preț.
Locul desfășurării: Art Me Studio.
Adresa: str. Columna, 105.
Detalii...

13:00 Hai cu noi la Kangoo Jumps în parc.
Antrenament în aer liber condus de instructorul internațional de Kangoo Jumps, Tatiana Ciobanu.
Preț: 60 de lei.
Locul desfășurării: parcul Afgan, sectorul Râșcani.
Telefon: 0 608 9-99-03.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 286
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.