10 mai 2017

Afiș 10-16 mai: Ziua Familiei, show științific, salon internațional de carte pentru copii și tineret

Și în această săptămână calendarul este bogat în evenimente interesante pentru familie. La Chișinău va fi marcată Ziua familiei, vor avea loc concerte inedite și master-classuri utile. Totodată, aveți posibilitatea să vizitați salonul de carte pentru copii și tineret, să faceți un tur prin Castelul Mimi și să vă încălziți la rug. Detalii în acest afiș.

Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

10 mai, miercuri

17:30 Master-class pentru copii "Papagalul".
În cadrul master-classului, copiii vor crea un papagal din carton și plastilină. Atelierul este prevăzut pentru copii de la 4 ani.
Preț: 60 de lei.
Locul desfășurării: Centrul de dezvoltare pentru copii "Elite Academia".
Adresa: str. Sciusev, 49.
Telefon: 022 22-01-96, 0 690 2-60-72.
Detalii...

19:00 Master-class de Fly Yoga.
Descoperă un nou tip de antrenament. Fly Yoga îți liniștește mintea, îți construiește forța în abdomen și îți lasă sentimentul de corp integru și tonifiat. Elementul dinstinctiv al acestei activități este acela că în timpul antrenamentului se pierde contactul cu solul și o parte din exerciții se execută în aer. Vei avea ocazia să îți conștientizezi propria greutate și să îți menții corpul atât în poziții statice, cât și în mișcare.
Preț: 50 de lei. Pentru clienții studioului — gratuit.
Locul desfășurării: Elena Ozun fitness&nutrition studio.
Adresa: str. Dacia, 49/14.
Detalii...

11-14 mai

9:00 Salonul Internațional de Carte pentru copii și tineret.
La cea de-a XXI-a ediție a salonului vă așteaptă cele mai frumoase cărți pentru copii și tineret. Expoziția este dedicată aniversării a 180 –a de la nașterea marelui povestitor Ion Creangă.
Locul desfășurării: CIE Moldexpo, pavilion 3.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

12 mai, vineri

17:00 Master-class — ghiveciuri pentru cactuși.
Veți învăța să plantați corect cactuși, dar și să confecționați ghiveciuri drăguțe pentru aceste plante. Toate materialele sunt oferite de organizatorii atelierului.
Preț: 30 de lei.
Locul desfășurării: Art Labyrinth.
Adresa: str. Sciusev, 103.
Detalii...

18:00 Concert pentru tineret de Ziua Europei.
În cadrul concertului vor răsuna capodopere ale muzicii clasice europene. Soliști: Tatiana Costiuc, Serghei Pilipețchi, Denis Râșcovoi, Ana Oboroc, Radu Rățoi, Ivan Brânzari, Mâtcu Lotana. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

19:00 Comics Yard — Concert sub Bec.
Curtea celui mai colorat și ospitalier hostel din Chișinău, Funky Mamaliga Hostel, se reanimează și devine Comics Yard. Muzică suculentă, benzi desenate de la GeekOn Comic Shop, discuții tematice și stări văratice la un cozy Concert sub BEC.
Preț: 70 de lei.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 16.
Detalii...

13 mai, sâmbătă

8:30 Bike tour to Castel Mimi.
Tot ce trebuie să faci e să te înarmezi cu apă, mâncare bogată în calorii, dispoziție, multă energie și să-ți verifici bicicleta. Dacă nu o ai, nu e nicio problemă, o poți închiria de la organizatori. Excursia la Castel Mimi va începe aproximativ la 13.30-14.00 și va dura aproximativ 1 oră și 10 minute.
Preț: 500 lei.
Prețul include: serviciile unui însoțitor, suport în timpul călătoriei, vizitarea Castel Mimi (degustarea a trei vinuri și o gustare).
Detalii...

11:00 Prima etapă a Campionatului Național la Autoslalom.
Etapa este organizată De BMW Club Moldova sub patronajul Federatia de Automobilism din Republica Moldova și a Inspectoratul Național de Patrulare al IGP.
Locul desfășurării: Piața Marii Adunări Naționale.
Detalii...

18:00 Hai la rug.
Hai la RUG este un proiect creat de echipa GRIFF-new vision întru unirea a cât mai multe persoane într-un spațiu deosebit de magic. Organizatorii oferă toate condițiile necesare pentru a trăi o aventură de neuitat. Totodată, proiectul are scopul de a promova arta și creația proprie.
Preț: 30 de lei.
Detalii...

14 mai, duminică

10:00 Târgul fetelor. Ediția III.
La târg veți putea procura îmbrăcăminte pentru femei de la 29 lei. Veți avea posibilitatea să vă înnoiți garderoba de primăvară cu: blugi cu talie înaltă, rochițe, cămăși, tricouri, pantaloni, salopete etc.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 9.
Detalii...

11:00 Ziua Internațională a Familiei.
Târg de produse hand made, program distractiv cu animatori, tombolă cu premii, sesiune foto gratuită — toate acestea vă așteaptă la sărbătoarea familiei. Printre premii: excursii gratuite, cine romantice, bilete de teatru, set de produse igienice, cărți pentru copii etc.
Preț: 30 de lei — 1 tichet, 100 lei — 4 tichete, 200 lei — 10 tichete.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. G. Enescu, 5.
Detalii...

11:00 Show științific pentru copii.
Show științific pentru copii cu genericul "Ura, se apropie vacanța!". Într-o manieră ușoară și distractivă, actorii vor prezenta programul școlar la disciplinele: matematică, chimie, fizică, astronomie etc. Astfel, cu ajutorul unor simple, dar impozante experimente vor capta interesul copiilor pentru cunoștințe.
Preț: de la 50 de lei.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Telefon: 022 22-27-34.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 1 Vizualizări de la publicare: 346
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.