17 septembrie 2014

Târg de carte, show aviatic, Fashion Walk din Inimă 2014 și alte evenimente pe 17-21 septembrie

În această săptămână aveți parte de un șir de evenimente atractive pentru toată familia — iarmaroace, expoziții, festivaluri și ateliere de creație. Nu ratați spectacolul aviatic de pe aeroportul din capitală, acțiunea de caritate de la Valea Morilor, festivalul râului Bâc, dar și DARmarca din această toamnă.

17 septembrie, miercuri

15:00 Vernisajul expoziției personale a artistului plastic Dumitru Verdianu.
Expoziţia prezintă 33 de lucrări de sculptură şi grafică ale artistului plastic Dumitru Verdianu și va rămâne deschisă până pe data de 12 octombrie 2014.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Artă a Moldovei, Galeriea Parter.
Adresa: str. 31 august 1989, 115.
Telefon: 022-24-13-12.
Detalii...

18 septembrie, joi

10:00 Târgul de carte 2014.
Târgul se va desfășura în perioada 18-21 septembrie 2014 la Moldexpo și va promova cărți și servicii specializate în domeniul învățământului. Evenimentul reprezintă o bună posibilitate de a procura cărțile necesare, dar și de a vă familiariza cu ofertele de pe piața de cărți.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo", pavilionul nr.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

20 septembrie, sâmbătă

9:30-16:30 Iarmaroc "Fructul interzis".
Iarmaroc organizat pentru susţinerea producătorilor autohtoni şi promovarea consumului de fructe şi legume. Meşterii artizani au fost provocaţi să creeze ceva tematic şi fiecare o va face în felul său unic. Vor fi expuse: jucării, obiecte de decor, articole din piele, tricouri pictate, cutii decupate si lădiţe pictate manual, cărţi cu benzi desenate, produse cosmetice naturale, bijuterii şi o mulţime de alte lucruri neobişnuite.
Locul desfășurării: MolDmart.
Adresa: str. Moscova, 9.
Detalii...

11:00 Atelier de creație "Floarea soarelui".
Copiii vor deprinde o tehnică nouă și interesantă: tapiseria decorativă. Picii vor crea flori frumoase din hârtie și ațe. Atelierul include film proiectat pe ecran mare, suc și popcorn.
Vârsta: 5-12 ani.
Preț: 120 de lei.
Locul desfășurării: Junior Startup club after-school.
Adresa: str. Mircea cel Bătrân, 13/2.
Telefon: 0 600 0-52-02.
Detalii...

12:50 Ziua aviației civile.
Expoziție de avioane și echipament aeronautic, salturi efectuate de parașutiști, luptă aeriană a trei aeronave, variate zboruri demonstrative — toate acestea se vor desfăura la aeroportul din Chișinău, în contextul Zilei aviației civile.
Locul desfășurării: Aeroportul Internațional Chișinău.
Detalii...

16:00 Seminar "Cum să educați corect o fetiță/un băiețel".
În cadrul întâlnirii, se va discuta despre toate subtilitățile procesului de educare a copilului — o încercare de a afla și a înțelege diferențele de structură psihologică și fiziologică a copiilor de gen masculin și feminin.
Coordonator: Arina Țuguțcaia, psiholog, pedagog și mamă a patru copii.
Preț: 150 de lei.
Adresa: str. Praga, 55.
Telefon: 0 795 4-25-94, 0 690 7-28-61, 0 792 5-30-70.
Detalii...

16:00 The Charity Walk.
Clubul Voluntarilor vă invită să participați la acțiunea de caritate "Charity Walk". Veți parcurge pe jos un anumit traseu, apoi veți fi serviți cu niște delicii. În timpul mersului se vor desfășura și alte mici activități, care să vă energizeze și motiveze.
Preț: 15 lei. Banii acumulați vor fi utilizați pentru achiziționarea lucrurilor de școală pentru copiii de la orfelinatul "Casa Gavroche".
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

17:00 Din inimă fall in ♥ Fashion Walk 2014.
Descoperiți 32 colecții de toamnă-iarnă ale brandurilor moldovenești. În afară de piese vestimentare, încălţăminte şi accesorii produse în Moldova, aveți ocazia să descoperiți diplomați, femei de afaceri, politicieni, sportivi celebri şi artiști altfel decât v-ați obișnuit să-i vedeți.
Dress-code: Made in Moldova.
Preț: 250 de lei.
Locul desfășurării: Palatul Republicii.
Adresa: str. Maria Cibotari, 16.
Detalii...

21 septembrie, duminică

11:00-19:00 Festivalul râului Bâc "Iubește-ți râul!", ediția a II-a.
Peste 400 de artiști populari din regiune vor reînvia tradițiile strămoșilor noștri, pentru a transmite o nouă suflare râului Bâc. Alături de artiștii populari din localitățile râului Bâc, la festival vor participa: Surorile Osoianu, Maria Iliuț, Dara, formația Catharsis, Vali Boghean Band. La festival veți putea savura bucate tradiționale și vin de casă. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Complexul etno-cultural "Vatra".
Adresa: traseul Chișinău-Ungheni, km 32.
Detalii...

13:00-19:00 Campania "Trăiește viața în roz".
Acțiune organizate în contextul zilei Luptei împotriva cancerului la sân. Cei prezenți vor avea parte de: tombole, ateliere hand-made, jocuri, concert susținut de Brio Sonores, El Radu, Maxim Zavidia și Samir Loghin, Afina Madoean.
Locul desfășurării: Scuarul Catedralei.
Detalii...

17:00 "DARmarca de toamnă nr. 23".
Toți doritorii de a participa la eveniment sunt invitați cu daruri și bună dispoziție. La DARmarca puteți lua orice — haine, încălțăminte, cărți, CD-uri, jucării, bijuterii, produse cosmetice, produse alimentare, băuturi etc. Dăruiți ceea de ce nu aveți nevoie, celor căror aceste obiecte le vor fi cu adevărat utile.
Locul desfășurării: lacul Comsomolist, lângă parcul de agrement.
Detalii...

20:00 Circul creativ FREE BALANCE.
Prezentări acrobatice neobișnuite, spectacol de lumini și lansarea lampiaonelor în parcul Afgan din capitală. Sunt invitați toți doritorii.
Locul desfășurării: sectorul Râșcani, parcul Afgan.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 140
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.