17 decembrie 2014

Afiș 17-23 decembrie: "Expresul Polar", festival de scurtmetraje și animație, Christmas Fair-2014

Frumoasele sărbători de iarnă se apropie cu pași grăbiți. În acest context, la Chișinău sunt organizate o mulțime de activități atractive pentru toată familia. Aflați unde ați putea merge în această săptămână?

Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

16-23 decembrie

Expoziția păpușilor de autor și a ursuleților Teddy "Universul Păpușilor".
Pentru prima dată în R. Moldova se desfășoară o expoziție de acest gen. În cadrul acesteia, sunt expuse păpuși de autor și ursuleți Teddy.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 121A.
Detalii...

18 decembrie, joi

10:00 Petrecere de Crăciun "Moș Crăciun cu Baba Hârca".
Salonul "Teatrul Mic" și mini-club "Giraffe" organizează o petrecere de Crăciun pentru copii. Programul include: activități interactiv-distractive, jocuri, concursuri, gustări și dulciuri, poze și cadouri de la Moș Crăciun.
Adresa: str. Mircea cel Bătrân, 13/1.
Telefon: 0 788 2-24-00.
Detalii...

18:30 Show de magie și comedie "Râzi până dispari".
Magicianul Augustin din România revine la Chișinău cu un nou spectacol plin de magie și bună dispoziție. Iluzionistul va folosi cărți de joc, monezi, sfori și tot felul de obiecte pe care le face să apară, apoi să dispară. De această dată, magicianul vine cu show interactiv, care va uimi toată lumea, de la mic la mare.
Preț: 190, 220 și 250 lei.
Locul desfășurării: Circul din Chișinău.
Adresa: str. Renașterii Naționale, 7.
Detalii...

19-28 decembrie

Târgul cadourilor de Crăciun "Christmas Fair-2014".
Registrul tematic al expoziției din acest an include: Salonul de cadouri, suvenire tradiționale de Crăciun și Salonul de produse pentru masa festivă de Crăciun și Anul Nou. Totodată, în cadrul expoziției va avea loc un atelier de creație pentru vizitatori, se vor desfășura tombole cu premii, vor fi prezenți Moș Crăciun și Fulguța.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo", pavilionul central.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

19-31 decembrie

10:00-20:00 Iarmarocul brazilor hand-made.
Pe lângă brazii confecționați hand-made, la iarmaroc va fi expusă o gamă bogată de cadouri de Crăciun — dichisuri de autor, decoruri pentru casă și accesorii la modă.
Locul desfășurării: CC "Atrium", etajul 2.
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

19 decembrie, vineri

19:00 Arcuș te îndulcește de sărbători.
Cunoscutul saxofonist, Alexandru Arcuș, are o colecție de peste 1000 de pliculețe de zahăr, adunate de prin turnee, și vrea să le împartă cu toată lumea, iar din vânzarea acestora să-și procure un instrument nou. Art-salonul MolDeco, va aranja pliculețele în rame sub forme de suvenire. În cadrul evenimentului, va fi organizată o licitație, va fi multă muzică neobișnuită și artiști de valoare.
Preț: 30 de lei.
Locul desfășurării: Salonul MolDeco.
Adresa: str. Moscova, 14/1.
Detalii...

20:00 Future Shorts în Moldova.
Cel mai amplu Festival de scurtmetraje și animație. În cadrul acestuia, vor fi rulate desene animate și filme selectate de organizatorii festivalului în Marea Britanie. Spectatorilor le vor fi prezentate lucrări nu doar ale regizorilor străini, dar și moldoveni. Oaspeţii festivalului vor avea parte de un cadou special — premiera absolută a filmului de animaţie creat de studioul companiei Simpals — "Dji. Death Sails".
Preț: 70 de lei.
Locul desfășurării: cinematograful Odeon.
Adresa: str. Mihai Eminescu, 55.
Telefon: 0 680 8-99-81.
Detalii...

20 decembrie, sâmbătă

10:30 Master-class culinar "Gătește și dăruiește".
Un master-class organizat atât pentru adulți, cât și pentru copii. Participanții vor învăța să prepare și să decoreze biscuiți de Crăciun, aflând toate scretele gastronomice. Iar, în timp ce biscuiții se vor coace, copiii vor fi pictați frumos, iar părinții acestora vor face tatuaj cu Hena. Fondurile colectate în cadrul acestui eveniment vor fi redirecționate Asociației Naționale "Învingem Fibroza Chistică", în cadrul campaniei "Ajută-l să crească mare!".
Coordonator: Nathaniel Kowalsky.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Champ Cafe.
Adresa: str. Kiev, 6/6.
Telefon: 0 792 6-79-26.
Detalii...

20-21 decembrie

13:00 Yard Sale "Expresul Polar".
Timp de două zile, participanții evenimentului se vor pregăti de Anul Nou. Etajul 4 al CC "Atrium", se va transforma într-o gară. Prima stație — Kids & Family, pe 20 decembrie la ora 13:00, va fi dedicată copiilor și familiilor. Veți avea parte de un brad magic cu daruri și concursuri; supermarket pentru copii unde aceștia își vor vinde confecțiile; laboratorul de distracții științifice "Mendelevium", dansuri, cântece, ateliere de decorare pentru mămici și un photowall pentru copii.
A doua stație: Like, Share & Shopping, pe 21 decembrie la ora 13:00. Vor fi: cadouri, decorații, workshop-uri, fotostirka, bradul dorințelor cu garanție de împlinire 100%, loterii, licitații. Și dansuri, dansuri, dansuri!
Preț: prima stație — 30 de lei; a doua stație — 30 de lei.
Locul desfășurării: CC "Atrium", etajul 4.
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

21 decembrie, duminică

11:00 Master-class "Coronița de iarnă".
Evenimentul reprezintă un atelier de feminitate. Participantele vor confecționa un accesoriu feminin — coronițe cu flori, cu motive de iarnă. Ulterior, fiecare va pleca acasă cu o coroniță confecționată cu propriile mâini.
Preț: 159 lei (toate materialele sunt incluse în preț).
Locul desfășurării: restaurantul "Marius".
Adresa: str. Mihai Eminescu, 41/1.
Telefon: 0 699 5-82-89.
Detalii...

12:00-15:00 Maratonul de Crăciun — 2015.
Maratonul de Crăciun — o analogie a maratonului Santa Claus, vestit în întreaga lume. La alergări pot participa toți doritorii, de la mic la mare. Singura condiție — costum de carnaval. Cel mai original costum va fi premiat. Totodată, în cadrul aceluiași eveniment, în Piața Marii Adunări Naționale, se va desfășura un program de divertisment cu concursuri, body-art și master class-uri.
Distanța: 3 km, de la principalul Pom de Crăciun până la str. Ismail și înapoi. Puteți alerga sau merge la pas, important să vă încadrați timp de o oră. La fiecare intersecție, pe participanți îi va aștepta câte un cadou.
Detalii...

12:00 Triangle Fashion Sale.
Nathaniel Kowalsky, Veronica Slivka și Petronela Malcoci vă invită la un tîrg de haine. În cadrul acestuia, mai mulți fășioniști își vor scoate hainele din dulap pentru vânzare.
Totodată, cei prezenți vor avea parte de un tatuaj ecologic cu Hena, iar atmosfera de Crăciun va fi asigurată de recitalul acustic live al interpretei Iulia Tiomnaia.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

13:00 Târg de caritate "Feeria Darurilor".
Daruri unice, prelucrate manual; decorațiuni de sărbători, păpuși și jucării personalizate, fulare împletite, genți, prăjituri de casă, accesorii — toate acestea și multe alte obiecte vor fi expuse în cadrul târgului de caritate "Feeria Darurilor". Mai mult decât atât, cei prezenți la eveniment se vor delecta cu muzică vie în interpretarea Valeriei Stoica și acordionistul Radu Rățoi.
Fondurile colectate în urma organizării acestui târg, vor fi utilizate pentru susținerea unui tânăr pictor, Cătălin Graur, rămas orfan de mic copil.
Preț intrare: 20 de lei.
Locul desfășurării: MolDeco.
Adresa: str. Moscova, 14/1.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 190
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.