20 ianuarie 2016

Afiș 20-26 ianuarie: Hai la săniuș, show de magie și comedie, ateliere de creație pentru toate vârstele

În sfârșit iarna ne bucură cu zăpadă. Putem merge la săniuș, face un omuleț de zăpadă sau ne putem bate cu bulgări de omăt. Dar, nu ratați nici atelierele de creație, workshop-urile, concertele și alte evenimente care se organizează în Chișinău pentru copii și adulți. Petreceți timpul liber util și agreabil.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

20 ianuarie, miercuri

18:00 Training: Muza! Fii femeie care inspiră.
Un training dedicat în exclusivitate femeii. Acest training va ajuta femeile să se redescopere, să se simtă frumoase, pline de energie, de viață. Înregistrarea este obligatorie.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: Art Cafe.
Adresa: str. Octavian Goga, 25.
Telefon: 0 781 2-22-35.
Detalii...

18:00 Leadership în educație: schimbarea vine de la mine.
O întâlnire cu discuții constructive în spiritul comunității UpGrade în Educație, care va include și exerciții de reflecție ce vor contribui la descoperirea potențialului de lider în educație. Participanții vor înțelege cât de eficient își folosesc energiile personale pentru a produce schimbările pe care și le doresc și care sunt viziunile lor despre schimbarea în educație. După care vom vedea în ce măsură acțiunile lor se completează și contribuie la schimbările pe care și le doresc.
Coordonatori: Tatiana Goncear — masterand în Leadership la Universitatea Pedagogică "Ion Creangă" și Victoria Coroban — inițiator UpGrade în Educație.
Preț: 40 de lei.
Locul desfășurării: Fundația pentru dezvoltare.
Adresa: str. Pușkin, 45.
Detalii...

19:00 Seminar: Stabilirea obiectivelor și gestionarea timpului.
Super Mama #25 — deschiderea sezonului 2016. Stabilirea obiectivelor, gestionarea timpului, echilibrul vieții, determinarea priorităților, succes în toate domeniile vieții — despre acestea și multe altele veți discuta cu psihologul-consultant Ludmila Semina-Ghițu.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: cafe "Veranda".
Adresa: str. Negruzzi, 2/4.
Telefon: 0 695 0-63-72, 0 792 2-02-02.
Detalii...

21 ianuarie, joi

17:30 Seminar "Metode eficiente de învățare".
Este adresat tuturor celor care doresc să-și înbunătățească abilitățile de învățare:elevi, părinți, tineri, profesori, medici, antreprenori, manageri, consultanți și lista poate continua. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Academia "Applied Scholastics".
Adresa: str. București, 79.
Detalii...

18:00 Seminar de nutriție "O seară sănătoasă". În cadrul seminarului veți afla care sunt cele mai eficiente metode de curățare a organismului pentru a avea un efect sănătos, dar și de durată. De asemenea, participanții vor putea testa o serie de ingrediente ce se folosesc pentru detoxifierea naturală.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Casa BIO.
Adresa: str. M. Eminescu, 48.
Telefon: 0 604 4-49-00.
Detalii...

19:00 Pictură și degustare.
Se dă startul Art-Degustărilor organizate de Tucano Coffee. Acestea reprezintă adevărate master-classuri creative, care combină perfect degustările de vin și arta.
În cadrul master-classului veți crea propria operă artistică. Toate lucrările vor fi pictate cu guașă. Înregistrarea este obligatorie.
Coordonator: Ivanushka Tzepesh, artist plastic autohton.
Preț: 130 de lei. În preț sunt incluse materialele necesare pentru master-class, precum și vinul și gustările.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Kenya.
Adresa: str. Moscova, 1/3.
Telefon: 0 686 9-38-10.
Detalii...

22 ianuarie, vineri

17:00 Lasă facebook-ul și Hai la săniuș.
Săniuș, bulgăreală, muzică și izvar — toate acestea vă așteaptă la pârtia de la Danceni, unde va avea loc un adevărat Winter Party. Evenimentul este recomandat persoanelor mai mari de 18 ani.
Preț: 100 de lei. În preț este inclus: transport, sanie, fotograf, rug, petrecere.
Locul desfășurării: Pârtia de la Danceni.
Telefon: 0 692 5-38-37.
Detalii...

17:30 Vernisajul expozieției "Despre dragoste".
Expoziția artistului plastic Tatiana Todorova. În cadrul expoziției vor fi expuse lucrări pictate în acuarelă și pastel. Veți avea ocazia să discutați despre artă și, mai ales, despre cum puteți să vă exprimați propriul potențial artistic.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

23 ianuarie, sâmbătă

10:30 și 12:00 Ateliere de creație pentru toate vârstele.
Clubul "Apollo" organizează un șir de ateliere de creație pentru toate vârstele, cu tematici diferite. În această sâmbătă, participanții vor confecționa decorațiuni florale din șervețele și vor asimila tehnica decupajului din șervețele.
Preț: 100 de lei. Materialele sunt incluse în preț.
Locul desfășurării: Clubul "Apollo".
Adresa: str. Drumul Schinoasei, 25.
Telefon: 0 791 1-86-08.
Detalii...

11:00-13:00 Atelier de creație "Mănușele din lut polimeric — cercei și breloace".
Centrul "Miriam" așteaptă copiii la un atelier de creație în cadrul căruia pici vor lucra cu lutul polimeric. Astfel, micuții vor confecționa mănușele ca broșe, cercei pentru fetițe și breloace pentru băieței. Atelierul este conceput pentru copii de 4-12 ani.
Preț: 95 de lei. În preț sunt incluse materialele și o gustare.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Telefon: 0 601 5-50-18, 022 44-61-62.
Detalii...

13:00 Seminar "Sexul pe înțelesul copiilor".
Mihai Tănase (Coach și Business Trainer AEGIS), Ana Niculăeș (psiholog, Centrul "Consuela"), Vitalie Popescu (psiholog și Business Trainer AEGIS) vă vor oferi răspunsuri intelegente despre cum să efectuați prima discuție despre sex cu copilul Dvs.
Veți afla răspunsuri la întrebări de genul: De unde apar copiii?, Cum să vorbești copilului despre sex, încât acesta să nu fie tentat să încerce? Cum să protejezi copilul de influența negativă a mass-mediei, internetului? etc.
Preț: 325 de lei/persoană.
Locul desfășurării: Europa Hotel.
Adresa: str. V. Lupu, 16.
Telefon: 0 799 9-00-88.
Detalii...

13:00 Spectacolul "Omuleții de zăpadă".
Teatrul Republican de Păpuși "Licurici" va poposi în această sâmbătă la CC "Jumbo" unde va prezenta pentru copii un spectacol gratuit. Spectacolul va fi prezentat în limba română.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23, etajul 4.
Detalii...

16:00 Atelier hand made.
Participanții la atelier vor crea cu propriile mâini suporturi pentru cești și vor croșeta covorașe din tricouri vechi. Produsele finale vor fi comercializate în cadrul unui târg de caritate.
Locul desfășurării: Spațiul de artă "Cucoșul Roșu".
Adresa: str. Șciusev, 79.
Detalii...

19:00 Concert de muzică live.
Formația "Колір" (o trupă indie-folk din Odesa) va evolua în formatul pian-clape și voce, va încânta ascultatorii cu un program de cover-uri ale interpreților străini populari, precum și cu piese proprii.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

24 ianuarie, duminică

19:00 Show de magie și comedie.
O posibilitate unică de a merge cu familia la un adevărat show de magie. Vor evolua trei iluzioniști profesioniști din R. Moldova și România — magicianul Augustin, Garry Cozma și Andrei Andronachi.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Telefon: 0 798 2-89-19, 0 610 9-32-32.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 304
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.