21 iunie 2017

Afiș 21-25 iunie: Sun Dă-i Fest, ziua portului popular, ospățul Sânzâienilor

Bucurați-vă din plin de zilele însorite de vară și petreceți cât mai mult timp cu familia și copiii. Mai ales că în această săptămână se vor desfășura o mulțime de evenimente care cu siguranță vă vor fi pe plac. Ziua portului popular, ospățul Sânzâienilor, festivalul de muzică și tehnologii eco — acestea sunt doar câteva. Lista completă o găsiți în acest afiș.

Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

21 iunie, miercuri

19:00 Nopțile pianistice la filarmonică.
Festivalul "Nopțile Pianistice" își va lia startul cu un concert inedit de muzică franceză. Bagheta magică a renumitului dirijor din Franța, Misha Katz, figură reprezentativă a nonconformismului muzical, va dirija Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

22 iunie, joi

13:00 "Robotolandia" pentru copii de 9-14 ani.
Lecție deschisă gratuită pentru copii de 9-14 ani și părinții acestora. O călătorie fascinantă în Robotolandia, acolo unde veți învăța să creați roboți. Aveți nevoie de piese Lego, imaginație și cunoștințe în bazele programării.
Locul desfășurării: STEP IT Academy Moldova.
Adresa: str. Decebal, 139, etajul 3.
Detalii...

23-25 iunie

18:00 Academia Micilor Oratori.
Proiect organizat de A.O. "Alături de Copii". Scopul proiectului este de a învăța copiii arta discursului și a comunicării oratorice. În cadrul programului, cei mici vor învăța: cum trebuie să fie construit un discurs, cum să se exprime într-un mod clar și structurat, cum să dezvolte idei pentru un discurs, cum să mențină atenția publicului etc.
Vârsta: 8-12 ani.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: IHUB.
Adresa: str. 31 august 1989, 78.
Detalii...

24 iunie, sâmbătă

9:00 Bucuria în mișcare pe biciclete și cros.
În perioada 22-25 iunie, la Chișinău va avea loc a doua ediție a Festivalului "Bucurie în Mișcare". Evenimentul presupune organizarea a unei suite de activități, competiții, jocuri și concursuri cu premii destinate familiilor și copiilor. Astfel, sâmbătă toți locuitorii din Chișinău sunt invitați la cursa Bucurie în Mișcare pe biciclete și la cros, în parcul Valea Morilor. Startul curselor se va da la ora 9.00. Derulat anul acesta sub sloganul „Iubesc mișcarea!”, proiectul își propune să aducă împreună copiii, părinții și tinerii care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment viu, extrem de ofertant.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

12:00 Ospățul Sânzâienilor de Ziua Universală a Iei.
Ia cu tine prânzul de acasă, îmbracă cea mai dragă cămașă tradițională pe care o ai și vino la cel mai mare picnic cu miros de IE.
Locul desfășurării: Parcul catedralei.
Detalii...

16:00 Students Fashion Show.
Universitatea Tehnică a Moldovei invită toți pasionați de industria fashion, profesioniști din domeniu și cei care aspiră de a deveni un specialist competent în design vestimentar să participe la evenimentul "Students Fashion Show – 2017". În cadrul evenimentului vor fi prezentate colecțiile vestimentare ale studenților specialității "Design Vestimentar Industrial", realizate în cadrul proiectelor de licență în anul universitar 2016/2017.
Locul desfășurării: Tekwill.
Adresa: str. Studenților, 9/11.
Detalii...

18:00 Workshop "Alegerea profesiei potrivite".
În cadrul workshopului veți descoperi: care este personaliatea și abilitățile dvs., ce profesie vi se potrivește cel mai bine. Veți învăța: cum se scrie corect un CV, cum să vă pregătiți de interviul de angajare, cum să căutați eficient un loc de muncă.
Locul desfășurării: Doxa Deo.
Detalii...

18:00 ART'n'MOVIE
Sunteți invitați în curtea Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice pentru a asculta tinerii artiști din țara noastră, pentru a aprecia arta excepțională autohtonă și a avea o seară de sâmbătă perfectă. Va fi organizată o expoziție de picturi, un show, un mic conert de muzică acustică. La sfârșitul evenimentului va fi ecranizat un filmartistic vechi.
Locul desfășurării: curtea Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice.
Adresa: str. 31 august 1989, 137.
Detalii...

24-25 iunie

12:00 Corporate festival, ediția II.
Un picnic relaxant , unde își vor da întâlnire toți doritorii de a petrece un week-end superb la iarbă verde. Scenariul oferă un amplu program distractiv adaptat cerințelor tuturor generațiilor, care are ca scop crearea unei bune rețele de socializare, relaxare și comunicare între cei prezenți la eveniment.
Locul desfășurării: Complexul Etno-cultural "Vatra".
Detalii...

25 iunie, duminică

8:00 Triathlon Triumph 2017.
Participarea la "Triathlon Triumph" este disponibilă pentru toți doritorii, sportivi amatori și profesioniști, care urmează să parcurgă distanța "Olimpică", și anume: înot (1,5 km), ciclism (40 km), alergare (10 km).
Locul desfășurării: Valea Morilor.
Detalii...

10:00 Ziua Internațională Yoga.
Veniți singuri sau cu copiii, invitați-va cunoștințele care ar vrea să plonjeze în lumea miraculoasă Yoga. Pentru începători vor fi disponibile covorașe pentru practică, fără plată.
În program: scurtă introducere, lecție introductivă cu instructori experimentați, spectacole yoga, program muzical, concursuri și premii. Intrare liberă.
Locul desfășurării: USEFS, sala mare 204.
Adresa: str. Andrei Dogam 22.
Telefon: 0 795 5-59-29, 0 797 0-02-74.
Detalii...

11:00 Petrecerea prințeselor Disney.
Fetițele vor avea parte de proceduri de frumusețe: coafuri stilate, manichiură colorată, face painting sclipitor. Evenimentul va fi însoțit de ședințe foto, iar la final fetițele vor îmbrăca rochițe de prințese și vor defila pe podium.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Detalii...

11:00 Ziua Națională a Portului Popular.
Sărbătoarea va avea trei componente prioritare: costumul de patrimoniu, costumul oaspete, costumul modern inspirat de cel tradițional. Ia – elementul de bază al costumului popular, va fi prezentată pe larg, astfel Festivalul Iei devenind parte componentă a Zilei Portului Popular. Evenimentul va fi completat de programul artistic în care vor evolua colective profesioniste și formații artistice de amatori din diferite raioane ale republicii: orchestra Fluieraș, Cornelia Ștefăneț, Nicolae Glib, Nătălița Munteanu etc., baletul Black and White, Geta Burlacu și Jazz Orchestra Academiei de Teatru, Muzică și Arte Plastică sub conducerea lui Petru Haruță.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

12:00 Sun Dă-i Fest.
Festival de muzică și expoziție de tehnologii eco. În program: muzică vie, yardasale cu diversitate de meșteșuguri eco, o zonă de jocuri active, curte mare pentru copii cu distracție și workshopuri, gastroteatru, quest-uri etc.
Veți vedea pe viu cum arată și cum funcționează turbinele eoliene, colectoarele solare, panourile fotovoltaice, pompele geotermale și cazanele pe biomasă. Veți cunoaște istoriilor oamenilor ce își încălzesc casele cu energie geotermală și din biomasă, ce au lumină în casă de la energia solară și eoliană; și apă caldă datorită energiei soarelui.
Locul desfășurării: Parcul Ștefan cel Mare.
Detalii...

15:00 Șezătoare "Suzeta și biberonul — prietenii sau dușmanii alăptării".
Mămica Alăptează organizează șezătoarea mamelor dedicată temei compatibilității utilizării suzetelor și a biberoanelor cu alăptarea naturală la sân.
Moderatoare: consultanta superioară în alăptare și co-fondatoarea "Mămica Alăptează" - Alina Shmurun. Evenimentul este gratuit, dar sunteți rugate să aduceți gustări sănătoase pentru voi și copii.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 143
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.