22 noiembrie 2018

Afiș 22-25 noiembrie: Castagnata 2018, iarmarocul familiei, minunile photoshop-ului

Dacă nu știți cum să vă diversificați timpul liber în această săptămână, noi vă prezentăm câteva idei. Vedeți mai jos cele mai interesante evenimente pentru familie ce vor avea loc în următoarele zile la Chișinău — ateliere de creație, iarmaroace, workshopuri și multe altele. Petreceți timpul liber cu familia activ, util și interesant!

21 noiembrie, joi

17:30 Cum să previi dependența de gadget-uri a copilului tău?

Serviciul de Asistență Psihologică a Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO invită părinții la o discuție bogată în recomandări practice despre modalitățile de prevenire a dependenței de gadget-uri: telefon, tabletă, televizor la copii. În cadrul evenimentului, se va discuta despre: avantajele și riscurile utilizării gadget-urilor de către copil; cum ne dăm seamă dacă copilul este dependent de gadget-uri; cum limităm timpul pe care îl petrece copilul în fața ecranelor; pași concreți despre cum să ghidezi copilul pentru a utiliza eficient gadget-urile. Discuția va fi moderată de Alexandru Chistol, psiholog practician.
Locul desfășurării: Artico.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.
Telefon: 0797 1-95- 89.

23 noiembrie, vineri

17:00 Vernisajul expoziției ”Portret în obiectiv”.

Expoziția fotografică a Uniunii Artiștilor Fotografi din Republica Moldova. Vernisajul expoziției va avea loc în această vineri, la Palatul de Cultură a Feroviarilor. Adresa: str. Decebal, 2.

17:00 Minunile photoshop-ului. Creează propria felicitare de toamnă.

Un master-class dedicat celui mai colorat anotimp – toamna. Acest eveniment este o mare oportunitate de a vă petrece timpul efectiv, de a învăța ceva nou și, cel mai important, de a crea o felicitare care să vă reamintească de acest frumos anotimp al anului. Copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani vor învăța să: creeze colaje, utilizeze filtrele, modifice fundalul imaginii, utilizeze straturile, să creeze propria felicitare animată în format GIF. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Junior STEP IT Academy.
Adresa: str. Decebal, 139, etajul 3.

24 noiembrie, sâmbătă

10:00 Castagnata 2018.

Fundația Regina Pacis, organizează cea de-a V-a ediție a tradiționalei ”CASTAGNATA”. În cadrul evenimentului organizat, toți doritorii vor putea gusta castane prăjite și vin ”brule'” preparat după rețetă italiană. Acest eveniment are ca scop colectare de fonduri pentru susținerea activității Cantinei Sociale a Fundației “Regina Pacis”, ce oferă zilnic 150 prânzuri pentru persoanele din familii social vulnerabile.
Locul desfășurării: str. Eugen Doga.

13:00 Petrecere în stil LOL.

Toate fetițele sunt invitate la petrecerea în stil Lol. În program: coafuri cu sclipici, manichiură colorată, face-painting sclipitor, defilare pe podium, sesiune foto, cadouri.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.

14:30 Montări de povești de către părinți și copii. Training.

Training-ul va ajuta părinții și copiii să se apropie și mai mult, să se vadă unul pe celălalt dintr-o altă perspectivă. Cei prezenți la seminar vor asculta și spune povești, vor încerca să le deseneze, să le prezinte, se vor descoperi pe sine însuși prin metoda terapiei prin poveste.
Preț: 300 lei pentru o pereche.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 65.

19:20 Dansuri la Art-Labyrinth.

Și din nou dansuri la Art-Labyrith. Sunteți invitați pentru a dansa, socializa, a zâmbi și a vă relaxa. În program: dansuri sub tramburine, drâmbe și tobe; muzică din adâncurile nordice; Chec Saam; delicii vegetariene/vegane/raw; băuturi răcoritoare; ceaiuri folositoare.
Preț: 40 lei.
Locul desfășurării: Centrul cultural ”Art Labyrinth”.
Adresa: str. Șciusev, 103.

25 noiembrie, duminică

9:00 Saxion Experience Day.

Află tot ce vrei să știi despre studii în Olanda, participă la lecții demo, oferite de lectori ai Saxion University of Applied Sciences, sau programează o întâlnire cu unul din reprezentanții a 9 facultăți de top a celei mai mari universități de științe aplicate din Țările de Jos! Numărul de locuri este limitat.
Locul desfășurării: Artico.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.

10:00 Ziua Învățământului Dual.

Un eveniment distractiv unde veți face cunoștință cu oportunitățile învățământului dual direct de la elevii care deja au obținut o meserie în sistem dual, dar și de la companiile și instituțiile de învățământ partenere. Aceștia îți vor împărtăși din experiența lor și vor povesti despre avantajele îmbinării lucrului la o companie cu studiile la un colegiu, centru de excelență sau o școala profesională. În program: istorii de succes; prezentări ale elevilor, școlilor și companiilor; tehnologii moderne; 3D printing; panou de bord Montessori; experiențe științifice; ateliere practice; clubul ingineresc ”Micro Lab”; robotică; tombolă; concursuri.
Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Centrul de Convenții Radisson Blu Leogrand Hotel.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 77.

10:00 Sunday Long Run.

Echipa Sporter invită toată lumea, atât sportivi profesioniști, cât și amatori, să participe la antrenamentul de alergare pe distanțe lung. Grupul va fi condus de antrenorul Vitali Gheorghiță. Antrenamentul este gratuit, achitați doar taxa de intrare în parc – 4 lei.
Locul desfășurării: Parcul Dendrarium.
Telefon: 0 799 9-69-53.

10:00 Mami &Co Fair.

Eveniment cu participarea întregii familii – mame, tați, copii, bunici. Un iarmaroc familial, cu promovarea copiilor în public, concurs de poezie, dans și cântec, acțiuni de caritate, socializare, discuții etc.
Locul desfășurării: Parcul Mezon.
Adresa: str. Moscova, 21.
Telefon: 0 788 3-23-23.

10:30 Atelier pentru părinți și copii ”Origami și peisaj de toamnă târzie”.

Dacă vreți să vă petreceți timpul liber util alături de copii, ați putea merge la un atelier de creație la care să vă puteți aplica imaginația. Veți combina două tehnici – pictura și origami, veți imortaliza frumusețea unei toamne târzii, veți fortifica relația părinte-copil prin lucru în comun. Înregistrarea prealabilă este obligatorie.
Preț: 80 lei – contribuție pentru materiale.
Locul desfășurării: Biblioteca ”Târgu Mureș”.
Adresa: str. Moscova, 8.
Telefon: 0 600 6-64-74.

11:00 Jocuri colorate – spectacol animat pentru copii.

Trupa de Animație ”Planeta Clounella” prezintă un spectacol de animație distractivă și interactivă pentru copiii cu vârsta până la 7 ani – Jocuri colorate. În program: dansuri și jocuri interesante, program cu multă interacțiune, emoții și voie bună, conținut educativ pentru copii.
Preț: 79-129 lei. Accesul pentru copiii până la 3 ani este gratuit.
Locul desfășurării: Centrul cultural ”Odeon”.
Adresa: str. M. Eminescu, 55.

14:00 Master-class de jucării din conuri de brad.

Toți cei prezenți la master-class vor învăța să creeze jucării pentru brad din conuri. La atelier pot participa copiii de la 12 ani și adulții.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str Alexandru cel Buna 91A.
Telefon: 0 781 2-88-71.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 1 Vizualizări de la publicare: 108
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.