24 mai 2017

Afiș 24-30 mai: Ziua internațională a familiei, cronograf, cursă pe biciclete și trotinete pentru copii

Până la sosirea verii au rămas zile numărate, iar lista evenimentelor pentru familie organizate în capitală este tot mai extinsă. Ne bucurăm de o mulțime de activități desfășurate în aer liber, de competiții, muzică și filme bune, și chiar de un show cu magie. Detalii aflați din acest afiș.

Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

25 mai și 30 mai

15:00 Un like pentru documentar.
"Un like pentru documentar" este o secțiune competitivă, cu un juriu format din 5 adolescenți pasionați de film, elevi de la diferite licee din Moldova, care va desemna premiul pentru cel mai bun film din această secțiune, iar tinerii spectatori din sală, punând câte un like documentarului preferat, vor selecta filmul ce merită premiul Simpatia Publicului. Accesul este gratuit.
Locul desfășurării: Centrul cultural "Odeon".
Adresa: str: M. Eminescu. 55.
Detalii...

25 mai, joi

18:00 Seară de caritate "Renaissance Art".
Renaissance Art sau Renașterea reprezintă un proiect de caritate bazat pe arta frumosului, proiect ce se extinde pe întreaga durată a unei expoziții covârșitoare. Expoziția constă dintr-o prezentare a lucrărilor celor mai moderni și talentați pictori, lucrări bazate pe tehnici în acuarelă, ulei sau grafică.
Locul desfășurării: Hotelul "Codru".
Adresa: str. 31 august 1989, 127.
Detalii...

26-29 mai

19:00 Cronograf &Music.
Evenimentul are drept scop să adune laolaltă iubitorii de film documentar și iubitorii de muzică, oferind publicului local, dar și oaspeților capitalei, acces la filme documentare cu tematică muzicală și la concerte cu trupe tinere din Moldova.
Locul desfășurării: Strada pietonală Eugen Doga.
Detalii...

27 mai, sâmbătă

11:00 Kids Criterium 2017.
Cursa de ciclism pentru copii Kids Criterium, se va desfășura sub formă de competiție pe diverse categorii de vârstă, de la 5-13 ani. Micii sportivi vor trebui să parcurgă distanța de 200 de metri. Cursa va avea loc pe biciclete cu 2, 3 sau 4 roți, de asemenea și pe trotinete și biciclete de alergat. Cursele vor avea loc pe bicicletele personale. Principala condiție de participare — copilul trebuie să poarte cască.
Locul desfășurării: Piața Marii Adunări Naționale.
Detalii...

11:00 Șezătoarea modernă: În ospeție la Broderici.
Fiecare copil ce v-a participa la eveniment, v-a avea parte de schema de brodat, biser, ață și ac. Lucrarea v-a fi la alegere. Va fi organizată o adevărată sărbătoare a dibăciei, cu animatori, atelier de creație, dulciuri etc. Pentru participare este necesar să vă înscrieți din prealabil.
Preț: 100 lei/persoană.
Locul desfășurării: Biser în Chișinău.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 64.
Detalii...

11:00 Bebelușii la start.
Sunt invitați toți micuții, de la 9 luni până la 3 ani, dar și frățiorii și surioarele mai mari ai acestora, părinții și buneii. Vor fi organizate concursuri, ședințe foto. Cei mai mici vor putea lua parte la competiția de mers de-a bușilea. Programul evenimentului este extrem de variat, iar la final vă așteaptă un tort de 30 kg.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23/1.
Detalii...

18:00 Gala Super Heroes of Moldova 2017.
Evenimentul este la a doua ediție. În cadrul evenimentului sunt evidențiați tinerii care au reușit prin forțele proprii să se remarce acasă și peste hotare, aducând rezultate unice, care merită apreciate.
Locul desfășurării: Radisson Blu.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 77.
Detalii...

28 mai, duminică

9:00 Chișinău Criterium 2017.
Chisinau Criterium este o cursă de ciclism de amploare, destinată atât amatorilor, cât și profesioniștilor, desfășurată pe două distanțe la alegere care trec pe străzile centrale ale Chișinăului: În afară de cursa de ciclism, pentru toți doritorii va avea loc și plimbarea pe biciclete prin Chișinău - Velo Fun pe o distanță de 15 km.
Locul desfășurării: Piața Marii Adunări Naționale.
Detalii...

9:00 Competiția "Eu pot să înot".
Cea mai tare competiție la înot pentru copii revine. Pentru participare este nevoie să vă înregistrați copilul din prealabil.
Locul defășurării: Sport Park.
Adresa: str. N. Dimo, 32.
Telefon: 0 788 8-98-89.
Detalii...

10:00 Ziua Internațională a Familiei.
Târg de produse hand made, program distractiv cu animatori, tombolă cu premii, sesiune foto gratuită — toate acestea vă așteaptă duminică la sărbătoarea dedicată Zilei internaționale a familiei. Dress code — culoarea albă este binevenită.
Preț: 30 lei — 1 bilet, 100 lei — 4 bilete, 200 lei — 10 bilete.
Locul desfășurării: Parcul Dendriariu.
Detalii...

14:00 Școală pentru părinți.
Tematica — Educația liberă și criza de la trei ani. Sunt invitate persoane implicate în educația copiilor: părinți, bunei, pedagogi, psihologi, lucrători sociali. Întâlnirea se va desfășura în forma unei șezători, la un joc de masă.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: Clubul copiilor "Spiridușii".
Adresa: str. Burebista, 92B.
Detalii...

15:00 Magic day.
Evenimentul are loc într-un spațiu mare, neconvențional și prietenos. Atracțiile, surprizele și momentele artistice se vor desfășura pe parcursul întregului eveniment, iar seara va urca pe scena nimeni altul decât celebrul Magician Robert Tudor.
Locul desfășurării: Teatrul de vară.
Telefon: 0 788 8-60-33, 0 686 6-57-75.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 216
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.