25 ianuarie 2018

Afiș 25-28 ianuarie: Petrecerea fulgilor de nea, poveste pe aleea colorată, show de nisip

În sfârșit Zâna Iarnă ne bucură cu ger și zăpadă. Dar frigul de afară nu ne lasă să stăm prea mult la aer, de aceea pentru timpul liber căutăm evenimente organizate la călduț. Așadar, v-am pregătit o selecție de evenimente interesante și utile pentru toată familia, ce vor avea loc pe 25-28 ianuarie la Chișinău.

25 ianuarie, joi

17:30 Fashion cappucinno.
La prima ediție Fashion Cappucinco vă dă întâlnire Iuliana Chiroșca, unica creatoare de pălării din Moldova. Veți descoperi tehnici de executare a pălăriilor, veți afla cum se clasifică accesoriile și veți beneficia de câteva lecții de stil oferite de expertele în styling Ylianna Danko și Ruslana Babii.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: ZIPhouse.
Adresa: str. Studenților, 9/19.
Telefon: 0 695 6-78-40, 0 673 4-63-71.
Detalii...

17:30 Povestea continuă pe Aleea colorată.
Sunteți invitați cu toată familia pe Aleea colorată pentru a asista la un spectacol de dans oferit de Black & White Dance Center. Baloanele colorate, ciocolata fierbinte și vata dulce vor adăuga culoare și căldură atmosferei feerice.
Locul desfășurării: Parcul Meu, Valea Trandafirilor, 6.
Detalii...

18:00 Ziua Tatianelor.
Ziua Tatianelor sărbătorită la centrul de medicină alternativă "Veiany". La o ceașcă de ceai, veți discuta despre sănătate, frumusețe, tinerețe, dragoste etc. Intrarea este liberă.
Adresa: str. Alba Iulia, 168.
Detalii...

18:30 Femeile Rubens. Prezentare de modă.
Prezentarea colecției de haine pentru doamnele cu forme. La eveniment vor fi prezente creațiile "Georgette" și "Sekana". Intrarea este liberă. Persoanele doritoare de a participa la eveniment, sunt rugate să facă rezervare printr-un mesaj privat.
Locul desfășurării: Show-room Moda.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 83.
Detalii...

26 și 27 ianuarie

10:00 Seminar despre sănătatea femeii.
Eveniment pentru mame, fete, pentru toate femeile. Teme discutate: menstruația, sarcina, alăptarea și menstruația; cum lucrează organismul feminin, măria lor hormonii; ce să faci când au dezechilibru hormonal; glanda teroidă; cum influențează hormonii activitatea sexuală feminină de-a lungul unei luni; cum păstrăm tinerețea.
Preț: 600 lei.
Telefon: 0 682 1-19-83.
Detalii...

27 ianuarie, sâmbătă

11:00 Atelier de creație "Îngerași din mărgele".
Participanții atelierului de creație vor confecționa îngerași din mărgele. Atelierul reprezintă o posibilitate de a petrece timpul plăcut și util alături de copii.
Adresa: str. București, 23A, of. 106.
Telefon: 0 673 2-65-72.
Detalii...

12:00 Povestea poveștilor. Teatru de păpuși.
Eroii spectacolului "Teatrul Poveștilor" vor duce copiii în lumea magică a poveștii. Iar după spectacol, pe toți oaspeții cu copii care vor face comandă în cafenelele CC "Sun City" îi așteaptă gustări dulci pentru pici. Intrare liberă.
Locul desfășurării: CC "Sun City", etajul 3.
Adresa: str. Pușkin, 32.
Detalii...

12:30 Atelier de pictură pentru adulți.
În această sâmbătă sunteți invitați să pictați. Atelierul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, indiferent de personalitatea fiecăruia sau talent. Aveți posibilitatea de a vă acomoda cu pensula, culorile și paleta. Materialele de lucru vor fi asigurate de organizatori, iar acasă veți pleca cu o lucrare proprie. Numărul de locuri este limitat. Pentru participare este necesară programarea prealabilă.
Adresa: str. Alecu Russo, 57.
Telefon: 0 697 0-53-40, 0 691 7-61-13.
Detalii...

13:00 Atelier pentru părinți "Cum să creștem un lider".
În cadrul atelierului se va discuta despre: ce este un lider și ce se așteaptă de la un lider; care sunt cele 24 de calități ale unui lider și cum le dezvoltăm la copilul nostru; cum facem diferența dintre un tiran, o vedetă și un lider etc.
Expert: Zinaida Soroceanu, specialist în educația copiilor și comunicare rațională.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: Școala părinților.
Adresa: str. Bogdan Voievod, 7.
Detalii...

16:00 Petrecerea fulgilor de nea.
"Glamour Girls" vă invită în împărăția fulgilor de nea. Micile prințese se vor distra cu proceduri de frumusețe, după care va avea loc o defilare a fulguțelor pe podium înghețat. Pe tot parcursul petrecerii, fetițele vor beneficia de ședință foto profesională.
Preț: 300 lei.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.
Detalii...

27 și 28 ianuarie

11:00 Zilele mâinilor dibace.
Zilele mâinilor dibace pentru cei mici. Program de activități distractive - lucrări personalizate cu tematica iernii, aplicații interesante și multe jocuri interactive.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: Crisand Kids Hall.
Adresa: str. Ceucari, 2.
Telefon: 0 692 0-70-68.
Detalii...

28 ianuarie, duminică

9:00 Master-class de patinaj pentru copii.
Acum fiecare copil are posibilitatea de a asimila tehnicile patinajului. Antrenoarea Alena Bobeica, absolventa școlii sportive din Rusia, instructor de patinaj artistic cu experiență de 10 ani în domeniu, va oferi lecții de patinaj și pentru copiii dumneavoastră. Sunt invitați copiii de 2,5-16 ani, înscrierea fiind prealabilă. Copiii de 2,5-4 ani participă la master-class doar fiind însoțiți de un părinte.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Ice Bravo.
Adresa: str. M. Viteazul, 14.
Telefon: 0 799 9-69-72.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 98
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.