Oratorica — centru de studiere a limbilor europene, activitatea căruia este orientată către rezultatele studenților.

Cursuri de limbi străine pentru copii și adulți:

La ILTC veți vorbi într-o limbă străină!0

La ILTC veți vorbi într-o limbă străină!

Dacă scopul vostru este de a vorbi cu adevărat o limbă străină, de a o poseda în mod fluent și sigur, mulți vă vor sfătui să mergeți la ILTC și vor avea dreptate. Despre motivul pentru care acest centru lingvistic este considerat unul din cele mai bune din Moldova și ce îl deosebește de altele, dar și despre când începe testarea și înscrierea la cursuri, citiți în materialul nostru.

De ce este solicitat ILTC?

Cei care au vizitat măcar o singură dată centrul ILTC, nici măcar să stea în sălile de curs, ci pur și simplu au fost în clădire, vă vor spune că acesta este un loc foarte special, cu o atmosferă incredibilă și oameni foarte frumoși. Ei sunt frumoși prin zâmbetele lor, comportamentul prietenos, bucuria pe care o au de la procesul cunoașterii și dezvoltării personale. Și acest lucru se referă atât la cursanții din centrul lingvistic, cât și la profesorii întregii echipe ai acestuia. La ILTC există o creștere permanentă, aici învață și descopără noi oportunități pentru sine toată lumea, începând de la conducerea centrului și până la cel mai mic dintre cursanții săi.

O altă deosebire constă în procesul de învățare interesant, atractiv, centrat în mod exclusiv pe tehnici de comunicare, cu un mare volum de practică conversatională. La ILTC studiile nu par a fi o muncă epuizantă, ci dimpotrivă — aceasta devine un proces plăcut, transformându-se într-o serie de noi descoperiri și este o consolidare permanentă a încrederii în forțele proprii. Copiii, adolescenții și adulții se încadrează cu mare plăcere în studiu și cel mai important este că rezultatele acestuia pot fi văzute în curând.

Aceste rezultate sunt exact ceea ce așteptăm cu toții de la cursurile de limbi străine — posedarea sigură a unei limbi și abilitatea de A O VORBI fără frică, fără jena, folosind cu adevărat bogatul bagaj de cunoștințe dobândite.

Recrutarea pentru noul an academic 2018-2019

Dacă intenționați, de asemenea, să vorbiți cu adevărat într-o limbă străină, doriți să învățați cu ușurință și plăcere, bucurându-vă de rezultatele voastre — bine ați venit la ILTC!

Chiar acum, în luna august, centrul dă start perioadei de testare, care va dura întreaga lună și prima săptămână din septembrie. Anul de studii la centrul ILTC începe pe 6 septembrie. Până la această dată, grupele vor fi deja completate, așa că august este momentul optim pentru a merge în liniște și fără grabă să faceți testarea și să vă înscrieți la curs.

Testarea se face gratis de către profesorii de la centru, care vă ajută să determinați nivelul actual de cunoștințe și să alegeți nivelul optim de învățare.

Costurile studiilor variază în funcție de limba și grupa alese. Prețul cursului de engleză generală pentru copii este de 96 de euro, pentru adolescenți — 126 euro, iar pentru adulți 135-149 de euro.

Durata unui curs este de 7,5 săptămâni. O listă completă a prețurilor poate fi găsită pe site-ul oficial al centrului www.iltc.md.

Puține date statistice despre ILTC

  • Centrul ILTC activează de 23 de ani și, în tot acest timp, și-a păstrat poziția de lider în domeniul limbilor străine.
  • În prezent, cele mai populare 6 limbi străine în Moldova sunt predate la cel mai înalt nivel.
  • Aici activează o echipă strălucită de profesori talentați, creativi, care își adoră profesia. Fiecare dintre aceștia dețin certificate internaționale.
  • În centru lucrează constant vorbitori nativi, astfel încât cursanții să aibă posibilitatea de a învăța din prima sursă.
  • Mai mult de 80% din fiecare sesiune este însoțită de practica vorbirii, deoarece vorbirea liberă pentru fiecăre cursant este cel mai important obiectiv al instruirii.
  • Centrul dispune de mai mult de 20 de săli de curs, echipate tehnic, oferind o ambianță confortabilă și tot ceea ce este necesar pentru munca profesorilor și studenților.
  • Cursanții ILTC au rezultate consecvente în promovarea examenelor internaționale (TOEFL, IELTS, Cambridge exams), ceea ce demonstrează un nivel înalt de predare și eficacitate a tehnicilor de la ILTC.

Deci, cu mai multă îndrăzneală mergeți la testările gratuite din luna august și, începând cu luna septembrie, începeți parcursul captivant și plin de descoperiri minunate pentru cunoașterea perfectă a unei limbi străine împreună cu familia activă și veselă de la ILTC!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

International Language Training Center — Centru Internațional de limbi străine str. Petru Rareș, 43 Tel.: 022 29-29-88, 0 798 8-29-88 www.iltc.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Educația și munca»

Articole populare a rubricii «Educația și munca»