25 octombrie 2017

Afiș 25-31 octombrie: Petreceri de Halloween, maratonul copiilor, seminar inedit cu psihologul Caterina Murașeva

Sfârșitul acestei săptămâni va fi groaznic și, în același timp, vesel. De ce? Pentru că e Halloween-ul. Copiii vor avea parte de petreceri misterioase, iar adulții de distracție pe cinste. Totodată, vă fi organizat maratonul copiilor, zilele Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, master-class de tangou și multe alte evenimente interesante. Detalii aflați din afișul nostru.

25 octombrie, miercuri

14:00-17:00 Zilele Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală.
În contextul sărbătoririi a 128 de ani de la fondarea Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală sunteți invitați la un recital muzical cu participarea Orchestrei Liceului Republican de Muzică "Ciprian Porumbescu" din Chișinău, clasa profesoarei Olga IUHNO, și a Ansamblului Folcloric "Crizantema” " de la Școala de Arte „Alexei Stârcea”, condus de Ludmila și Pavel Țurcanu. La fel, vor fi prezentate obiecte dăruite Muzeului, pe parcursul ultimului deceniu, de concetățenii noștri și oaspeții din străinătate.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogalniceanu, 82.
Detalii...

26 octombrie, joi

19:00 Tango Mania.
Vrei să îți petreci o seară liberă într-un mod interesant și util: să înveți elementele de bază al unui dans nou, să faci cunoștință cu noi oameni și să petreci seara într-o atmosferă plăcută? — totul la un master-class deschis, pentru începători de la "Tango Mania". Master-classul la care vei participa îți va permite sa te explorezi si sa te redescoperi in ritmurile Tangoului. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Jamaica.
Detalii...

27 octombrie, vineri

19:30 Concert de caritate "Dăruiește căldură".
Centrul social "Meteora" vă invită la o seară călduroasă de toamnă. Vă așteaptă muzică plăcută și îmbietoare, interpretată de artiștii: Via Dacă, Vlad Palko, Crista. Banii pe care îi veți plăti pentru intrare, vor fi utilizați pentru organizarea unei sărbători pentru copiii din Casa de Copiii din s. Bulboaca. Toți banii colectați vor fi folosiți pentru a cumpăra șosete și alte lucruri necesare pentru ei.
Preț: 30 lei.
Adresa: str. Sarmisegetuza, 12.
Detalii...

27-29 octombrie

18:00 Halloween groaznic de vesel la Smart Start.
În acest an copiii sunt invitați la Balul Vampirilor și a Contelui Dracula. Ușile castelului din Transilvania se vor deschide pentru micii amatori de aventuri. Copiii vor avea parte de o întâlnire cu locuitorii misterioși ai castelului. La bal, picii vor învăța să prepare licoarea magică, vor îmblânzi un liliac și vor crea bule gigantice. Petrecerea se va desfășura în toate cele trei filiale ale centrului.
Preț: 350 lei. Pentru clienții centrului – 250 lei.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Telefon: 0 792 0-02-70, 0 792 0-02-80.
Detalii...

28 octombrie, sâmbătă

10:00 Maratonul copiilor + Ziua Internațională a Animației.
Misiunea socială Diaconia organizează o nouă ediție a Maratonului copiilor. De această dată, acesta va fi îmbinat cu activități organizate în contextul Zilei Internaționale a Animației. Picii vor fi întâmpinați de animatori, vor dansa și, bineînțeles, vor participa la cursă.
Locul desfășurării: Manej.
Adresa: str. Andrei Doga, 26.
Detalii...

10:00 Bazar tomnatic la Kasandruța.
Lucruri la prețuri modice și cadru de poveste. Veți putea vinde, dar și procura lucruri bune. Totodată, veți avea parte de ceva gustoșel: copturi dulci, învârtită, covrigi seci și babă neagră. Vedeta toamnei va fi vișinata. Intrarea este liberă pentru toată lumea.
Locul desfășurării: Kasandruța.
Adresa: str. A. Sciusev, 69.
Detalii...

11:00 Seminar inedit cu psihologul Caterina Murașeva.
Caterina Murașova, una dintre cele mai proeminente figuri în comunitatea psihologică modernă din spațiul post-sovietic, invită părinții și psihologii la un seminar la tema: "Psihologia copiilor și adolescenților. Există oare "educație corectă"?". Astfel, la ora 11:00 se va discuta despre "Psihologia copilului sa Faceți ceva cu el!", iar la 19:00 — "Psihologia adolescentului. Vârsta de tranziție, dificilă… ".
Preț: până la 27 octombrie — 400 lei, în ziua desfășurării evenimentului — 450 lei.
Telefon: 0 692 5-39-91.
Detalii...

16:00 Halloween party la centrul Mary Poppins.
Petrecere cu vrăjitoare la care sunt invitați copiii de 4-7 ani. Va fi o petrecere groaznic de veselă. Copiii vor avea parte de surprize, dulciuri, concursuri, master-classuri, dansuri, ședință foto.
Preț: 250 lei.
Locul desfășurării: centrul de dezvoltare "Mary Poppins".
Adresa: str. Dacia, 5.
Telefon: 0 601 9-15-85.
Detalii...

29 octombrie, duminică

12:00 Yard Sale. Doina Rock'n'roll!
Joc vs Doina. În program: meniu tradițional, dulciuri, târg cu de toate, decor special pentru ședință foto, master-classuri despre toamnă și căldură cu gust de Halloween, spațiu de joacă pentru copii cu un labirint de groază etc.
Preț: intrarea — 50 lei.
Locul desfășurării: Restaurantul "Doina", parcul Valea Trandafirilor.
Detalii...

16:00 Petrecere de Halloween.
Petrecere de Halloween pentru copii. Copiii se vor distra și se vor masca. În program: coafură creativă, machiaj groaznic de frumos, manichiură tematică, prezentare de modă, ședință foto, surprize dulci.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. M. Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.
Detalii...

31 octombrie, marți

19:00 Cine Polska 2017 Chișinău.
Cele mai interesante filme poloneze, premiate în Polonia și în lume, vor putea fi vizionate la Chișinău.
Locul desfășurării: Cinema Odeon.
Adresa: str. M. Eminescu, 55.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 232
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.