26 august 2015

Afiș 26-31 august: Ziua Independenței, festivalul Luna Plină, EcoGastroEtnica în cele mai pitorești locuri din țară

Au rămas zile numărate până la sfârșitul vacanței de vară. Dar până atunci nu ezitați să savurați din timpul liber pe care îl aveți. Noi vă prezentăm lista celor mai interesante evenimente pentru familie, care se vor desfășura în următoarele șapte zile în capitală, dar și în alte localități.

13 august — 12 septembrie

20:00 Noaptea filmelor sub stele.
Noaptea filmelor sub stele revine la cea de-a doua ediție. De pe 13 august până pe 12 septembrie, fiecare joi, vineri și sâmbătă pe teritoriul Muzeului Național de Istorie a Moldovei veți urmări filme artistice ale anilor '40,' 50, '60.
Preț: 20 de lei.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 13 august 1989, 121A.
Detalii...

14-31 august

10:00 School Fair.
Târg de mărfuri și produse pentru școală , ediția a III-a. Aici veți putea găsi tot de ce aveți nevoie pentru un nou an de studii — manuale și cărți; rechizite școlare; încălțăminte, articole vestimentare, uniforme; genți și rucsacuri. Târgul poate fi vizitat în intervalul orelor 10:00-19:00.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

26 august, miercuri

14:00 Inaugurarea expoziției "Croșetând firul destinului...".
Inaugurarea expoziției meșterului popular Parascovia Secrieru.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

27 august, joi

9:00 Programe dedicate Zilei Independenței.
În contextul Zilei Independenței în capitală vor fi organizate un șir de evenimente cultural-artistice. Printre acestea: parada portului popular, Hora mare, târgul național al meșterilor populari, program asrtistic "Stele în devenire", spectacol etno-folk cu Valy Boghean, spectacol de muzică ușoară etc.
Locul desfășurării: Piața Marii Adunări Naționale.
Detalii...

12:00 Târgul "Tricolorul caritabil".
Obiecte hand-made, brățări, broșe, papioane — toate acestea vor fi expuse în cadrul târgului "Tricolorul caritabil". De asemenea, cei prezenți vor avea posibilitatea să-și facă un tatuaj sau un desen pe față de orice model sau dimensiune. Totodată, în cadrul târgului puteți face donații: haine pentru copii sau bani. Banii colectați vor fi oferiți unei familii social-vulnerabile din raionul Hâncești.
Locul desfășurării: monumentul lui Ștefan cel Mare.
Detalii...

28-30 august

10:00 Festivalul EcoGastroEtnica la Coliba lui Moș Ion.
Ediția a 2-a a festivalului EcoGastroEtnica invită toți doritorii de a savura un final de vară în cele mai pitorești locuri din țară, în valea Răciulei, r. Călărași. Tradițiile copilăriei, bucate gustoase și sănătoase, concert cu artiști autohtoni, master-classuri pentru adulți și copii, târg de produse agricole, târg de artizanat cu produsele meșterilor populari și hand made — toate acestea la festivalul de la Călărași.
Preț: 1 zi — 50 de lei, 2 zile — 80 de lei, 3 zile — 110 lei. Copiii până la 12 ani — gratuit.
Locul desfășurării: Valea Răciulei, Călărași.
Telefon: 0 789 9-77-00.
Detalii...

12:00 Festivalul "LunaPlină".
Un program vast de activități: zonă de activități recreative și sportive, foodcourt, masteri, DJ și artiști locali și internaționali, muzică bună. Totul se va desfășura sub cerul liber.
Preț: 100-150 de lei.
Locul desfășurării: Valea Mare, Bardar, r. Ialoveni.
Detalii...

28 august, vineri

10:00 Terapie prin Cinema.
Ce vor obține participanții trainingului? — descoperiri uimitoare și emoții puternice; abilitatea de a coordona emoțiile; sisezarea maturității emoționale; cunoștințe și abilități de utilizare a resurselor emotive.
Coordonator: Viorica Arnaut, psiholog.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 69.
Telefon: 0 691 0-39-44, 0 790 2-23-34.
Detalii...

29 august, sâmbătă

18:00-22:00 Dance Vocal Open Air.
Centrul vocal-coregrafic "Sisters and Brothers" în colaborare cu Pretura sectorului Ciocana va organiza festivalul anual în aer liber "SIS N BRO OPEN AIR FEST", ediția a IV-a. În cadrul festivalului vor evolua tineri interpreți și dansatori, vor fi organizate concursuri, master class-uri pentru doritori și 2 flashmob-uri cu participarea a peste 200 de tineri.
Locul desfășurării: Scuarul din fața Direcției Învățământ sectorul Ciocana.
Adresa: str. A. Russo, 57.
Detalii...

30 august, duminică

10:00 Iubesc sportul.
Acțiunea este organizată cu scopul de a aminti copiilor și adulților despre importanța sportului pentru sănătate și viață. În program: exerciții de încălzire, alergare, prezentarea diferitor tipuri de sport.
Locul desfășurării: Parcul Valea Trandafirilor.
Detalii...

10:00 ECO Run 2015.
La distanța de 90 km de la Chișinău, în satul Milești, r-nul Nisporeni, va avea loc ultima cursă de alergare a acestei veri pe distanța de 18 km "ECO Run 2015". În timpul cursei participanții vor avea ocazia să vadă izvorul de unde începe râul Bac (satul Temeleuți) și unul dintre cele mai frumoase locuri din Moldova rezervația "Plaiul Fagului". La cursă poate participa orice doritor.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: s. Milești, r. Nisporeni.
Telefon: 0 699 5-95-94.
Detalii...

10:00 "Citesc, deci trăiesc" — donează o carte pentru un copil.
Un târg de carte de caritate pentru toți cei care cunosc importanța cărților. În cadrul târgului veți găsi cărți bune la prețuri accesibile, dar și diverse accesorii pentru o lectură mai plăcută — semne personalizate de carte, carnețele sau huse pentru cărți. Toți vizitatorii sunt îndemnați să aducă cărți pentru a fi donate unei case de copii.
Locul desfășurării: Art-cafe.
Adresa: str. Octavian Goga, 25.
Detalii...

31 august, luni

11:00 Ziua ușilor deschise la clubul "Spiridușii".
Ușile vor fi larg deschise pentru toți cei care mai au suflet de copil. Vor fi organizate jocuri distractive și creative cu copiii, vor fi discuții despre copii, adulți și viață.
Locul desfășurării: Clubul pentru copii "Spiridușii".
Adresa: str. Burebista, 92B.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 354
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.