27 ianuarie 2016

Afiș 27 ianuarie-1 februarie: Coacem pâine adevărată, dăruim o carte, confecționăm pandative magice

Nu v-ați făcut încă planuri pentru următoarele șapte zile? Noi venim cu câteva recomandări de a petrece timpul liber cu familia în Chișinău. Urmăriți acest afiș și aflați ce evenimente interesante vor avea loc în capitală.

27 ianuarie, miercuri

18:00 Workshop de dezvoltare personală.
În cadrul workshop-ului veți afla informații utile despre încrederea în sine. Înregistrarea la training este obligatorie.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: Art Cafe.
Adresa: str. Octavian Goga, 25.
Telefon: 0 781 2-22-35.
Detalii...

28 ianuarie, joi

18:00 Concert de caritate.
Un concert de caritate organizat în susținerea unui băiețel de doar 11 luni, pe nume Luca. Micuțul a fost diagnosticat cu o maladie gravă, pentru tratamentul căreia părinții au nevoie de o sumă mare de bani. În acest scop, va fi organizat un concert cu participarea interpreților: Anișoara Puică, Dana Marchitan, Cezara, Diana Grigor, Tatiana Spânu, Valentin Uzun, Karisma etc.
Preț: 70-100 lei.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Telefon: 022 31-02-00, 0 684 1-14-27.
Detalii...

18:00 O seară sănătoasă.
Un seminar în cadrul căruia veți afla lucruri curioase despre semințe și nutrienții pe care-i conțin acestea. Semințele de susan, floarea-soarelui, cânepă, in, chia sau dovleac sunt doar câteva dintre varietățile pe care ar fi bine să le incluzi în alimentația ta pentru un plus de nutrienți valoroși.
Locul desfășurării: Casa BIO.
Adresa: str. M. Eminescu, 48.
Telefon: 0 604 4-49-00, 022 85-70-02.
Detalii...

29 ianuarie, vineri

18:00 La balul Vienez.
Evoluează Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale — dirijor Igor Znatokov (Odesa). În program: creații de Johann Strauss. Vor răsuna ritmuri de vals după toate regulile aristrocației vieneze. Astfel, dansatorii invitați vor pluti pe scena balului.
Preț: 50 de lei — balcon, 70 și 100 de lei — parter.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

30 ianuarie, sâmbătă

10:30 și 12:00 Ateliere de creație.
Pe parcursul lunii ianuarie, clubul Apollon organizează câteva ateliere de creație. Astfel, în această sâmbătă vor avea loc două atelier cu tematica: Pictură egipteană și creații ECO din obiecte reciclabile.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Clubul Apollon.
Adresa: str. Drumul Schinoasei, 25.
Telefon: 0 791 1-86-08.
Detalii...

11:00 Dăruiești o carte — vii gratis la atelier.
Atelier caritabil în cadrul căruia copiii vor confecționa semne pentru cărți — maimuțică. Pentru ca copilul să participe la atelier este necesar să donați o carte, astfel vor fi uumplute rafturile celor 5 biblioteci stradale.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Telefon: 0 601 5-50-18, 022 44-61-62.
Detalii...

13:00 Atelier pentru părinți "Emoțiile copilului meu, ce și cum".
Un atelier adresat tuturor părinților care doresc să le creeze propriilor copii un mediu propice de dezvoltare emoțională. În cadrul atelierului se va dicuta despre: emoții (ce sunt, cum apar și cum se manifestă), intelegența emoțională, când copiii manifestă emoții negative și din ce cauză, cum învățăm copiii să-și gestioneze propriile emoții, cum prevenim/tratăm crizele emoționale.
Preț: 150 de lei.
Locul desfășurării: Academia "Applied Scholastics".
Adresa: str. București, 79.
Detalii...

31 ianuarie, duminică

10:00-13:00 Wine Run 2016.
O cursă unică prin beciurile de la Cricova pe o distanță de 10 km. Toți doritorii sportivi, amatori și profesioniști, vor putea participa la cursă după o înregistrare preventivă.
Locul desfășurării: Orașul vinicol subteran Cricova.
Detalii...

11:00 Atelier de pâine cu maia.
Timp de trei ore veți afla calea pâinii adevărate. Veți măcina grâu și secară la o moară de piatră, veți plămădi și frământa aluat, veți gusta din acea pâine naturală și din alte gustări sănătoase, veți primi în dar o maia pentru a coace pâine acasă. Fiecare doritor va avea posibilitatea să povestească despre tradițiile de coacere a pâinii în familie. La atelier trebuie să aveți o farfurie (bol) pentru frământarea aluatului, o sacoșă, un borcan mic pentru maia, suport pentru notițe. La atelier sunt invitați atât adulții, cât și copiii.
Preț: 250 de lei.
Locul desfășurării: Gastrobar.
Adresa: str. Alexandru Bernardazzi, 66.
Detalii...

15:00 Seminar cu astrologul și psihologul Vijay.
Cum să citești oamenii ca pe niște cărți deschise în doar 15 minute? Cum să-ți afli misiunea, natura și vectorul corect de dezvoltare? Vijay, oaspetele special din Moscova, îți oferă răspunsuri la aceste și multe alte întrebări. Vijay este astrolog, numerolog, parapsiholog și conducătorul Institutului internațional de Cercetare a psihologiei inovaționale din Moscova.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

1 februarie, luni

10:00 Expoziție de inventică și artă "Leonardo da Vinci".
Pentru prima dată în R. Moldova va sosi cea mai vastă expoziție internațională dedicată operelor marelui Leonardo da Vinci. Această expoziție îl reprezintă pe geniul Leonardo ca inventator, om de știință și inginer. Expoziția cuprinde 200 de exponate care deja au călătorit jumătate de glob pământesc. Toate exponatele sunt create de artizani italieni după manuscrisele lui Leonardo, unde au fost folosite tehnici unicale și materiale din Epoca Renașterii.
Preț: luni-vineri — 100 de lei pentru adulți și 80 de lei pentru copii, 70 de lei — pensionari, invalizi, veterani; sâmbătă-duminică — 120 de lei pentru adulți și 90 de lei pentru copii; 70 de lei — pensionari, invalizi, veterani. Copii până la 6 ani — gratuit.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 121A.
Detalii...

11:00 Master-class de confecționare a unui pandativ.
Doamnele sunt invitate la un master-class de confecționare a unui pandativ ce "realizează visele". Acesta va fi confecționat din cristale Swarovski, în tehnica țesutului cu mărgele, acoperit argint sau aur. Numărul de participanți — până la 10.
Preț: 375 lei.
Locul desfășurării: Centrul de formare "AsterArs".
Adresa: str. A. Mateevici, 27.
Telefon: 0 694 4-49-93.
Detalii...

18:00 Modalități de folosire a uleiurilor esențiale.
În cadrul seminarului veți cunoaște o gamă de uleiuri esențiale și beneficiile lor, veți afla cum pot fi acestea utilizate, dar și cum te ajută uleiurile esențiale în diverse probleme de sănătate.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Telefon: 0 692 8-18-93, 0 681 8-10-48.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 174
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.