7 iunie 2017

Afiș 7-11 iunie: Festival de muzică clasică la Orheiul Vechi, carnavalul "Vara Chișinăuiană", târgul pomușoarelor din Moldova

E vară, e mult soare și multă voie bună. Copiii se bucură din plin de vacanță, iar adulții își planifică concediile. Până plecați la mare, bucurați-vă de evenimentele ce se desfășoară în țară. Mai ales că săptămâna aceasta aveți parte de muzică bună în aer liber, târg gastronomic cu căpșuni delicioase, o seară de modă cu branduri autohtone, distracție cu clovni și animatori, carnaval inedit și multe alte evenimente interesante. Detalii în afișul nostru.

Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

30 mai-11 iunie

10:00 Expoziție de lucrări artistice "Crează ca Indigo".
Copiii care frecventează centrul "Indigo" și-au expus lucrările în cadrul unei expoziții. Aveți posibilitate să le admirați și voi.
Locul desfășurării: CC "Baby Hall".
Adresa: str. C. Negruzii, 2/4.
Detalii...

7 iunie, miercuri

16:00 Puzzle night.
Toți doritorii sunt așteptați la Art labyrinth la interacține, atmmosferă plăcută, Puzzle. Vor fi propuse modele, dar, în același timp, sunteți îndemnați să aduceți puzzle-uri ca să le faceți împreună cu alți participanți.
Preț: 10 lei.
Adresa: str. Sciusev, 103.
Detalii...

8 iunie, joi

18:00 Fashion Soiree Resort Collection 2017.
O seară de vară în compania designerilor autohtoni și a unui public select. 13 branduri autohtone vă așteaptă cu colecții inedite.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: Pani Pit.
Adresa: str. 31 august 1989, 115.
Detalii...

18:30 Descoperim împreună Chișinăul pas cu pas.
Acțiune dedicată Zilei internaționale a Copiilor. Obiectivul evenimentului este de a familiariza copiii și părinții acestora cu locurile frumoase din Chișinău, dar și cu problemele orașului prin acțiuni de proactivitate.
Locul desfășurării: Parcul Afgan.
Detalii...

9 iunie, vineri

18:00 Curs de psihologie practică pentru mămici.
Un curs de psihologie practică pentru viitoarele mămici și cele cu pici.Va avea loc prezentarea cursului propriu-zis. În program: calmul și stabilitatea psihologică, statutul de mămică, secretele aromaterapiei.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba Iulia, 168.
Detalii...

9-11 iunie

19:00 Festival de muzică clasică în aer liberă "Descoperă".
În weekend, Orheiul Vechi va fi cuprins de notele distinse ale celor mai rafinate opere de muzică clasică. Festivalul DescOPERĂ va avea loc într-un spațiu rural, parte a Rezervației Cultural Naturale "Orheiul Vechi", care asigură o sonoritate ideală pentru orchestra simfonică și vocile soliștilor de operă.
Detalii...

10 iunie, sâmbătă

13:00 Carnavalul anual "Vara Chișinăuiană".
Excursie teatralizată prin locurile magice ale Chișinăului, familiarizarea veselă cu Genius Loci (duhul orașului), plimbări sub melodia saxofonului și, desigur, ritualuri orășenești de carnaval.
Locul desfășurării: Centrul Istoric al Chișinăului.
Detalii...

15:00 Atelier pentru părinți "Eu ce fac după BAC?".
La atelier veți afla despre: ce ar trebui să știți ca să faceți o alegere corectă, cu să ajutați copilul să facă diferență între ideile impuse de mediu și ceea ce își dorește cu adevărat, ce este scala motivațională, care este cheia unui viitor profesional fericit.
Atelierul va fi moderat de Zinaida Soroceanu, expert cosiliere în educația copiilor.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: Academia "Didactica aplicată".
Adresa: str. Bogdan Voievod, 7, of. 41.
Detalii...

11 iunie, duminică

10:00-15:00 Ziua Copiilor la Planeta Clounella + Stela Popa lansare de carte.
Încă o zi în care se sărbătorește Ziua Copiilor. La eveniment vă așteaptă un program distractiv cu animatori — dansuri, jocuri și emoții de copii. În cadrul evenimentului, prezentatoarea de știri Stela Popa va lansa cea de-a 4-a carte. Evenimentul este gratuit, dar vor fi acumulate fonduri pentru tratamentul unei fetițe.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. G. Enescu, 5.
Detalii...

10:00 Summer Berry Fair.
Târg agro-gastronomic cu pomușoarele Moldovei. Echipa K Lumea a inițiat o serie de de târguri urbane, în care Pomușoarele Moldovei se vor întâlni cu cele mai delicioase rețete de bucate.
Vedeta primei ediții SUMMER BERRY FAIR, este căpșuna, așa că veniți duminică să vă saturați de căpșuni!
Nu ratați Teatrul Gastronomic de la SUMMER BERRY FAIR! În cadrul acestuia nutriționista Victoria Ursu ne va vorbi despre beneficiile consumului de pomușoare locale. Corina Dascălu, fondatorarea Detox Delivery va povesti cum putem folosi pomușoarele pentru a ne menține frumusețea, iar Nata Albot va trăda 3 dintre rețetele sale preferate cu căpșuni, pe care le va oferi spre degustare.
Locul desfășurării: Parcul Catedralei, lângă havuz, intrarea de pe str. Pușkin.
Detalii...

11:30 Master-class de pictură "Dispoziție de mare".

Coordonatorul master-classului este Inga Orehova, profesoară de arte plastice. Activitatea are loc în grup, câte 10 persoane.
Locul desfășurării: ZEN cafe.
Adresa: str. 31 august 1989, 117/2.
Detalii...

12:00 Master-class de confecționare a unui ceas cu propriile mâini.
Participanții vor crea câte un ceas cu propriile mâini. În program: tehnica decupajului direct, crearea unui colaj-retro, tehnica efect Shabby, tehnica pulverizării, istalarea mecanismului ceasului.
Preț: 330 lei. Preț special pentru persoanele care au mai participat la master-classurile organizatorilor.
Adresa: str. 31 august 1989, 24B.
Telefon: 0 793 8-39-49.
Detalii...

12:00 Jocuri de societate.
Pe tot parcursul lunii iunie, în fiecare zi de sâmbătă și dumnică, vor fi organizate jocuri de societate — o posibilitate de a petrece timpul liber distractiv și relaxant. Biblioteca centrală vă pune la dispoziție o varietate de jocuri de societate.
Locul desfășurării: Biblioteca "B.P. Hașdeu".
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 148.
Detalii...

14:00 Educație liberă și criza de la 3 ani. Școala pentru părinți 2.
Sunt invitate persoane implicate în educația copiilor — părinți, bunei, pedagogi, psihologi, lucrători sociali. Întâlnirea se va produce în formatul unei șezători, la un joc de masă.
Discuții liberă la temă, cu moderarea procesului.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: Clubul copiilor "Spiridușii".
Adresa: str. Burebista, 92B.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 187
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.