Elitex — instituție de învățământ privat, genul de activitate al căreia este oganizarea învățământului preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

Servicii și particularități:

9 ani de inovații, tehnologii educaționale și dragoste pentru copii0

9 ani de inovații, tehnologii educaționale și dragoste pentru copii

La fel ca tot ce este nou, Academia Prospera și-a început activitatea cu un experiment și prin cunoașterea unor oameni interesanți. În anul 2012, s-a născut ideea de a crea un produs care nu era încă disponibil în Moldova. Voiam să învățăm copiii, ceea ce cu siguranță nu ar fi studiat la școală – gândirea antreprenorială, alfabetizarea financiară, capacitatea de a implimenta proiecte, de a stabili obiective și de a le atinge.

Astfel, pe 1 aprilie 2012, experți din Kiev au venit la Chișinău cu scopul organizării unui training pentru pedagogi. Anume din acest motiv, 1 aprilie este considerată Ziua de Naștere a Academiei Prospera.

Deja în iuniei 2012, au fost desfășurate 3 schimburi ale Taberei de afaceri, la care au participat primii 90 de copii. Toamna, și-a început activitatea Școala de Business de sâmbătă, cu un program anual de alfabetizare financiară și gândire antreprenorială.

În același an, Academia Prospera în premieră a lansat taberele orășenești. Tabăra ”Harry Potter” a fost prima tabără tematică pentru copii, organizată în Moldova, și de atunci am desfășurat 85 de tabere tematice, la care au participat peste 2,5 mii de copii.

În anul 2013, au fost lansate cursuri intensive – traininguri de orientare profesională, iar ulterior și cursurile ”Mega Mind”, ”Alegerea ta” și ”Testarea profesională”.

În 2015 am elaborat un proiect nou – Școala pentru cei mici ”Prolego”. Astăzi, aceasta este o grădiniță cu drepturi depline, ce numără deja peste 100 de copii absolvenți.

În anul 2016, grație cooperării cu proiectul bulgar ”Matematica distractivă”, au fost lansate cursuri de matematică unice pentru Republica Moldova, preconizate petru copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.

Аcademia Prospera avansează și ține pas cu vremea. În fiecare an, toate proiectele Academiei sunt completate din punct de vedere metodologic, ni se alătură pedagogi tineri cu viziunea lor modernă despre educație, cu o abordare nestandardizată a procesului de instruire a copiilor.

Deja astăzi, fiecare elev care lipsește de la lecție, poate participa în regim online, iar părinții au posibilitatea de a urmări matineele și prezentările, datorită inovațiilor tehnice care au fost introduse la Academia Prospera.

A urmat lansarea unor proiecte individuale la distanță, pe diferite platforme educaționale și a unor noi produse complexe pentru instruirea preșcolarilor și școlarilor din Moldova, și aceeasta nu e tot )).

La mulți ani, Prospera! Toți discipolii noștri, părinții și pedagogii sunt mândria și dragostea noastră, întâlnirea cu voi ne bucură, iar succesul fiecăruia ne face fericiți!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Prospera Academy — Academia pentru copii și adolescenți str. Căpriana 50 (ASEM, bloc C) Tel.: 022 85-70-22, 079 85-70-22 www.prospera.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «De la 3 la 7 ani»

Articole populare a rubricii «De la 3 la 7 ani»