Apa Buna

Articolul se referă la temele:

Top English School of Today (TEST) — școala de limbi străine unde studenții învață limba engleză într-un mediu liber și dinamic.

Cursuri:

Cum ajutăm copilul la efectuarea temelor pentru acasă păstrându-ne calmul? Povestește pedagogul anului V. Vohmeanin0

Cum ajutăm copilul la efectuarea temelor pentru acasă păstrându-ne calmul? Povestește pedagogul anului V. Vohmeanin

În această sâmbătă, la Chișinău se va desfășura a doua ședință deschisă cu părinții la tema: "Tema pentru acasă. Efectuată fără a înnebuni". Toți părinții au posibilitatea gratuit să participe la aceasta. Organizatorul acestui proiect neobișnuit este pedagogul Vladimir Vohmeanin.

Detalii despre scopul acestor adunări de părinți, iar, cel mai important, despre motivul din care părinții ar trebui să participe la acestea — citiți în articolul realizat de portalul Familia.md

Despre autor

Autorul și organizatorul celei de-a doua ședințe deschise cu părinții, Vladimir Vohmeanin, este învățător de clasele primare cu experiență de 12 ani. În practica sa, pedagogul a luat parte la diferite evenimente de natură competitivă și conversațională. Vladimir Vohmeanin se poate lăuda cu o mulțime de distincții:

  • locul 2 la concursul municipal "Învățătorul anului - 2014";
  • locul 1 la concursul municipal "Cel mai bun profesor tânăr de limba și literatura rusă - 2016", la categoria școală primară;
  • locul 1 la concursul internațional "Cea mai bună elaborare metodologică de predare a limbii ruse în spațiul CSI - 2017" și alte premii;
  • prezentarea discursului la tema "Probleme cu caracter educațional a populației vorbitoare de limba rusă în RM" în cadrul sesiunii plenare a ediției a III-a a forului Livadia, care s-a desfășurat sub patronajul Președintelui Consiliului Federației Ruse, V. I. Matvienco.

Premiile câștigate demonstrează faptul că Vladimir Vohmeanin are o poziție de viață activă. Ceea ce solicită și de la discipolii săi!

Fiind absolvent al colegiului pedagogic, Vladimir Vohmeanin s-a angajat în calitate de învățător, dar nici nu-și imagina că își va lega viață de această profesie. Dar dragostea pentru copii și dorința de a oferi ajutor părinților, până în prezent îl motivează pe specialist să atingă noi culmi.

Noul proiect

Un asemenea apogeu, pe bună dreptate poate fi numit noul proiect al pedagogului Vladimir Vohmeanin - ședințe deschise cu părinții. Potrivit afirmației autorului, principala problemă în școli nu este cauzată de elevi sau de faptul că școala de azi este altfel, ci de noul "tip de părinți". Glen Doman în scrierile sale numește asemenea părinți "exaltați". În realitate, actualmente profesorii se confruntă cu dificultăți în comunicarea cu părinții și cu atitudinea părinților față de propriii copii.

În acest context, Vladimir Vohmeanin consideră mult mai important lucrul cu părinții. Doar părinții iubitori și deștepți pot asigura o copilărie fericită. Anume această temă a fost pusă în discuție la prima ședință deschisă cu părinții. Aceasta a fost dedicată subiectului efectuării temelor pentru acasă. Părinții au aflat cum e posibil, în condiții casnice, de a forma la copil acele calități indispensabile pentru ca procesul de efectuarea a temelor pentru acasă să nu se transforme în certuri.

Vladimir Vohmeanin în mod clar a prezentat cum pot fi formate deprinderile respective și a demonstrat cât de valoroase sunt acestea pentru viitorul școlar. A fost atins subiectul independenței și responsabilității, mai bine zis lipsa acestora la școlarii moderni și, ca urmare, nepregătirea acestora pentru viața adultă. Experiența proprie de lucru cu peste o sută de școlari de vârstă mică, precum și experiența de tată (Vladimir are doi copii) au cucerit părinții prezenți la ședință, care au ieșit din sală foarte entuziasmați.

A doua ședință

La întrebarea, de ce a apărut necesitatea organizării unei ședințe repetate la aceeași temă, Vladimir a răspuns modest: "… părinții mă roagă foarte mult să repet … ". Într-adevăr, la prima ședință locurile au fost rezervate foarte repede, iar tema discutată s-a dovedit a fi atât de importantă și voluminoasă, încât mulți părinți au dorit continuarea discuției.

Îi dorim lui Vladimir Vohmeanin succes și vă reamintim că în această sâmbătă, pe 24 februarie, la 11:00, în incinta Centrului Rus de Știință și Cultură va avea loc a doua ședință deschisă cu părinții la tema: "Tema pentru acasă. Efectuată fără a înnebuni".

Grăbițivă să vă înregistrați!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Mai mari de 7 ani»

Articole populare a rubricii «Mai mari de 7 ani»