pazl

Articolul 1: De ce este nevoie de ginecolog? Вероника Василаки Articolul 1: De ce este nevoie de ginecolog?

Articolul se referă la temele:

Scaunele auto pentru copii! Trendurile 20200

Scaunele auto pentru copii! Trendurile 2020

Designul mașinilor, preferințele și obiceiurile șoferilor au evoluat vertiginos în ultimii ani, iar legislația rutieră merge în pas cu inovațiile din domeniul siguranței pasagerilor. Pe lângă setul cunoscut de reguli pentru maturi, tot mai drastice devin stipulațiile despre siguranța copiilor. Și aici nu vorbim doar despre faptul că a crescut vârsta la care obligatoriu trebuie transportați copiii într-un scaun auto sau despre creșterea amenzilor pentru "copiii în brațe", sau pe scaunul din față al mașinii.

Mai concret, vorbim despre cele mai moderne scaune auto și ce le reprezintă. Dacă în urmă cu 10-20 de ani, mașinile echipate cu sistem Isofix erau o adevărată raritate pe drumurile noastre, astăzi este aproape de neconceput să îți transporți copilul altfel decât în condiții de siguranță deplină. Sistemul clasic de fixare cu centurile de siguranță, practic, nu se mai utilizează, în timp ce sistemul de ancorare isofix a devenit omniprezent în mașinile produse recent și va rămâne standardul în domeniu pentru mulți ani de acum înainte. Evident, în 2020 merită să alegi anume un scaun auto isofix pentru micuțul tău, iar în continuare vom atrage atenția la câteva detalii importante în proces.

Scaunele moderne se potrivesc diferitor grupe

La general, există cinci grupuri în care sunt împărțite scaunele auto și care stau la baza utilizării lor corecte: grupa 0, de la naștere la 10 kg, grupa 0+, de la naștere la 13 kg, grupa 1, de la 9 la 18 kg, grupa 2, de la 15 la 25 kg și grupa 3, de la 22 la 36 kg. Scaunele moderne, populare în 2019 și care continuă să fie în topul vânzărilor și în 2020 sunt scaunele ce combină necesitățile mai multor grupe. Printre cele mai populare în rândul părinților sunt scaunele auto 3 în 1 sau chiar 4 în 1, cum sunt cele de marca Joie Every Stage. Astfel, cumperi un scaun auto pentru bebe, iar pe parcursul creșterii îl transformi după necesități.

Materialul contează

La fel cum tot mai populare sunt mașinile sigure, care pe lângă airbaguri extrem de bine proiectate și intens testate au și carcase din aliaje moderne, ultra rezistente, la fel și materialele din care este construit un scaun auto îi determină popularitatea. Scaunele calitative sunt proiectate pentru a oferi securitate copilului prin diminuarea șocului apărut la o coliziune, în special datorită sistemului de protecție lateral integrat și a panourilor integrate. Scaunele menționate anterior, produse de firma Joie, se deosebesc anume prin faptul că oferă o poziție statică copilului grație carcasei de oțel, ceea ce micșorează efectele unui drum accidentat sau virajelor. Centurile, spuma ESP, husele, toate sunt făcute pentru a fi siguri că copilul se simte comod, are o poziție corectă și este în siguranță.

La fel de populare sunt scaunele Nuna REBL PLUS, la fel dotate cu isofix. comparativ cu ultimele generații de scaune auto de la aceeași firmă, acesta este mai puternic atât în rezistența la rupere și tracțiune, cât și la arcuire. Acest lucru se datorează pereților din oțel cu 20% mai groși și cadrului metalic mai rezistent cu 35% față de modelele predecesoare.

Cât despre suprafață, sunt perfecte materialele hipoalergenice și ușor de curățat. Majoritatea scaunelor auto sunt proiectate astfel încât să nu rețină praful, dar curățenia este un punct important când ai de-a face cu micuții. Interiorul trebuie să fie dintr-un material ce păstrează bine forma și nu intervine în poziția normală a coloanei (scaunele moderne au frecvent spumă cu "memorie" anume din acest motiv).

Până la urmă, un scaun modern nu înseamnă culoarea anului, cu siguranță

Nu am pomenit în articol de culori sau fasoane, pentru că cele mai importante inovații țin, până la urmă, anume de siguranță. O ultimă recomandare ar fi să optezi pentru un scaun nou, nefolosit anterior, pentru a fi sigur că micuțul tău este protejat la maximum. Ai grijă de tine și familia ta și fii în trend la capitolul siguranță, pentru că moda vine și trece, dar siguranța contează mereu.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu