Articolul se referă la temele:

Tartă sărată cu ricotta și spanac2

Avem nevoie de:

  • 200 gr de spanac;
  • 200 gr de ricotta (brânză de vaci);
  • 100 gr de parmezan;
  • aluat fraged (2 bucăți);
  • 2 ouă.

Mod de preparare:

  1. Fierbem 200 gr de spanac și îl punem într-o strecuratoare, pentru a stoarce apa din el.
  2. Brânza (ricotta), spanacul, un pic de sare și parmezanul le amestecăm împreună cu 2 ouă.
  3. Așezăm o foaie aluat pe foaia de copt, punem ricotta. Deasupra mai punem o foaie de foietaj și tăiem cu cuțitul (dăm forma soarelui).

Coacem în cuptorul preîncălzit (regim cu ventilație) la 190 grade, timp de 15-20 minute.



Poftă mare! Cu drag, @mama_tiramisu.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu