23 septembrie 2016

Oportunități noi în bibliotecile din Republica Moldova

Începând cu luna septembrie, vizitatorii bibliotecilor din R. Moldova vor avea acces la noi oportunități: internet, servicii electronice, seminare în domeniul tehnologiilor informaționale, lecții de limbi străine.

Toate acestea vor fi posibile datorită campaniei "Ne vedem la bibliotecă!", implimetată în premieră în R. Moldova și desfășurată în toată țara. Scopul acesteia este de a-i informa pe cetățeni despre oportunitățile oferite de bibliotecile din țară. Pe lângă activitățile ce țin de serviciile electronice, în biblioteci vor fi organizate ateliere tematice în domeniul sănătății și agriculturii, activități educative pentru copii și adolescenți, cluburi de interese și inițiative comunitare.

Lansarea campaniei a avut loc deja în biblioteca din comuna Budești, municipiul Chișinău. Campania este organizată de Ministerul Culturii, în parteneriat cu programul "Novateca".


Faceți și copiilor cunoștință cu biblioteca, datele de contact ale bibliotecilor din Chișinău le găsiți aici. Totodată, aflați ce enciclopedii și publicații periodice pentru copii, puteți găsi în bibliotecile și librăriile din capitală.
Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 44
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.