2 ianuarie 2020

Afiș 3-8 ianuarie: Spectacol de Crăciun, petrecere pentru copii la castel, bobinarium

Șirul evenimentelor cu tematica sărbătorilor de iarnă continuă. Pe lângă faptul că în orice zi puteți merge în centrul capitalei, la principalul Pom de Crăciun, în Chișinău mai sunt organizate o mulțime de evenimente și activități interesante. Despre ce este vorba, aflați din acest afiș.

4 ianuarie, sâmbătă

11:00 Bobinarium. Spectacol non-verbal.

Timp de 30 de minute, spectatorii (copii, părinți și bunici), vor deveni martori și participanți ai unui act teatral, în care nu există subiect, dar în care lucrurile și cele mai obișnuite obiecte devin magice, formând, în mâinile actrițelor, o lume plină de sensuri. Spectacolul se joacă cu o atitudine „serioasă”, la fel ca și pentru adulți, dialogul se creează fără drăgălășenii adesea quasi-impregnate în relația cu copiii. Actrițele comunică cu ei de la egal la egal, cu considerație, nu îi distrează, ci îi atrag în joc. Această experiență teatrală va fi un stimulent excelent pentru a construi o relație plină de dragoste și înțelegere cu bebelușul dumneavoastră de la vârsta cea mai fragedă.
Preț: 100 lei - copil, 100 lei - adult.
Locul desfășurării: Club „Arbuz”.
Adresa: str. Sfatul Țării. 9.

12:00 Spectacol caritabil pentru Robert.

Spectacolul ”Povestea lui Moș Crăciun” - jucat în susținerea micuțului Robert. Banii din bilete vor fi îndreptați către Robert, băiețelul cu o boală foarte rară. La eveniment va fi organizată o tombolă caritabilă, vor fi premii.
Telefon: 022 88-21-88.

17:00 Tanti Ludmila Show.

Așa cum o făcea pe timpuri, Tanti Ludmila vă invită în lumea poveștilor, unde vă veți reîntâlni cu Motanul Marcel din „Căsuța cu Povești”, și cu eroii din preferatele desene animate. Fiind un spectacol muzical, veți putea admira micile talente în devenire care vor interpreta hituri naționale și internaționale. De asemenea, spectacolul va avea și un invitat special, trupa „7Klase”.
Copiii până la 4 ani au acces gratuit.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

4 și 5 ianuarie

11:00 Anul Nou sub Căciula lui Guguță.

Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță” a pregătit pentru sărbătorile de iarnă un program inedit. Spectacolul ”Sărutul de gheață” cu matineu pentru copii, surprize, daruri pentru toți, focuri de artificii, dans și voie bună. La sfârșitul evenimentului – sesiune foto cu eroii din spectacol, iar la ieșirea din sală fiece copil va primi câte un cadou de la Moș Crăciun.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță”.
Adresa: str. Maria Drăgan, 1.
Telefon: 0 691 8-55-94.

17:00 A fost odată la castel. Petrecerea copiilor la Castel Mimi.

„A fost odată la Castel” este genericul unui șir de evenimente care se desfășoară la Castel Mimi în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Iar cei mici vor avea parte de un eveniment doar al lor – “Petrecerea Copiilor”. Acolo, ei se vor scufunda într-o lume magică, de poveste și vor da curs distracției. Programul este accesibil și interesant atât pentru copiii mici, cât și pentru cei mai mari, fie că este vorba de copii de doar 2, 3 ani, sau fie că este vorba despre copii de 10, sau chiar 12 ani.
Preț: 150 lei pentru adulți. Copiii de până la 12 ani au acces gratuit la eveniment.
Locul desfășurării: Caselul MIMI.
Adresa: r. Anenii Noi, s. Bulboaca.

5 ianuarie, duminică

17:00 Lecție gratuită de Yoga.

După mesele mai copioase de Revelion, simțim nevoia de a face mai multă mișcare. În acest week-end, aveți posibilitatea să participați gratuit la o lecție de yoga. Este necesar doar să vă înscrieți din prealabil.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.

15:00 Master-class ”Cărți poștale pictate cu acuarelă”.

Atelier pentru copiii cărora le place să confecționeze cadouri cu mânuțele proprii. Picii vor cunoaște tehnici de creare a unor compoziții artistice, vor învăța elementele de bază a desenului în acurarelă, își vor desvolta imaginația. Fiecare copil va crea o ilustrație. Atelierul va fi coordonat de Cristina Botezatu, pedagog cu experiență.
Preț: 175 lei. Preț pentru două persoane - copi+părinte = 300 lei. Toate materialele sunt incluse în preț.
Locul desfășurării: Studio ”Șapte culori ale fericirii”.
Adresa: str. Pușkin, 12.
Telefon: 0 790 2-36- 22, 0 697 -5-77-79.

6 ianuarie, luni

12:00 Matineu + jocuri magice la teatrul ”Licurici”.

Matineu de Anul Nou și spectacolul ”Jocuri magice”. Autor și regia - Titus Jucov. Vârsta recomandată - de la 2 ani. Durata: 1 oră 45 minute.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: Teatrul Republican ”Licurici”.
Adresa: str. 31 august 1989, 121.
Telefon: 022 24-51-66.

7 ianuarie, marți

19:00 Spectacol de Crăciun.

Pe 7 ianuarie 2020, de Crăciunul pe stil vechi, în scuarul Catedralei va fi organizat Spectacolul de Crăciun cu genericul „Creștini, Crăciunul a sosit!" (19:00-23:00).

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 101
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.