11 mai 2016

Afiș 11-15 mai: Ziua internațională a familiei, Sport Fest 2016, festivalul tânărului meșteșugar

Vă așteaptă o săptămână bogată în evenimente pentru toată familia, majoritatea dintre care vor avea loc în aer liber.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

11 mai, miercuri

17:00 Atelier pentru părinți "Creștem copii cu bucurie de viață și cunoaștere de sine".
În cadrul atelierului vor fi puse discuție următoarele teme: teoria atașamentului și cum se dezvoltă acesta pe vârste; cum dezvoltăm măiestria și reziliența copiilor; cum dezvoltăm spiritul responsabilității; ce înseamnă motivația și cum se susține și se dezvoltă; jocul — metodă naturală de învățare; exerciții de comunicare non-violentă și descoperirea nevoilor personale; exerciții practice și de cunoaștere.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: Academia Prospera.
Adresa: str. Căpriana, 50.
Detalii...

12 mai, joi

18:00 UpGrade: Este inteligența emoțională mai importantă decât IQ-ul?
Sunteți invitați la o întâlnire unde veți avea posibilitatea să experimentați câteva exerciții de auto-cunoaștere, de înțelefere a emoțiilor și a empatiei. Pentru a participa la eveniment este necesar să completați formularul de înscriere.
Coordonator: Adriana Boros, psiholog, fondatoarea Clubului Părinților Conștienți.
Locul desfășurării: Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral.
Adresa: str. Vasile Alecsandri, 119.
Detalii...

19:00 Yoga la Dendrariu.
O seară de refacere după o zi de muncă — yoga în aer liber. Trebuie să aveți: saltea pentru yoga, pătură, șervețele. Intrarea este liberă.
Coordonator: Pavel Himeac.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. George Enescu, 5.
Telefon: 0 691 3-80-98.
Detalii...

19:00 Gala de deschidere "Cronograf 2016".
Cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar se va deschide cu filmul "Omul care a salvat lumea" — debutul internațional al lui Peter Anthony în calitate de regizor de lungmetraje. Biletele pentru Gala de Deschidere vor fi procurate separat de abonamente și biletele pentru celelalte zile ale festivalului.
Locul desfășurării: Centrul Cultural "Odeon".
Adresa: str. M. Eminescu, 55.
Detalii...

13 mai, vineri

9:00 Colectarea de Primăvară a deșeurilor electronice.
Sunteți invitați în sectorul Sculeni al capitalei, să reciclați echipamentele electronice uzate și defectate. Deținătorii de echipamente voluminoase, care locuiesc în sectorul Sculeni, pot comanda evacuarea gratuită de la domiciliu apelând preventiv la numărul de telefon: 022 81-14-14.
Locul desfășurării: Pacrul "La Izvor".
Detalii...

18:00 Expoziție de acuarelă și grafică cu scop caritabil.
Vernisajul expoziției de pictură și grafică a artistului plastic Olesea Caus. Expoziția va fi lansată cu scop caritabil, cu scopul de a susține și a oferi ajutor animalelor fără adăpost aflate în grija Fundației Laika. În seara evenimentului va fi amplasată o boxă, astfel ca toți doritorii de a susține Fundația să aibă ocazia de a contribui cu un ajutor material. Totodată, lucrările expuse vor fi și cu vânzare, iar o parte din banii colectați din venit, vor fi donați Fundației pentru cheltuielile zilnice necesare.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

14 mai, sâmbătă

11:00 Atelier "Modul de viață în timpul alaptării".
Consultanta în alăptare, Olga Gutium va vorbi despre: procedurile de îngrijire și de înfrumusețare compatibile și incompatibile cu alăptarea; sportul în timpul alaptării; alimentația unei mame care alaptează; cum stoarcem laptele dacă avem nevoie să lipsim de acasă; tratamente, proceduri, intervenții și manipulări medicale permise în timpul alaptării.
Preț: 150 de lei.
Locul desfășurării: Slim Expert.
Adresa: str. Calea Ieșilor, 39.
Telefon: 0 607 8-11-18.
Detalii...

11:00 Atelier de creație "Pictură pe sticlă".
La atelier copiii vor cunoaște un alt tip de pictură, nu doar pe tradiționala hârtie, dar și pe sticlă. La finalul atelierului, picii vor pleca acasă cu un adevărat tablou presonalizat. Atelierul este prevăzut pentru copii de 4,6-12 ani.
Preț: 95 de lei. Prețul include materialele și o gustare.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Telefon: 022 44-61-62, 0 601 5-50-18.
Detalii...

12:00 Celebrăm Ziua Europei și concursul Eurovision în stil suedez.
O zi plină de activități, care se fă încheia cu difuzarea live a finalei Eurovision 2016.
În program: Workshop cu DJ Syster, lecții de limba suedeză, dansuri, difuzarea live a concursului Eurovision.
Locul desfășurării: Parcul "Ștefan cel Mare".
Detalii...

13:00 Ne pregătim copilul de școală — atetlier pentru părinți.
Acest atelier se adresează părinților cu copilași care urmează cât de curând să devină școlari.
Teme puse în discuție: ce înseamnă un copil pregătit de școală; de ce copiii se acomodează greu la școală și cum să depășim această situație; cum poți comunica cu copilul ca el să se simtă iubit, acceptat, respectat, în siguranță; cum organizăm procesul de pregătire a temelor și cum depășim barierele la această etapă; mici secrete despre învățarea eficientă.
Preț: 150 de lei.
Locul desfășurării: Academia "Applied Scholastics".
Adresa: str. București, 79.
Detalii...

14:00 Master-class "Smoothie party".
Un eveniment frumos și util pentru sănătate. În cadrul acestuia veți avea posibilitatea să aflați metodele prin care veți putea să vă alimentați gustos și sănătos, veți afla recete de băuturi benefice, veți putea gusta din ele, veți afla despre proprietățile benefice ale consumului de smoothie și smoothie bowls.
Preț: 75 de lei.
Locul desfășurării: The Health Sport.
Adresa: str. 31 august 1989, 16.
Telefon: 0 693 9-40-80.
Detalii...

14-15 mai

11:00 Sport Fest 2016.
Evenimentul cu tematică sportivă reprezintă continuarea proiectului Kids Sport Fest, însă acesta se va desfășura în formatul unui iarmaroc de divertisment sportiv. Totodată, în cadrul evenimentului, va avea loc Campionatul deschis al Moldovei la powerlifting. La Sport Fest 2016 veți avea parte de: tir cu arcul, scrimă cu săbii moi, cross-fit, tenis, tir cu laser, zumba, zonă de joacă pentru copii.
Locul desfășurării: Grand Hall.
Detalii...

11:00 Festivalul tânărului meșteșugar.
Asociația Obștească "Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău’" vă invită la cel mai grandios Festival din această primăvară — "Festivalul Tânărului Meșteșugar". Acesta are scopul de a promova valorile naționale. În cadrul Festivalului, tinerii meșteșugari își vor etala talentul în domeniul meșteșugăritului. Așadar, în cadrul evenimentului vor fi organizate: ateliere de lucru, expoziții, o tombolă cu premii etc.
Locul desfășurării: Strada pietonală Eugen Doga.
Detalii...

15 mai, duminică

9:00 DAAC Velo Race 2016.
Startul se va da tradițional în parcarea de la Megapolis Mall Everest. Totodată, în cadrul evenimentului va avea loc o cursă de cicliști pe străzile orașului cu scopul de a promova practicarea mersului pe bicicletă ca mijloc de transport public. Se propune de a parcurge o distanță de 10 km pe străzile din sectorul Ciocana. La cursă sunt invitate toate persoanele pe biciclete și cu bună dispoziție. Participarea este gratuită, iar în baza tichetelor de înscriere la start se va organiza o tombolă cu premii de la organizatori.
Taxa de înscriere: 140 de lei.
Locul desfășurării: Megapolis Mall.
Adresa: str. M. Sadoveanu, 42/6.
Detalii...

10:00 Run Pink 2016.
RunPink — este o cursă (marș sau fugă) de 2.5 km sau 5 km. Vino să susținem femeile ce luptă cu cancerul mamar în date de 15 mai 2016 la Valea Morilor. Banii adunați în urma vânzării de tricouri vor fi donați pentru fabricarea de peruci.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

10:00 Dar din Dar Bazaar.
La Dar și Dar Bazaar sunteți așteptați cu haine, încălțăminte, accesorii sau alte lucruri de care nu mai aveți nevoie și doriți să le vindeți la prețuri mici.
Locul desfășurării: La Roma Club.
Adresa: str. Albișoara, 40/1.
Telefon: 0 692 9-29-99.
Detalii...

11:00 Ziua Internațională a Familiei.
Evenimentul este organizat cu scopul accentuării importanței familiei și promovării valorilor acesteia.
Preț: 350 de lei.
Locul desfășurării: Complexul turistic "Costești".
Telefon: 0 691 3-80-42.
Detalii...

11:00 Ziua Internațională a Familiei în PMAN.
Un eveniment frumos și așteptat de toți cei care își iubesc familia. Sărbătoarea va începe pe str. Izmail cu cun marș solemn condus de orchestră. Va urma un concert cu program distractiv: flash mob, evoluarea interpreților autohtoni (Ion Suruceanu, Igor Cuciuc, Adrian Ursu, Mariana Mihăilă, Veaceslav și Ramina Spinu etc), concursuri, jocuri distractive, premii pentru copii și părinți.
Locul desfășurării: Piața Marii Adunări Naționale, Scuarul Arcului de Triumf.
Telefon pentru informații: 0 605 3-25-54, 0 682 2-88-73, 0 785 2-51-24.
Detalii...

17:00 Pentru prima dată la Chișinău "Purcelușa Peppa își adună prietenii".
Purcelușa Peppa invită copiii la o mare sărbătoare. Copiii vor urmări un show minunat, dar și vor avea posibiliatatea să se joace cu Peppa, să participe la un show de hârtie, să afle multe lucruri noi și utile.
Preț: 180 de lei.
Locul desfășurării: Mary Poppins Learning Centre.
Adresa: str. Dacia, 5.
Telefon: 0 783 0-30-24.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 423
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.