Elitex — instituție de învățământ privat, genul de activitate al căreia este oganizarea învățământului preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

Servicii și particularități:

Noul program al circului din Chișinău. Control al calității0

Încă în luna mai, a avut loc un eveniment mult așteptat de mulți dintre noi — a revenit Circul.

Da, a fost restabilită doar sala mică, iar biletul de intrare nu mai costă 2 ruble — dar, Circul este cu adevărat circ cu literă mare.

La drept vorbind, după programul de debut cu participarea celebrei Eva Julia Christie din Norvegia, îmi era puțin frică să merg din nou acolo. Au fost stabilite standarde prea ridicate.

Dar, noul program "Circul copilăriei mele" s-a dovedit a fi, în opinia mea, mult mai interesant și mai bogat decât cel de debut.

Eu, probabil, n-am fost un copil obișnuit — dar, numărul de circ preferat a fost — prestația în aer a gimnaștilor. Nu voi uita niciodată, cum urmăream cu sufletul la gură cascadoriile periculoase prezentate sub cupolă.

Programul "Circul copilăriei mele" include tocmai patru numere de acest gen: gimnastă aeriană; gimnast care demonstrează anumite exerciții pe un lanț și sare pe o trambulină; evoluare în pereche cu sărituri primejdioase în aer de pe trapez în mâinile puternice ale unui gimnast și prestația senzuală a unui cuplu de gimnaști în aer pe pânză.

Copiii mei mă întrebau permanent: este dificil? este periculos? Bineînțeles, în spatele unei asemenea frumoase prezentări, a plasticității și coerenței, se află o muncă uriașă și risc constant. Și, deși zâmbetul nu dispare de pe chipul artiștilor, toate elementele executate în aer, necesită un efort enorm.

În general, orice număr de circ reprezintă o muncă uriașă. Prestația animalelor — boala mea, dar copiii, la orice program de circ nu ar merge, întotdeauna așteaptă ieșirea animalelor.

În pofida faptului că la gimnaștii aerieni ei priveau profund mirați împreună cu mine, nu le venea să creadă că se poate merge pe un monociclu gigant, priveau nedumeriți cum iluzioniștii își schimbă într-un ritm extrem de rapid hainele și măștile, nu se puteau opri din râs la fiecare ieșire a clovnului și a evoluării amuzante și mega-dificile a acrobaților pe trambulină, ieșind de la circ — ei totuși, necontenit vorbeau despre struț, maimuțe, câinișori, papagal, pelicani și alte animale de companie ale dresoarei din Ucraina, Iulia Cravcenco.

Dar, trebuie să exprimăm toată recunoștința artiștilor — de la animale nu se mai cer lucruri supranaturale — maimuțele urcă pe liane, se joacă cu mingiuța; celelalte animale, în general, pur și simplu ies în aerenă și efectuează cercul onoarei.

Poate, unora le pare puțin — dar, copiilor le este mai mult decât suficient. Să vezi la o distanță de jumătate de metru un porc-spinos — este culmea fericirii, chiar dacă acesta n-a stat într-un picior.

De asemenea, nu pot să nu menționez modul în care a fost regizat programul. Pauzele dintre numerele artistice sunt suplinite fie cu ieșirea clovnilor, fie cu evoluția unui show-balet. Nu sunt întreruperi de muzică. Costumele sunt strălucitoare. În genere, toată acțiunea s-a montat într-un spectacol armonios. Pentru aceasta, exprim un mare MULȚUMESС.

Pentru revenirea în copilărie și pentru faptul că acum copiii mei au și vor avea un adevărat Circ!

Aș vrea să închei pe această notă pozitivă, dar nu pot să nu fac o observație. De această dată — spectatorilor. Mă adresez celor, care planifică să meargă la Circ.

Vă rog, nu întârziați la spectacol, nu rugumați pe tot parcursul prezentării și, pe cât e posibil, coduceți copiii la wc înainte de spectacol sau în timpul antractului.

Closete sunt multe și acestea sunt curate.

În general, în incinta circului este foarte confortabil. Există atât posibilitatea de a îmbuca ceva, cât și de a cumpăra anumite mărunțișuri.

De această dată, a existat posibilitatea de a face fotografii cu clovnii (20 de lei pentru o fotografie) și să te joci la un enorm Angry Birds (30 de lei — 6 lansări)

Iar, după spectacol, înainte de a ieși din sală — așteptați până artiștii părăsesc arena. Deoarece, 2 minute nu hotărăsc absolut nimic — iar artistului, care a ieșit pentru a se închina în fața spectatorilor, îi este neplăcut să privească spatele celor de la ieșire.

Vă mulțumesc tuturor. Aștept cu mare nerăbdare prestația de iarnă — se promite un spectacol pe gheață — iată așa!!!

Notă:

Ce: clovn, acrobați pe trambulină, gimnaști aerieni, iluzioniști, ciclist, câini dresați, animale exotice.
Când: 26 septembrie-2 noiembrie.
Timpul prezentării: vineri, 18:00; sâmbătă, duminică la 12:00, 16:00.

Unde: Arena Mică a Circului, str. Renașterii Naționale, 7.
Telefon: 022 31-00-07, 0 676 0-57-07.

Prețul biletelor: de la 180 de lei până la 250 de lei. Gratuit pentru copiii până la 3 ani (fără loc).
Biletele pot fi procurate de pe site-urile www.circ-chisinau.md, www.iticket.md și de la casele circului.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Comentarii 1

Sortare
  • Nou
  • Anterior
  • 11 oct. 2014 12:16 #1 Andrei Locoman

    Multumim frumos pentru apreciere si cuvinte frumoase! Noi echipa Circului din Chisinau va promitem si pe viitor ca toti spectatorii nostri vor beneficia de servicii calitative,programe profesioniste. Va asteptam cu drag si la urmatoarele programe !!!

    Răspundeți
Indigo mamapapa

Noutățile partenerilor

Noutăți

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «De la 3 la 7 ani»

Articole populare a rubricii «De la 3 la 7 ani»