Articolul se referă la temele:

International Language Training Center — lumea comunicării și a cunoștințelor, lumea prietenilor și a bunei dispoziții!

Cursuri de limbi străine:

Zece desene animate pe care le puteți viziona împreună cu toată familia0

Zece desene animate pe care le puteți viziona împreună cu toată familia

Cărui copil nu-i plac desenele animate? Încă de la o vârstă fragedă, picii adoră să-și petreacă timpul în fața televizorului, vizionând desenul animat preferat. Dar, la fel cum alegem îmbrăcămintea, jucăriile, cărțuliile pentru copil, trebuie să acordăm atenție sporită și desenelor animate pe care le prevesc cei mici. Acestea trebuie selectate în funcție de vârsta copilului, dar și a mesajului pe care-l transmit.

În continuare vă prezentăm zece desene animate calde, educative și amuzante pe care ați putea să le vizionați împreună cu toată familia.

Lorax — Protectorul pădurii (2012)

Peripețiile unui băiat de 12 ani care caută acel lucru unic care îi va aduce afecțiunea fetei de care s-a îndrăgostit. Pentru a-l descoperi, el trebuie să afle care e povestea morocănosului, dar simpaticului Lorax, care se luptă pentru a-și proteja lumea în care trăiește.

Inside Out — Întors pe dos (2015)

Viața lui Rișey, o fetiță veselă și plină de griji este dată peste cap atunci când ea trebuie să-și ia rămas bun de la copilăria fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. În acest moment, emoțiile ei preiau inițiativa, spre nemulțumirea părinților depășiți de situația fetiței. Furia, dezgustul, frica, tristețea și bucuria se ceartă, colaborează și se pierd în discuții în contradictoriu, în încercarea de a o face pe Riley să meargă mai departe și să-și găsească prieteni noi.

Bunul Dinozaur (2015)

După ce un eveniment traumatic tulbură un Apatosaurus plin de viață pe nume Arlo, acesta pornește într-o călătorie remarcabilă, câștigând un însoțitor surprinzător — un băiețel.

Zootopia (2016)

În orașul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. Polițistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin țintele unei conspirații, sunt obligați să lucreze împreună și descoperă că și dușmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

Singuri acasă (2016)

O comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi.

Moana-Vaiana (2016)

Cu două milenii în urmă, Moana (o navigatoare înnăscută), pornește în căutarea unei insule legendare din Oceania. Atunci îl întâlnește pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze Oceanul dezlănțuit, în aventura ei plină de experiențe neobișnuite. Miza — ceea ce găsește pe insulă ar putea-o ajuta pe Moana să-și salveze familia.

Cine-i șef acasă (2017)

O poveste comică despre impactul pe care-l are sosirea unui bebeluș în familie, din perspectiva unui puști naiv de 7 ani cu o imaginație bogată, pe nume Tim. Cu un mesaj subtil, dar cu un puternic impact emoțional despre importanța familiei, The Boss Baby: Cine-i șef acasă? este o comedie autentică și originală, potrivită pentru toate vârstele.

Coco (2017)

Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ținut al Morților. Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector. Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generații în familia lui Miguel.

Yeti — Omul zăpezilor (2019)

Yeti — Omul Zăpezilor s-a rătăcit prin lumea noastră modernă, și acum are nevoie disperată de ajutor ca să se poată întoarce în lumea lui magică și plină de zăpadă.

Onward — Tot înainte (2020)

În prim-plan este un elf al cărui tată a murit înainte ca el să se nască. Nesigur pe el și introvertit, Ian tânjește să fie încrezător și puternic și trăiește cu impresia că ar fi avut ambele calități dacă ar fi crescut alături de tatăl său. Ian se trezește, la împlinirea vârstei de 16 ani, că vrea — mai mult ca oricând — sa fie mai bun și mai îndrăzneț, așa cum își imagina că a fost tatăl lui.

Dacă vă este dor de desenele animate din copilărie, vedeți topul desenelor animate sovietice. Iar, într-un alt articol vă prezentăm o listă de desene animate care învață copiii să protejeze natura.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Dezvoltare»

Articole populare a rubricii «Dezvoltare»