International Language Training Center — lumea comunicării și a cunoștințelor, lumea prietenilor și a bunei dispoziții!

Cursuri de limbi străine:

Mini-grădiniță sau grădiniță cu program scurt la Chișinău. Prezentarea opțiunilor și prețurilor11

Actualmente multe mămici refuză să-și dea copilul la o grădiniță cu program obișnuit. Cauzele sunt multiple — antipatia pe care o are mama față de sistemul din grădinițe, lipsa dorinței de a se despărți de micuț pentru toată ziua, posibilitatea și voința de a se preocupa de sine stătător de dezvoltarea copilului, starea de sănătate a copilului sau dificultățile apărute în procesul de adaptare la o grădiniță obișnuită.

Indiferent de cauză, cele mai multe dintre aceste mame, odată cu trecerea timpului, se convig de faptul că să ții copilul acasă toată ziua sau să stai o zi întreagă lângă copil — nu este cea mai bună opțiune. În primul rând, micuțul totuși trebuie să se obișnuiască cu colectivitatea de copii, cu regimul de activități — doar nu mai e mult până la școală. În al doilea rând, cât de educată nu ar fi mama, ce studii nu ar avea, ea nu va putea oferi copilului acel volum și acea profunzime de cunoștințe pe care i le vor oferi 3-4 specialiști diferiți. În al treilea rând, atât mama, cât și copilul au nevoie periodic să se afle o anumită perioadă în locuri diferite. Și, cu cât copilul e mai mare, cu atât acest interval de timp trebuie să fie mai mare.

Anume din acest motiv, în ultima perioadă, mini-gărinițele sau grădinițele cu program scurt câștigă popularitate. În acest articol, am adunat informația necesară pentru a vă înlesni procesul de căutare a celei mai bune opțiuni pentru familia dumneavoastră.

Atenție! Prețurile și condițiile prezentate în articol, sunt actuale în momentul publicării materialului, dar se pot modifica în orice moment. Vă rugăm să confirmați informația prin telefon, înainte de programarea unei vizite la centrul selectat.

Botanica

Elitex

Vârsta copiilor: de la 1,5 ani (grupa creșă) până la 7 ani.
Numărul de persoane în grupă: 12-16 copii.
Limba de predare: română.
Program și taxe:
Program prelungit — luni-vineri, 8:00-18:00 — 4500 lei, cu 4 mese incluse și 4 specialiști: logoped, muzică, coreografie, engleză.
Program scurt — luni-vineri, 8:00-13:00 — 2500 lei cu 3 mese incluse și 4 specialiști: logoped, muzică, coregrafie, engleză.
Abonament de 12 vizite — de la 10:00-13:00, 3 zile pe săptămână a câte 3 ore — 1200 lei (inclusiv gustarea de fructe și prânzul, și specialiștii).
Abonament de 8 vizite — de la 10:00-13:00, 2 zile pe săptămână a câte 3 ore — 960 lei (inclusiv gustarea și specialiștii).
Activități curriculare — care le realizăm sunt: cunoașterea mediului înconjurător, dezvoltarea vorbirii, matematica, scris, logică, ABC, educația muzicală, educația fizică, educația artistico-plastică, educația ecologică, educația pentru familie și societate, datini și obiceiuri naționale, educația rutieră și bunele maniere.
Personalul didactic al grădiniței este de specialitate (educatoare absolvente de universități și colegii pedagogice și/sau facultatea de limbi străine sau psihologie), cu bune cunoștințe ale pedagogiei alternative.
Activități opționale — cu profesori de specialitate de două ori în săptămână fiecare — consiliere psihologică/logopedică, limba engleză, educația creștină, lecția de coregrafie și educația muzicală la pian.
Activități recreative organizăm în fiecare lună cum ar fi: plimbări în parc, vizite la Grădina Zoologică , vizionarea spectacolelor de teatru, planetarium, vizite la muzee etc.
Masa: patru mese incluse — micul dejun, gustare de fructe, prânz, cină. Bucătărie proprie și meniu în stil tradițional.


Centrul educațional "Academica"

Program "Mini Școală" pentru copii de la 4 până la 6 ani. Activitățile se desfășoară de 5 ori pe săptămână, de la 8:30 până la 12:30. În program: bazele gramaticii, matematica, limba engleză, dezvoltarea vorbirii, copiii efectuează proiecte de creație, la fel învață să cânte și să danseze.
La centrul "Academica", copiii învață să citească în baza metodei de autor elaborată de Pedagogul Nicolae Zaițev. Metoda respectivă bucură copilul și nu are niciun impact negativ asupra sănătății sale. Materialul didactic este prezentat în formă de joc. Copiii se pot juca atât individual, cât și în grup.

Telefon: 079 00-43-53
Adresa: str. Valea Trandafirilor, 24А

Mary Poppins Learning Centre

Vârsta copiilor: de la 2,5 până la 5 ani. Grupele sunt formate conform vârstei copiilor: 2,5-3,5 ani, 3,5-5 ani.
Numărul de persoane în grupă: până la 7 persoane.
Limba de predare: rusă.
Program: luni, miercuri, vineri, de la 10:00 până la 13:00.
Preț: lecția de probă — 90 de lei, o lecție — 100 de lei, 12 activități — 1080 lei; abonament 8 lecții — 720 de lei.
Activități: bazele matematicii (calcularea, principalele fuguri geometrice), dezvoltarea vorbirii, mediul ambiant, logoritmică, dezvoltarea motoricii fine și grosiere, creație, limba engleză.


Academia internațională pentru copii "FasTracKids" (Botanica) — mini-grădiniță

Vârsta copiilor: mini-grădiniță — 2-4 ani.
Numărul de persoane în grupă: până la 12 copii, care sunt supravegheați de 1 pedagog + 1 dădacă.
Limba de predare: grupe cu predaare în limba rusă și în limba română.
Program: luni-vineri, 8:30-12:30, (sunt grupe cu regim prelungit, de la 8:30 până la 18:00).
Preț: 2700 de lei pe lună (în grupa cu regim prelungit — 4600 lei pe lună).
Activități: lecțiile de dezvoltare se desfășoară în subgrupe, în funcție de limba vorbită. Jocuri, creație, muzică, plimbări în colectivele comune.
Masa: micul dejun, gustarea (fructe, ceai și biscuiți) și prânzul complet.
Suplimentar: Ziua de probă până la prânz costă 150 lei, toată ziua — 165 lei. Înscrierea din timp este obligatorie.
Taxa de intrare este de 500 de lei pe an (suma poate fi achitată în câteva etape).


Academia internațională pentru copii "FasTracKids" (Botanica) — mini-școală

Vârsta copiilor: mini-școală pentru copii — 3-7 ani. Grupele sunt structurate conform vârstei copiilor.
Numărul de persoane în grupă: până la 12 copii.
Limba de predare: grupe cu predare în limba rusă și limba română.
Program: luni-vineri, 8:30-12:30 (sunt și grupe cu regim prelungit, 8:30-18:00).
Preț: 2700 lei pe lună (în grupele cu regim prelungit — 4400 lei pe lună).
Activități: pe parcursul săptămânii se desfășoară lecții de matematică educativă, dezvoltarea limbajului, alfabet, creație, dans, muzică, studierea limbii engleze, studierea limbii române și programe de dezvoltare intelectuală elaborate de Fastrackids.
Masa: se oferă trei mese pe zi și 2 gustări (fructe, ceai, biscuiți).
Suplimentar: Ziua de probă până la prânz costă 100 lei, toată ziua — 150 de lei. Este obligatoriu să vă înscrieți preventiv.
Taxa de intrare este de 500 de lei pe an (suma poate fi achitată în câteva etape).


Studio de dezvoltare pentru copii "Țara de Nisip" — Botanica

Vârsta copiilor: de la 3 până la 6 ani — grupă comună, sarcinile sunt împărțite conform vârstei.
Numărul de persoane în grupă: 5-7 copii.
Limba de predare: rusă.
Program: 3 ori pe săptămână (luni-miercuri-vineri), de la 9:30 până la 12:30.
Preț: 120 de lei pe zi (toate materialele sunt incluse în preț).
Activități: activitățile desfășurate au drept scop dezvoltarea potențialului creativ al copilului, a aspectelor cognitive ale acestuia, orizontului de cunoștințe, dezvoltarea motoricii fine și grosiere, a vorbirii, atenției, imaginației și perseverenței.
Masa: este necesar să aduceți propria mâncare, se oferă doar biscuiți și apă.
Suplimentar: este nevoie de încălțăminte de schimb.


Centrul de dezvoltare creativă a copiilor și adolescenților "Indigo"

Program: 5 zile în săptămînă (de luni pînă vineri) de la 9:00-15:00 (4, 5 și 6 ore/zi) .
Preț: 25 lei/oră în program, 50 lei/ oră program individual.
Vîrsta: 3-7 ani.
Instruire: in limba română.
Activități: citire, lectura pe de rost a poeziilor, montare de spectacole, desen, modelare, muzică, coregrafie, dezvoltarea vorbirii, dezvoltarea abilităților matematice, familiarizarea cu lumea înconjurătoare și formarea culturii ecologice, formarea și dezvoltarea valorilor umane și naționale prin prisma relațiilor de familie și sociale, jocuri de logică, filozofia pentru copii, conversații cognitive și creative. Trecere dinamică de la o activitate la alta, în timpul odihnei active a copiilor.
Masa: este preconizată pauză de masă, alimentația este asigurată de părinți.

Clubul Copiilor "Spiridușii"

Vârsta copiilor: 2-7 ani.
Numărul de copii în grupă: până la 8 copii.
Limba de predare: română.
Program: regim scurt — 8:30 - 13:00, regim extins — 8:30 - 18:00.
Activități:dezvoltarea motricității, jocuri active, jocuri în aer liber, activități matematice, dezvoltarea citit-scrisului, dezvoltarea vorbirii, cunoașterea mediului, educația pentru societate, educația muzicală, educația plastică, limba engleză. Activitățile se desfășoară în formă de joc, conform programelor curriculare preșcolare, ajustate și completate. Instruirea și educația se efectuează prin activități integrative ce facilitează dezvoltarea liberă și multilaterală a personalității copilului.
Alimentație: 2 gustări, 2 mese.
Specific: Educație în stil familial, psihocorecția comportamentului, ajutor în integrarea socială, suport în educație pentru părinți, condiții apropiate de cele casnice, curte separată îngrădită.


Centru

Leader Land

Centru pentru copii în care au fost create condiții perfecte pentru a petrece timpul în confort, pentru dezvoltarea armonioasă și formarea cu succes a copiilor.

În cadrul centrului, pentru copii a fost creat un mediu sănătos, ecologic. Podele de plută – material natural, termoizolant, care nu permite să se adune praf. După ore, în clase sunt conectate dispozitive bactericide, care contribuie la eliminarea virușilor. Datorită sistemului modern de ventilație, aerului proaspăt mereu pătrunde în încăperile instituției, fără aerisire și curent.

Programa educațională este elaborată conform Standardelor Naționale, cu suportul softurilor educționale pe tablele smart.

Atmosferă agreabilă, până la 12 copii în grupă, atenție maximă acordată de profesor fiecărui copil în parte. Siguranță și supraveghere video. Cadre didactice care își efectuează activitatea cu entuziasm și dragoste, și care tind permanent spre dezvoltare.

Activitățile de pregătire pentru școală se desfășoară zilnic, de luni până vineri, de la 8:30 până la 12:30. Matematica, citirea, limba engleză, arta vorbirii, literatura, cunoașterea mediului ambiant, ”Eu și Societatea”, arte plastice, muzică, coregrafie. Logopedie, o mulțime de cursuri opționale pentru copii cu diferite interese și talente – educația financiară, ceramică, laborator etc.

Grupe: predare în limbile română și rusă.
Vârsta: de la 3 ani.

Academia internațională pentru copii "FasTracKids" (Botanica) — mini-școală

Vârsta copiilor: mini-școală pentru copii — 3-7 ani. Grupele sunt structurate conform vârstei copiilor.
Numărul de persoane în grupă: până la 8 persoane.
Limba de predare: grupe cu predare în limba română și rusă.
Program: luni-vineri, 9:00-12:30 (sunt și grupe cu regim prelungit, 9:00-18:00). Activitățile în grupele de 6-7 ani încept la ora 8:30.
Preț: 2400 lei pe lună (în grupele cu regim prelungit — 3900 lei pe lună).
Activități: lecțiile de dezvoltare se desfășoară în subgrupe, în funcție de limba vorbită — matematica, dezvoltarea vorbirii, gramatica, lecții de creație, dansuri, taekwondo, artă și șah, plimbări.
Masa: se oferă trei mese pe zi și 2 gustări (fructe, ceai, biscuiți).
Suplimentar: Ziua de probă până la prânz costă 80 de lei, toată ziua — 130 de lei. Este obligatoriu să vă înscrieți preventiv.
Taxa de intrare este de 500 de lei pe an (suma poate fi achitată în câteva etape).


Elite Academia

Vârsta copiilor: de la 2 până la 7 ani. Grupele sunt împărțite conform categoriilor de vârstă — 2-3 ani, 3-5 ani, 5-7 ani.
Numărul de persoane în grupă: până la 14 copii.
Limba de predare: română și rusă.
Program: luni-vineri, 9:00-16:00.
Preț: 30 de zile calendaristice — 3000 de lei. Suplimentar se achită masa.
Activități: muzică+ritmică, jocuri active, origami, modelare, arta teatrală, cunoașterea lumii, dezvoltare timpurie, matematica, limba română, terapie prin povești, bunele maniere, limba engleză și pregătire pentru școală.
Masa: la ora 11:00 se propune o gustare (biscuiți, suc).
Suplimentar: încălțăminte de schimb; pentru copiii până la 3 ani — îmbrăcăminte de schimb.


Centrul de dezvoltare "Little People"

În cadrul centrului "Little People" se consideră că copiii trebuie să fie educați și instruiți astfel încât să se poată evalua singuri, să învețe cum să se respecte și să valorifice asemănările și diferențele dintre ei.

Calitatea procesului de instruire și atmosfera agreabilă pentru copii sunt asigurate, în condiții bune, de personalul selectat al centrului, format din cadre didactice calificate. Sănătatea copiilor este susținută și verificată sistematic de către asistenta medicală.

Vârsta copiilor: 1.9- 6 ani.
Numărul de copii în grupă:15.
Limbi de predare: rusă și română.
Program: 7:45 -12:00; 7:45-13.00; 7:45:18:00.
Activități: conform curriculei prescolare + optionale (inot, muzica si dans, gimnastica, arta vorbirii, limba engleza, program pici si mamici, weekend club (bunele maniere), curs de teatru „micii papusari „ curs de pictura, petreceri tematice.


Râșcani

Educentru

O echipă de profesioniști cu experiență și cunoștințe în domeniile psihologie, psihopedagogie, pedagogie, educație timpurie și artă. Programe educaționale noi și absolut diferite de ce oferă școala, grădinița tradițională sau alte Centre Educaționale. Oferim copiilor oportunitatea de a-și forma o gândire flexibilă, orientată spre umanitate, responsabilitate și schimbare pozitivă. Misiunea noastră este să oferim copiilor din Republica Moldova posibilitatea de a-și descoperi potențialul intelectual, prin dezvoltarea plăcerii de a învăța, de a cerceta și a crea la orice etapă de vârstă.

Servicii: Minigradinita; curs de Teatru si actorie; pregatire pentru scoala, engleza, educatie timpurie, scoala de arte, logoped, psiholog.
Beneficiari: Copii cu vârste cuprinse între 2-8 ani.
Program: luni-vineri: 8:00-18:00; sâmbătă: 09:00-14:00.

Adresa: str. Studentilor 9/17, tel 079 21-77-11;
bd. Mircea Cel Batrin 13/1 tel. 078 822-400

Scăpărici

Grădinița privată ”Scăpărici” propune un program divers și dinamic de dezvoltare timpurie pentru copii. La ”Scapărici”, fiecare copil este ajutat să-și atingă la maxim potențialul, să devină independent, un copil capabil de a respecta lumea din jur și de a se adapta la o societate mereu schimbătoare.

Grădinița privată ”Scăpărici” propune un program divers și dinamic de dezvoltare timpurie pentru copii. La ”Scapărici”, fiecare copil este ajutat să-și atingă la maxim potențialul, să devină independent, un copil capabil de a respecta lumea din jur și de a se adapta la o societate mereu schimbătoare.

Vârsta: 2-6 ani.
Numărul maxim: 12 copii.
Program:
8:30 - 12:30 program scurt.
8:00 – 18:00 program complex.

Programul este structurat pe 5 module:

 • Dezvoltarea fizică a sănățății și igienii personale;
 • Dezvoltarea socio-emoțională;
 • Abilități de atitudine și învățare;
 • Dezvoltarea limbajului, comunicării și a premiselor citirii și scrierii;
 • Dezvoltarea cognitivă și cunoașterea lumii.

Grădinița privată "Umnitsa"

Аdresa: Rîșcani, str. Florilor, 28/1
Telefon: 0 682 1-13-88, 0 691 2-01-57

Umnitsa — grădiniță cu program complet, dar există posibilitatea de a frecventa jumătate de zi sau câteva ore, la fel ca în centrele de dezvoltare timpurie.
Copiii sunt admiși de la 1.5 ani.
Program de dezvoltare unic israelian — abordare individuală a fiecărui copil. Comunicare în limbile engleză și română. Program de pregătire pentru școală predat în limba rusă.
Creație, coregrafie, activități sportive cu scop terapeutic și muzică. Pedagogi de calificare înaltă — garanția faptul că toate talentele copilului dv. vor fi descoperite și sprijinite.

Grupe: grupa creșă pentru copii de 1,5-3 ani; grupa mică — 3-4 ani, grupa mare (pregătitoare) - 5, 6, 7 ani.


Studio de dezvoltare pentru copii "Țara de Nisip" — Râșcani

Vârsta copiilor: de la 3 până la 6 ani — grupă comună, sarcinile sunt împărțite conform vârstei.
Numărul de persoane în grupă: 5-7 persoane.
Limba de predare: rusă.
Program: 3 ori pe săptămână (luni-miercuri-vineri), de la 9:30 până la 12:30.
Preț: 120 de lei pe zi (toate materialele sunt incluse în preț).
Program: activitățile desfășurate au drept scop dezvoltarea potențialului creativ al copilului, a aspectelor cognitive ale acestuia, orizontului de cunoștințe, dezvoltarea motoricii fine și grosiere, a vorbirii, atenției, imaginației și perseverenței.
Masa: este necesar să aduceți propria mâncare, se oferă doar biscuiți și apă.
Suplimentar: este nevoie de încălțăminte de schimb.


Poșta Veche


Centrul-Montessori "Kidland"

Vârsta copiilor: 3-5 ani.
Numărul de persoane în grupă: până la 10 copii.
Limba de predare: limba rusă.
Program: luni, miercuri, vineri, 9:00-12:00.
Preț: se stabilește în funcție de numărul de vizite, 60 minute — 45 de lei.
Activități: Pregătirea mâinii pentru scirs (ținerea corectă a creionului, pixului; coordonarea reciprocă a mâinii și ochilor). Dezvoltarea auzului fonematic, determinarea sunetului în cuvânt. Familiarizarea cu simbolurile grafice pentru indicarea sunetelor în vorbire și pentru a fi scrise (versiunea scrisă și tipărită). Formarea cuvintelor și a propozițiilor. Scrierea cuvintelor și propozițiilor compuse. Citirea: citirea intuitică, citirea individuală, citirea cu obstacole, introducere în gramatică. Matematica: cantitatea — de la 1 până la 10. Cunoașterea simbolurilor 1-10. Compararea numărului și a simbolului. Numărarea inversă, compararea cifrelor. Noțiunile: mai mare, mai mic, egal. Familiarizarea cu numerele pare și impare. Elemente de formare a numerelor.
Masa: lipsește.
Suplimentar: Copiii aduc gustarea și încălțăminte de schimb.


Ciocana

Academia Piticilor

Vârsta copiilor: 2-3,5 ani.
Numărul de persoane în grupă: până la 10 copii.
Limba de predare: română.
Program: zilnic, de la 9:00 până la 12:00.
Preț: 1300 de lei pe lună.
Activități: înviorare, modelare cu plastelină, activități cu nisipul, învățarea poeziilor, efectuarea aplicațiilor cu ajutorul hârtiei colorate și creponate, jocuri de dezvoltare intelectuală.


Durlești

Centrul educațional "Alfabet"

Program: Pragramul zilei începe la ora 08:00 până la 18:00;
Preț: 3000 lei - de la 08:00-13:00 (include doua mese și toate activitățile), 5000 lei - de la 08:00-18:00 (include tot pachetul).
Activități: Programul este elaborat în baza curricumului și include: logoped de două ori pe săptămână, engleza distractivă - două ori pe săptămână, kinetoterapie - de două ori pe săptămână. Matinee conform porgramului.
Masa: include patru mese pe zi;

Suplimentar: Personal calificat, săli amenajate în culori zglobii cu materiale didactice potrivit vârstei. Pentru părinți - parcare comodă cu supaveghere, la fel părinții au posibilitatea să urmărească activitatea copiilor în cadrul centrului de pe telefon în orice moment ! Zilnic picii se plimbă la aer liber.

Telefon: 068 30-99-30 (Maria), 069 07-12-03 (Ecaterina)
Adresa: str. Alexandru Marinescu, 46, Durlești

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Produse și servicii la tema

Vezi harta
 • Indigo Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Decebal, 80, № 106
  022 57-10-62

 • FasTracKids Centru de educație pre-școlară

  or. Chișinău, str. Puskin 62/colt Romana 8
  022 21-00-91, 079 12-13-14

 • Little People Centru de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 3
  0 790 0-20-60

 • EDUCENTRU Centru educațional

  or. Chișinău, str. Ginta Latina, 38/5
  0 788 2-24-00, 079 21-77-11

 • Ţara de nisip Studio de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, str. Decebal, 23, CC Jumbo, et. 4, but. 424
  0 794 2-19-38

 • Scăpărici Centrul de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Lidia Istrati, 27
  0 696 7-01-07, 0 696 7-01-07

 • Elite Academia Centru de educație pre-școlară

  or. Chișinău, str. Sciusev, 49, of. 15
  022 22-01-96, 0 690 2-60-72

 • Kidland Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Miron Costin, 3/1
  0 794 0-28-26, 0 796 5-95-65

 • Grădinița & Liceul Privat "Elitex" Instituţie de învăţământ privat

  or. Chișinău, str. Dacia, 53/2
  022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95

 • Mary Poppins Centru educaţional pentru copii

  or. Chișinău, str. Dacia, 5
  0 601 9-15-85

 • Academica Сentrul educațional pentru dezvoltarea copiilor

  or. Chișinău, str. Valea Trandafrilor, 24А
  079 00-43-53

 • "Umnitsa" Grădinița

  or. Chișinău, str. Florilor, 28/1
  0 682 1-13-88, 0 691 2-01-57

 • Leaderland Centrul educațional de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, str. Testemițeanu, 17/6
  022 99-25-00, 068 141-141

 • Spiridușii Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Burebista, 92B
  0 691 1-41-45, 069-114-145

 • Academia Piticilor Clubul copiilor creativi

  or. Chișinău, str. Petru Zadnipru, 4/5
  0 793 3-05-96

Extindeți lista

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Comentarii 1

Sortare
 • Nou
 • Anterior
 • 10 feb. 2015 17:12 #1 Татьяна

  Опааааа, вот и моя доченька...

  Răspundeți

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Dezvoltare»

Articole populare a rubricii «Dezvoltare»